Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by REIHvala. Still alive.
Treba imati muda i javno reci ovo. Svaka chast.
Nadam se da si se izborio sa time.
Originally posted by bananicaAmaterko
Well, bas kao i Dragonajt, jednom sam pokusao - u prvom razredu srednje skole.
Uzeo sam brijac, slomio ga i krenuo da se rezem. Na svu srecu, cimer me je pronasao oblivenog krvlju, upravo kad sam napravio prvi rez (nedovoljno dubok da napravi vecu stetu od malog krvarenja)
Originally posted by bananicaslican slucaj..izgubila oca kad sam upisala srednju..nisam mogla da se pomirim sa tim..i to je bas bio los period za mene..jer sam bila dosta vezana za njega..upala u depresiju i pokusala jednom..al eto srecom nie uspelo..to je bio najveci trenutak moje slabosti..al nakon toga mogu da kazem da sam psihicki jaca osoba..i ne pomisljam vise da pravim gluposti..
Well, bas kao i Dragonajt, jednom sam pokusao - u prvom razredu srednje skole.
Bio sam klinja od 15 godina, otac mi je umro 15 dana prije nego sto sam ja otisao u drugi grad u skolu, sporo sam se adaptirao na zivot u 10 kvadrata sa jos 4 cimera, jos teze u gimnaziji i razredu gdje skoro niko nije htio da se druzi sa mnom jer sam bio "irvas" sa sjevera... Uzeo sam brijac, slomio ga i krenuo da se rezem. Na svu srecu, cimer me je pronasao oblivenog krvlju, upravo kad sam napravio prvi rez (nedovoljno dubok da napravi vecu stetu od malog krvarenja) i kupio hrabrost za drugi...
![]()
Osim te situacije, padalo mi je na pamet jos par puta, ali bih tada obicno poceo da razmisljam o tome kako me vise nece biti, pa se rasplakao i osjetio olaksanje:)
U svakom slucaju, takvi dani su iza mene, iako su problemi sa kojima se sada susrecem daleko veci nego tada - rjesenje vise nikada ne pokusavam da nadjem u tome.
eto...![]()
Originally posted by Andjelika
Pomisljam, cesto,
ali mislim da sam dovoljno inteligentna i pametna
da mogu da se uvek izvucem iz lose situacije,
ma kakva ona bila..
Ipak.. sama misao na samoubistvo je grozna,
ali se desava, i treba znati i imati odnos prema
njoj.
Originally posted by TungiNaravno da je to kukavicki. Covek treba da iskoristi maximum od sebe i svog zivota da bi mogao da ulepsa tudji zivot u nekoj buducnosti. Nekad to zahteva veliko cekanje. Ali svako zlo, za neko vece buduce dobro. Tako da samoubistvo nikako nije resenje. Samo treba iskoristiti pametno i radno to vreme kad se razmislja o takvom necemu besmislenom.
Pa ne bih rekao da je to bas kukavicki,treba imati hrabrosti,a obzirom da se ljudi boje straha,svega nepoznatog,svega sto im nije pojmljivo,ukljuci kukavicluk "zivljenja"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!