- 16 Dec 2007, 03:36
Bas sam juce i danas pricao sa Dragonite-om sto mi niko nikad ne pridje i otvoreno me startuje...
Neki su mi rekli da delujem arogantno i nepristupacno, neki da me se plase
a onda je Dragonite spomenuo JERK SYNDROM...
A Terry Pratchet kaze ovako:
'That? Oh, it's the jerk syndrome: Angua remembered who she was talking to, and added: 'Er dwarfs probably don't have that. It means sometimes a woman is so beautiful that any man with half a brain isn't going to think of asking her out, okay? Because it's obvious that she's far too grand for the likes of him.
Da li vam se desilo nesto na ovu temu?
Da li vam je bilo glupo da pridjete nekome jer mislite da je suvise dobar za vas i da ce vas automatski iskulirati?
Ili se vama desavalo da vam ne pridju iz nekog razloga?
(btw, ovo nije tema o meni nego generalno o ovom sindromu koji mi je fascinantan te suzdrzite se od hejterskih komentara)
Neki su mi rekli da delujem arogantno i nepristupacno, neki da me se plase

A Terry Pratchet kaze ovako:
'That? Oh, it's the jerk syndrome: Angua remembered who she was talking to, and added: 'Er dwarfs probably don't have that. It means sometimes a woman is so beautiful that any man with half a brain isn't going to think of asking her out, okay? Because it's obvious that she's far too grand for the likes of him.
Da li vam se desilo nesto na ovu temu?
Da li vam je bilo glupo da pridjete nekome jer mislite da je suvise dobar za vas i da ce vas automatski iskulirati?
Ili se vama desavalo da vam ne pridju iz nekog razloga?
(btw, ovo nije tema o meni nego generalno o ovom sindromu koji mi je fascinantan te suzdrzite se od hejterskih komentara)