Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Bas sam juce i danas pricao sa Dragonite-om sto mi niko nikad ne pridje i otvoreno me startuje...

Neki su mi rekli da delujem arogantno i nepristupacno, neki da me se plase :lol: a onda je Dragonite spomenuo JERK SYNDROM...

A Terry Pratchet kaze ovako:

'That? Oh, it's the jerk syndrome: Angua remembered who she was talking to, and added: 'Er dwarfs probably don't have that. It means sometimes a woman is so beautiful that any man with half a brain isn't going to think of asking her out, okay? Because it's obvious that she's far too grand for the likes of him.

Da li vam se desilo nesto na ovu temu?
Da li vam je bilo glupo da pridjete nekome jer mislite da je suvise dobar za vas i da ce vas automatski iskulirati?
Ili se vama desavalo da vam ne pridju iz nekog razloga?

(btw, ovo nije tema o meni nego generalno o ovom sindromu koji mi je fascinantan te suzdrzite se od hejterskih komentara)
Korisnikov avatar
By shishmish
ja sam te startovala i pitala da li hoces da me oszenis...
ili da se udas za mene :puzzle:
Korisnikov avatar
By blenta
taj nisam primetio
mada nisam ja mnogo pametan, dosta mi toga promakne :ribica:

al sam primetio obrnut sluchaj
kad nekom niko ne prilazi da razvija taj mehanizam kak je previshe dobar/dobra te zbog toga nema interesenata
neshto kao kiselo grozhdje
Korisnikov avatar
By Sutekh
Zato shto su sve bitne i popularne...

Da li vam se desilo nesto na ovu temu?
Nije mi predstavljao problem da pridjem nekome, ukoliko mi se taj neko dopao. Uglavnom sam ja bio inicijator neke konverzacije. Najvishe sam mrzeo to zabadanje u cjoshak i to da neko blene u tebe kao da si ugazio u govno..
Da li vam je bilo glupo da pridjete nekome jer mislite da je suvise dobar za vas i da ce vas automatski iskulirati?
Nikad mi to nije proshlo kroz glavu..
By Dragonite
Originally posted by blenta
taj nisam primetio
mada nisam ja mnogo pametan, dosta mi toga promakne :ribica:

kad nekom niko ne prilazi da razvija taj mehanizam kak je previshe dobar/dobra te zbog toga nema interesenata
neshto kao kiselo grozhdje
joj mukice :mazi: ma prići će i tebi neko
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by shishmish
ja sam te startovala i pitala da li hoces da me oszenis...
ili da se udas za mene :puzzle:

Jesi sreco moja! Sad smo vereni! :giggle:
By Dragonite
:smug:

dragonajt procitaj ponovo post
aaaaaaaw mukice, prići će i tebi neko :mazi:

(blento, ne briši postove, imam fotografsko pamćenje)

Back to topic:

Sinoć je bilo baš čudno... svi su ga šmekali (Zončelišsa) a niko da priđe (dobro, i zbog mene koji sam ih mrko gledao dok sam ga grlio :roflmao: )... daleko od toga da Zončetu nešto fali, naprotiv (visoklepzgodansimpadivamosmehzvonaksmehduhovitšarmantanpametan) ali kao da se ljudi plaše da mu priđu... dok su drugi likovi bez problema našli fuckdejtove i otišli da se jebu na -11. A celo veče su ga (i mene i Dominiona i Shishmish, dok nisu videli njene sise) šmekali. Možda je bio problem što smo se grlili?
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Dragonite
:smug:

dragonajt procitaj ponovo post
aaaaaaaw mukice, prići će i tebi neko :mazi:

(blento, ne briši postove, imam fotografsko pamćenje)

Back to topic:

Sinoć je bilo baš čudno... svi su ga šmekali (Zončelišsa) a niko da priđe (dobro, i zbog mene koji sam ih mrko gledao dok sam ga grlio :roflmao: )... daleko od toga da Zončetu nešto fali, naprotiv (visoklepzgodansimpadivamosmehzvonaksmehduhovitšarmantanpametan) ali kao da se ljudi plaše da mu priđu... dok su drugi likovi bez problema našli fuckdejtove i otišli da se jebu na -11. A celo veče su ga (i mene i Dominiona i Shishmish, dok nisu videli njene sise) šmekali. Možda je bio problem što smo se grlili?
sta tu ima da se vidi :nokti:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ey bre!
Ispasce da je ovo neki oglas za mene.
Tvoj topic nije on topic!!! :spank:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by Zonche
Ey bre!
mico, ti si oglas sam po sebi...
:kiss:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
samopouzdanje svakako igra ulogu, ali ne verujem da se sve svodi na "isuviše sam lep". dešavalo mi se da ljudi nisu imali želju da me upoznaju, da bi se posle ispostavilo da su me pogrešno percipirali u svojoj glavi. dešavalo se i meni da iz istih razloga ja nisam želeo da prilazim i upoznajem se sa nekim ljudima. doduše do sada mi se nije desilo da sam žalio zbog toga, pa ne smatram to tako velikim propustima. :)

btw, verovatno dosta veze ima i ona često pristuna "blejačka" atmosfera gde gotovo niko nikome ne prilazi radi upoznavanja. a to pretpostavljam da ima veze sa mentalitetom ljudi, jer sam nailazio na različite stepene otvorenosti u različitim državama u kojima sam imao prilike da izlazim.
Korisnikov avatar
By Zonche!
2Q@Bstr8

Hvala na odlicnom odgovoru.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Možda je bio problem što smo se grlili?
možda su ljudi mislili da ste zajedno? nailazio sam na ljude koji bi ponekad insistirali da u gej klub dođu sami kako bi se "videlo" da su solo, pa da im ljudi kao više prilaze. :eureka:

@Zonche: nema na čemu. :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
devojke odavde ne zhele katance i lance. nino, nino, nino, nino. dolija ptichica na grani. drugoj zlatni kavez mi ne kupi, slobodu moju mi ne braniiii

e da, 2q2b - :up:

secjam se kad sam bio u shvedskoj.. prvo me je neki crnac povukao sa sobom u neko.. kolo, shta li je vecj bilo. pa kad sam se jedva izvukao odatle, onda me je neka drag queen povukla sa sobom te sam igrao i sa njom... ovde se to nikad necje dogoditi.
By Dragonite
Originally posted by 2Q2Bstr8
Možda je bio problem što smo se grlili?
možda su ljudi mislili da ste zajedno? nailazio sam na ljude koji bi ponekad insistirali da u gej klub dođu sami kako bi se "videlo" da su solo, pa da im ljudi kao više prilaze. :eureka:

@Zonche: nema na čemu. :)
Odgovor: :up:

Da, atmosfera u kojoj muškarci igraju sa ženama i gde smo mi bilo jedini koji su se otvoreno zagrlili i poljubili.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ma pricam generalno, ne za sinoc.
By Dragonite
:grouphug:
reakcije su bile: OMG ONA DEVOJKA MU PIPA GRUDI! ON PIPA NJU! SAD PIPAJU GUZU ONOM DEČKU! UŽASNO! (čuo ja sa 3 m udaljenosti od onih za šankom). kao da smo došli na kolektivnu molitvu u samostan.

ja sam imao JERK sindrom u praksi, da mi neko posle par sati priče kaže 'e ja sam baš mislio da ćeš da me odjebeš i da nema svrhe da ti pošaljem poruku'. Uostalom, to se i tebi, Zonče, i meni desilo sinoć, zar ne?
Korisnikov avatar
By shishmish
:grouphug:
reakcije su bile: OMG ONA DEVOJKA MU PIPA GRUDI! ON PIPA NJU! SAD PIPAJU GUZU ONOM DEČKU! UŽASNO! (čuo ja sa 3 m udaljenosti od onih za šankom). kao da smo došli na kolektivnu molitvu u samostan.

ja sam imao JERK sindrom u praksi, da mi neko posle par sati priče kaže 'e ja sam baš mislio da ćeš da me odjebeš i da nema svrhe da ti pošaljem poruku'. Uostalom, to se i tebi, Zonče, i meni desilo sinoć, zar ne?
:pokazuje:
ne seri :smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
der iz no sach gaj autsajd - d uan det is tu gud for me.
aj em prfekt. douz aj flirt vit are dzast a dizajrabl kendidejts.

:sudija:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Sutekh
devojke odavde ne zhele katance i lance. nino, nino, nino, nino. dolija ptichica na grani. drugoj zlatni kavez mi ne kupi, slobodu moju mi ne braniiii

e da, 2q2b - :up:

secjam se kad sam bio u shvedskoj.. prvo me je neki crnac povukao sa sobom u neko.. kolo, shta li je vecj bilo. pa kad sam se jedva izvukao odatle, onda me je neka drag queen povukla sa sobom te sam igrao i sa njom... ovde se to nikad necje dogoditi.
ja sam definitivno primetila da je ovde bleja atmosfera niko nikom ne prilazi mnogo izrazenija.
U inostrastvu je sasvim normalno da se ljudi upoznaju u gradu, a ovde postoji sindrom :drzimsesvojegrupice:
Mislim, vise puta kada sam to primetila su me pitali-pa kako se ljudi upoznaju kod vas?
Pa prijatelj prijatelja njegovog prijatelja :smor:
I da, vise puta sam dozivela jerk sindrom. I vise puta sam cula "delovala si mi arogantno...."
wtf? ja sam najdruzeljubivije bice (posle tog 2 piva :D )
E da, ukoliko je blejac uporan, a meni simpa, a vidim da nema hrabrosti, ja mahnem :D
Upali redovno, dobiju tirkiznu boju i nekako uspeju da krenu sa spikom :smeh:

ps. nikad nisam pomislila da je neko previse bilo sta za mene. Sem jedne stvari: ako pomislim da je osoba zauzeta, tu je kraj :sudija:
Sem ako nisu u liberalnom odnosu :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Nanny Ogg

I da, vise puta sam dozivela jerk sindrom. I vise puta sam cula "delovala si mi arogantno...."
wtf? ja sam najdruzeljubivije bice (posle tog 2 piva :D )
E da, ukoliko je blejac uporan, a meni simpa, a vidim da nema hrabrosti, ja mahnem :D
Upali redovno, dobiju tirkiznu boju i nekako uspeju da krenu sa spikom :smeh:
:up:

Isto kod mene.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Shta znam, sebe ne smatram neshto preterano druzheljubivim, a i generalno nisam ishao na zhurke (ovde je rech o zhurkama, ne?) sa idejom da upoznam nekoga.. Mozhda sam se na zhurkama upoznao sa svega par ljudi.

Vishe sam startovao ljude u gradu. :P
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to mahanje Nanny Ogg je dobra ideja. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Marvin
:lol:

A da, mahnuti, nasmejati se... pustiti čoveka u svoj personal space.
Teško da će neko da ti priđe ako mora da te tapka po ramenu da ga primetiš.
Korisnikov avatar
By mmiki
Bas sam juce i danas pricao sa Dragonite-om sto mi niko nikad ne pridje i otvoreno me startuje...
Draga Zoncela to se desava sa svima nama. Ja sam bas o tome pricao sa Tinkerbellovom i Sunnygirl. Da ironija bude jos i gora prisla mi je jedna devojka i rekla da sam najssladji medju ovim odvratnim pederima na sta sam odgovorio:"A sto mi to ne kaze neki decko ovde?". Naravucenije (o cemu sam i pricao sa pomenutim osobama pa i sa beogradjaninom posle), lezbe imaju veca muda od nas pedera. :yes:

Najveci problem je petlja!
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Neki su mi rekli da delujem arogantno
Josh treba da uchish.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ey bre!
Ko te ne zna...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!