Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Beogradjanin18
Našao sam 4 nove instrumental demo verzije pesama sa novog albuma. Među njima se nalaze:

1. "4 Minutes to save the world"

2. "La La"

3. "Even the Devil wouldn't recognize you" (ovaj demo je savršen)

4. "Dance Tonight"
Moze i meni na u2u. PLEASE!:hypno:
By jackare
Originally posted by Hton
Samo da se prijavim kao fan:alien:
I da dodam kada sam vec ovde: svako ko je bio na Rihanni zna da Arena nema mogucnosti da primi Madonnu(najvise mislim na njenu binu)
Madonna uglavnom i nastupa u takvim dvoranama. Sve te hale imaju terene standardnih dimenzija za basket i slicne sportove. Znaci, sto se dimenzija tice, nema razlike izmedju Bercy-a u Parizu i ove nase. A nasa Arena spada u modernije evropske dvorane. Ali, jbg, prostor je najmanji problem. Inace, Madonnina bina uzivo ne izgleda ni izbliza toliko gabaritno kao na snimku.
By jackare
Originally posted by Beogradjanin18
Našao sam 4 nove instrumental demo verzije pesama sa novog albuma. Među njima se nalaze:

1. "4 Minutes to save the world"

2. "La La"

3. "Even the Devil wouldn't recognize you" (ovaj demo je savršen)

4. "Dance Tonight"
Pls, posalji mi na u2u:hail2: Dusmani pobrisali sve klipove sa Youtube.
By Sixto
Pojavio se neki Candy Shop album na torrent search, nemam pojma sta je to, ima 64mb, skidam pa cem da vidim o cem se radi!
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Sixto
Pojavio se neki Candy Shop album na torrent search, nemam pojma sta je to, ima 64mb, skidam pa cem da vidim o cem se radi!
S***e-neki kreten napravio neke remixe i postavio ih pod tim nazivom
By Sixto
Aaaaaaa, postoje neki remixi pod nazivom Lounge album, i to skidam, al sta znam videcu kad raspakujem!
Korisnikov avatar
By Hton
Rolling Stone announces Madonna's induction into the Rock and Roll Hall of Fame

Madonna and John Mellencamp will be inducted into the Rock and Roll Hall of Fame next year, alongside Leonard Cohen, the Ventures and the Dave Clark Five. Philly Soul songwriter/producer team Kenny Gamble and Leon Huff will be presented the Ahmet Ertegun Award (previously known as the non-performer category) and blues harmonica player Little Walter will be inducted in the sideman category.

This is Madonna’s first year of eligibility; her debut single, "Everybody," was released twenty-five years ago in 1982.

The induction ceremony will take place on March 10th, 2008 at New York’s Waldorf Astoria.

Among the artists who were nominated this year but did not get in are the Beastie Boys (who were eligible for the first time) and Donna Summer. Read on for a list of Rock and Roll Hall of Fame inductees from the past ten years
Korisnikov avatar
By Hton
Timbaland: "For the first quarter, January, we wanna look out for Madonna's first single which features me and Justin (Timberlake)!''

"I did most of her album," Timbaland added. "Me and The Naptunes did the album. She (Madonna) has an incredible album!"

:jelka: :jelka: :jelka: :jelka: :jelka: :jelka:
Korisnikov avatar
By Seaman
Zar vam nije merak da sacekate album i poslusate konacne verzije? :)
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Seaman
Zar vam nije merak da sacekate album i poslusate konacne verzije? :)
Treba imati demo:mete:

(a onda kada cujes konacne verzije odusevis se kako je uspela od vec dobrih pesama da napravi savrsene)

NE MOGU DA DOCEKAM!!! :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Lakiboy_ns
:(
Ebiga....mozda zato dovedu Madonnu :yay:
nisu doveli Kajli,ali moguce je da dovedu Madonnu:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Jelena_Bliss
:(
Ebiga....mozda zato dovedu Madonnu :yay:
nisu doveli Kajli,ali moguce je da dovedu Madonnu:pucaodsmeha:
Pa Exit tim je u pregovorima oko toga vec neko vreme.
Oni su doveli RHCP pa mogu i Madonnu :jezik:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
joj, ljudi, ala ste optimistični. Madonna nema šanse da dođe ovde, to su samo priče i pričice.
Korisnikov avatar
By colorado
A i mogu da zamislim atmosferu na Madoninom koncertu u BGu. To bi verovatno bio njen najsmoreniji koncert.
Bolje da oni te ogromne sume iskoriste na muzicare ciji se nastupi vrte oko muzike, a ne spektakla.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Madonna ako dodje drzace out door koncert tamo gde su bili i RHCP u Indjiji tamo moze da stane 100.000 ljudi.
I sto ne bi dosla kad su mogli Stonesi moze i ona?
Ako joj se plati i obezbede uslovi u organizacionom smislu-eto nje osecam da stize.... :D

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Madonna ako dodje drzace out door koncert tamo gde su bili i RHCP u Indjiji tamo moze da stane 100.000 ljudi.
I sto ne bi dosla kad su mogli Stonesi moze i ona?
Ako joj se plati i obezbede uslovi u organizacionom smislu-eto nje osecam da stize.... :D

:cvetduga:
Mislim da Madonna ne odrzava koncerte na otvorenom.
Dakle jedino arena.

@colorado :up:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Srbija nema kapacitet za Madonnu. a i ja mislim da ne drži koncerte na otvorenom.
Korisnikov avatar
By zboO
Dakle jedino arena.
njen najbolji i najposeceniji koncert bio je upravo na otvorenom...ustvari na stadionu koji je naravno bez krova :lol: dakle nije bila dvorana...u pitanju je "girlie show-live down under turneja" . Koncert je odrzan '93. (chini mi se) u Australiji.

A u bg ce doci ako joj nashi iskeshiraju 10 miliona ;)

Atina je bila spremna za organizovanje njenog koncerta i sve je bilo ugovoreno za cifru od 5 miliona (mislim da su dolari u pitanju a ne evri), medjutim umeshala se Moskva (ko da vishe) i iskeshirala 8 miliona i Atini preuzela spektakl...tako da smo mi def van te priche o organizovanju Madonninog koncerta.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by 2Q2Bstr8
Srbija nema kapacitet za Madonnu. a i ja mislim da ne drži koncerte na otvorenom.
Naravno, ako bude dolazila jedino je Arena moguca za odrzavanje koncerta.
Sve vasarske varijante otpadaju kao glupe...
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by zbunjena
Dakle jedino arena.
njen najbolji i najposeceniji koncert bio je upravo na otvorenom...ustvari na stadionu koji je naravno bez krova :lol: dakle nije bila dvorana...u pitanju je "girlie show-live down under turneja" . Koncert je odrzan '93. (chini mi se) u Australiji.
Nisam znala za taj koncert a i ne verujem da je bio najbolji.
Naravno da je bio najposecenij jer je stadion ipak dosta vetji od dvorane.
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by zbunjena
Dakle jedino arena.
Nisam znala za taj koncert a i ne verujem da je bio najbolji.
Naravno da je bio najposecenij jer je stadion ipak dosta vetji od dvorane.
ebem li ga, kazu da je jedan od najboljih..(meni je def najbolji)

a zato i kazem najposeceniji posto je odrzan na stadionu...tako da bi mogla to da ponovi pa da dodje na neku srpsku poljanu (njivu)...nish' joj nece faliti ;)

a kao predgrupa neka se pojavi Kylie :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Arena je mala. a o tim milionima i pričam.

btw, jeste držala koncerte na stadionima, nešto sam ja pobrkao.
Korisnikov avatar
By Seaman
Nisam mogao da odolim. :smeh:

Skinuo sam svih 18 pjesama i ovo nema veze sa zivotom.Ove pjesme nisu zavrsene i ko zna sta je ovo.Ne bi se Madonna blamirala sa ovim pjesmama. :bljak:
By jackare
Potpuno se slazem sa 2Q2Bstr8 u vezi dovodjenja M.

Madonna nastupa i u dvoraama i na stadionima, mada mnogo vise u dvoranama. Koliko ja znam, njen najposeceniji koncert (ne racunajuci uzastopne koncerte u jednom gradu) je bio Maracana, Rio, Brazil, Girlie Show 1993, 120.000 ljudi.

Sto se nas tice, vec sam se raspisao o tome na nekoj od prethodnih strana, ali ukratko, mislim da su nam sanse minimalne- za sad. Mnogi veci centri od Beograda su se tukli oko njenih koncerata, kao Moskva i Atina. Znam da je Moskva pokusavala na poslednje 3 turneje, pa joj je uspelo tek 2006. Atina, Bec, Pesta -jos uvek nista. Drugo, karta bi za nase uslove bila preskupa, a mogucnost angazovanja lokalnih sponzora je iskljucena, jer se to ne radi. Problem je sto oni odaberu 5-6 evropskih gradova, u svakom odrze minimum 2 koncerta (u najvecim gradovima 4 i vise), "udare po usima" sa kartom i to im se do jaja isplati- nema previse transporta opreme iz zemlje u zemlju, Madonna sve zavrsi za par meseci (obicno maj-septembar) i svi se olese od para. Plus, Live Nation, kao globalni promoter njenih poslednjih turneja, uglavnom ugovara one prostore u cijem menadzmentu ucestvuje, kao vlasnik ili suvlasnik. Dakle, za dvorane koje su u sistemu Live Nation-a (SAD i zapadna Evropa), troskovi zakupa su mnogo nizi, pa samim tim i zarada. A koliko znam, nasa Arena nije u sistemu LN. Na kraju, mislim da nemamo dovoljno sposobne promotere u Srbiji da iznesu takav projekat. Organizacija RHCP je zakazala, i to ce biti losa referenca za EXIT Team kada budu zelili da dovedu neko mega ime, van festivalske price. Sa druge strane, Raka Maric je, koliko znam, pricu sa Stones-ima zatvorio sa minusom, jer nisu sve karte prodate za BG i CG koncerte, cak i pored cinjenice da je cena karte bila prilicno niska. Znaci, Madonna u Srbiji mozda, ali ne sad. Mada, daj Boze da pojedem sopstvene reci kada dodje vreme za sledecu turneju.

E, da, i da dodam- licno bih uvek radije gledao njen cert u Areni nego na nekoj livadi ili stadionu. Madonna je pre svega vizuelni spektakl, a manje klasican koncert, tako da bi ljudi ovde bili razocarani ukoliko zbog neadekvatnog prostora ne dozive njen nastup svim culima. Tako je prosle godine bilo u Danskoj, gde je koncert bio na nekoj livadi, pa je od 80.000 ljudi svega 20% publike u blizini bine imalo full dozivljaj.
Korisnikov avatar
By Seaman
Jackare

slazem se sa svim sto si napisao i sve ima smisla.Tesko da ce ona u skorije vrijeme posjetiti nasu zemlju.Bilo bi neisplativo zbog visoke cijene karata.Malo ljudi bi odovjilo po 200, 300 e za koncert.Ja bih kad je u pitanju Madonna, ali ne i vecina.

I naravno, nikako neka livada. :bljak: To bi bio fijasko.
Korisnikov avatar
By Hton
obozavam je!!!!!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Fenomenalni su oboje. Nisam znao da Gej ima tako lepu boju glasa i intonaciju... Mnjac.

"I hope it's not cake.. Something that lasts forever.. Diamonds last forever"

:hail: !
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!