Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by Beogradjanin18Moze i meni na u2u. PLEASE!:hypno:
Našao sam 4 nove instrumental demo verzije pesama sa novog albuma. Među njima se nalaze:
1. "4 Minutes to save the world"
2. "La La"
3. "Even the Devil wouldn't recognize you" (ovaj demo je savršen)
4. "Dance Tonight"
Originally posted by HtonMadonna uglavnom i nastupa u takvim dvoranama. Sve te hale imaju terene standardnih dimenzija za basket i slicne sportove. Znaci, sto se dimenzija tice, nema razlike izmedju Bercy-a u Parizu i ove nase. A nasa Arena spada u modernije evropske dvorane. Ali, jbg, prostor je najmanji problem. Inace, Madonnina bina uzivo ne izgleda ni izbliza toliko gabaritno kao na snimku.
Samo da se prijavim kao fan
I da dodam kada sam vec ovde: svako ko je bio na Rihanni zna da Arena nema mogucnosti da primi Madonnu(najvise mislim na njenu binu)
Originally posted by Beogradjanin18Pls, posalji mi na u2u:hail2: Dusmani pobrisali sve klipove sa Youtube.
Našao sam 4 nove instrumental demo verzije pesama sa novog albuma. Među njima se nalaze:
1. "4 Minutes to save the world"
2. "La La"
3. "Even the Devil wouldn't recognize you" (ovaj demo je savršen)
4. "Dance Tonight"
Originally posted by Lakiboy_nsnisu doveli Kajli,ali moguce je da dovedu Madonnu:pucaodsmeha:
![]()
Ebiga....mozda zato dovedu Madonnu![]()
Originally posted by Jelena_BlissPa Exit tim je u pregovorima oko toga vec neko vreme.Originally posted by Lakiboy_nsnisu doveli Kajli,ali moguce je da dovedu Madonnu:pucaodsmeha:
![]()
Ebiga....mozda zato dovedu Madonnu![]()
Originally posted by Lakiboy_nsMislim da Madonna ne odrzava koncerte na otvorenom.
Madonna ako dodje drzace out door koncert tamo gde su bili i RHCP u Indjiji tamo moze da stane 100.000 ljudi.
I sto ne bi dosla kad su mogli Stonesi moze i ona?
Ako joj se plati i obezbede uslovi u organizacionom smislu-eto nje osecam da stize....![]()
![]()
Originally posted by Jelena_Blissnjen najbolji i najposeceniji koncert bio je upravo na otvorenom...ustvari na stadionu koji je naravno bez krova
Mislim da Madonna ne odrzava koncerte na otvorenom.
Dakle jedino arena.
Originally posted by zbunjenaNisam znala za taj koncert a i ne verujem da je bio najbolji.Originally posted by Jelena_Blissnjen najbolji i najposeceniji koncert bio je upravo na otvorenom...ustvari na stadionu koji je naravno bez krova
Dakle jedino arena.dakle nije bila dvorana...u pitanju je "girlie show-live down under turneja" . Koncert je odrzan '93. (chini mi se) u Australiji.
Originally posted by Jelena_Blissebem li ga, kazu da je jedan od najboljih..(meni je def najbolji)Originally posted by zbunjenaNisam znala za taj koncert a i ne verujem da je bio najbolji.Originally posted by Jelena_Blissnjen najbolji i najposeceniji koncert bio je upravo na otvorenom...ustvari na stadionu koji je naravno bez krova
Dakle jedino arena.dakle nije bila dvorana...u pitanju je "girlie show-live down under turneja" . Koncert je odrzan '93. (chini mi se) u Australiji.
Naravno da je bio najposecenij jer je stadion ipak dosta vetji od dvorane.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!