Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
TV Pink - Plesom do snova

Cudi me da niko dosad nije otvorio temu posvecenu emisiji posto licno nisam cuo negativne kritike o istoj a mislim da je stekla zavidnu popularnost.

Volite li da je gledate?
Zasto?
Utisci?
Favoriti?
...

Slika
Korisnikov avatar
By mmiki
Odgledaj neku emisiju pa vidi o cemu se radi. ;)
Korisnikov avatar
By IriS
moja žena i ja volimo da gledamo tu emisiju.
i svake srede se radujemo :cheer:

super zabavne su mi koreografije Milana i Goce, kao i Tijane i Vojislava, ali moji favoriti u plesu, koji su mi ubedljivo najskladniji par su Slavica i Ivan :love: prosto uživam kad oni igraju :dancing:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:dancing: nemam tv, a ples je moja velika ljubav. jest' da sam daleko od profija, ali da je bilo srece pa da sam nastavio sta sam zapoceo... :smrc: ko zna, mozda bih i ja sada igrao tamo... ili u simjonovu :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
nit smrdi nit mirishe
Korisnikov avatar
By mmiki
Meni je svaki plesni par posebo zanimljiv. Jedino Dane i Banka :smeh: su mi malo manje originalni...
I meni su takodje Slavica i Ivan favoriti. Odlico igraju oboje i lepo izgledaju, a Ivan je jos + jako sladak i tako... :blush:
Korisnikov avatar
By colorado
Mozda bi mi bilo zanimljivo da ne traje TRI sata i da ne pricaju toliko.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morganu je zao shto ti bushi mehuric, ali u toj emisiji nema elemenata kulture, umetnosti pogotovo.

GS Diskusije » Kultura i umetnost » Plesom do snova
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Emisija je super, a i moji favoriti su Slavica i Ivan...
Mislim Ivan:love:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Originally posted by Morgan Le Faye
Morganu je zao shto ti bushi mehuric, ali u toj emisiji nema elemenata kulture, umetnosti pogotovo.

GS Diskusije » Kultura i umetnost » Plesom do snova

Nemoj mi reci da si ocekivao kulturu i umetnos na TV Pinku?
Korisnikov avatar
By Sunce
Pogledao sam nekoliko emisija i nekako mi izgleda kao vašar. Malo više kulture fali, malo više vaspitanja. A kad su doveli one seljačine od novinara, prestao sam da gledam. :dance:
Korisnikov avatar
By horus.
Jos jedna pinkovska groteska...
Korisnikov avatar
By Escobar
A Ivan je trenirao sa mnom u Beo Danceu, ako se ne varam.

Emisija: bleda kopija "Dancing with stars"-a.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Da li moze gore od toga?

verujem da ce se vec setiti necega...

ajde sto traju tri sata i nevidjeno dave, sto je scenografija ocajna i pod prljav (pogledati rubove haljina i kolena na pantalonama), sto voditeljka retko kad uspe da sastavi pristojnu recenicu (a i voditelj), sto su u ziriju Lokica koja ce na sva usta hvaliti Jellenu i Vojtehovska koja u nebesa dizati Lecica pa makar ovi i presedeli tacku na podu, sto ona plava mucenica ne moze da se odluci da li da igra na foru zlog clana zirija prekopiranu iz Idola ili ne, sto su ubacili jos i onaj seljacki novinarski ziri pa treba jos i njihove hvalospeve da slusamo...

nego sto je sam koncept emisije ogavan. Zaplesi od muke a publika nek glasa za najvecu muku...Kao nece pobediti onaj mali iz CG?! OK, stoji da dobro igraju i da su humz interesantni za gledati ali daaaj bre. Sam redosled ispadanja ovo potvrdjuje - cvecara, ne znam sta, sala za fizicko...
Igra mu tu dodje najmanje bitna, mogli su i krompire da sade.

jedina pozitivna stvar bese to sto dobar deo zirija nije hteo da da komentar na Milanovo sprdanje sa baletom (po ko zna koji put vidjeno) i jos vadjenje na muski baletni ansambl. WTF?! Da, bio si zanimljiv idi sad i dezintegrisi se.

ovaaj, mmiki jel ovo dosta negativnih kritika? :giggle:
Korisnikov avatar
By mmiki
ehhh pa forumasi su stvoreni da zestoko kritukuju sve zivo, pricaj mi o tome. :giggle:
By Hans
Originally posted by Swanheart
da nije Tijane ne bih ni gledala
svakako...Tijana mi vrati osmeh na lice...najjača je..ja idem sutra na snimanje finala :D
Korisnikov avatar
By Stripi
Ples sa zvijezdama je ipak bolji :yes:
By rent_guy
Daaaa... Koliko li je samo BOLJA hrvatska verzija?

Nju vec i mogu da gledam. Milana Kalinica kao belog labuda - ne.

:barf: :barf: :barf: :barf:
By Director
ja vec par puta gledao uzivo...

Da li je neko mozda snimao jucerasnju emisiju? Kalina i Dusan su odigrali fenomenalan balet.
Korisnikov avatar
By decko
Grozna mi je emisija, nekako mi deluje uzasno isfolirano i bude mi zao onih silnih ljudi i dece posto mi deluje sve kao neka parada u kojoj poznati imaju onaj kazneni humanitarni rad ili pokusavaju da ubede publiku da su dobri. Mozda i gresim, ali jednostavno tako mi deluje.
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by blabla-baby
Da li moze gore od toga?

verujem da ce se vec setiti necega...

ajde sto traju tri sata i nevidjeno dave, sto je scenografija ocajna i pod prljav (pogledati rubove haljina i kolena na pantalonama), sto voditeljka retko kad uspe da sastavi pristojnu recenicu (a i voditelj), sto su u ziriju Lokica koja ce na sva usta hvaliti Jellenu i Vojtehovska koja u nebesa dizati Lecica pa makar ovi i presedeli tacku na podu, sto ona plava mucenica ne moze da se odluci da li da igra na foru zlog clana zirija prekopiranu iz Idola ili ne, sto su ubacili jos i onaj seljacki novinarski ziri pa treba jos i njihove hvalospeve da slusamo...

nego sto je sam koncept emisije ogavan. Zaplesi od muke a publika nek glasa za najvecu muku...Kao nece pobediti onaj mali iz CG?! OK, stoji da dobro igraju i da su humz interesantni za gledati ali daaaj bre. Sam redosled ispadanja ovo potvrdjuje - cvecara, ne znam sta, sala za fizicko...
Igra mu tu dodje najmanje bitna, mogli su i krompire da sade.

jedina pozitivna stvar bese to sto dobar deo zirija nije hteo da da komentar na Milanovo sprdanje sa baletom (po ko zna koji put vidjeno) i jos vadjenje na muski baletni ansambl. WTF?! Da, bio si zanimljiv idi sad i dezintegrisi se.

ovaaj, mmiki jel ovo dosta negativnih kritika? :giggle:
Korisnikov avatar
By mmiki
Prosli serijal sam gledao najvise zbog Slavice i Ivana, posmatrajuci ih neprofesionalno igrali su savrseno. Bilo je dosta zanimljivijih poznatih licnosti i svako se borio na svoj nacin za bodove.
U aktuelnom serijalu ima dosta poznatih koje ne volim, pre svega Mikija ex vb... Kad sam ga video po ko zna koji put kako seljacina u jos jednoj emisiji trazi izgubljenu (nikad stecenu) slavu, ponovo se zapitah sto ne postoje zabrane pojavljivanja takvih..... organizama na televiziji... Bilo bi super kad bi se realizovalo sprecavanje barem nekih osnovnih tv-budala kao sto su i Djani ex vb, Djosa itd itd... Pravog plesa, kojeg je i u prvoj sezoni falilo, u drugoj jos vise manjka ostavljajuci prostor kic-showu, tako da me sve to u paketu jos malo vise podseca na Grand..... mnogo sjaja niokocega....
Vecito napetog i zivcanog Boska ne volim a jos manje Natasu iz cijih razvaljenih usta dosta cesto izlecu nebuloze... A obe Tanje iz zirija je trebalo ukloniti...
A favorita ovog serijala nemam.
Korisnikov avatar
By plavetnilo
Eh pa ideja i nije losa... Mada je po licenci... Ali mislim da su mogli mnogo vise da se potrude oko scenografije i sl. stvari.

Naravno da nema bas umetnosti u izobilju, ali za neko opustanje vijuga sama ideja nije losa. Iako je moglo mnogo bolje da se uradi.

Al' dobro... Sta znam ja... :kosa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!