Da li moze gore od toga?
verujem da ce se vec setiti necega...
ajde sto traju tri sata i nevidjeno dave, sto je scenografija ocajna i pod prljav (pogledati rubove haljina i kolena na pantalonama), sto voditeljka retko kad uspe da sastavi pristojnu recenicu (a i voditelj), sto su u ziriju Lokica koja ce na sva usta hvaliti Jellenu i Vojtehovska koja u nebesa dizati Lecica pa makar ovi i presedeli tacku na podu, sto ona plava mucenica ne moze da se odluci da li da igra na foru zlog clana zirija prekopiranu iz Idola ili ne, sto su ubacili jos i onaj seljacki novinarski ziri pa treba jos i njihove hvalospeve da slusamo...
nego sto je sam koncept emisije ogavan. Zaplesi od muke a publika nek glasa za najvecu muku...Kao nece pobediti onaj mali iz CG?! OK, stoji da dobro igraju i da su humz interesantni za gledati ali daaaj bre. Sam redosled ispadanja ovo potvrdjuje - cvecara, ne znam sta, sala za fizicko...
Igra mu tu dodje najmanje bitna, mogli su i krompire da sade.
jedina pozitivna stvar bese to sto dobar deo zirija nije hteo da da komentar na Milanovo sprdanje sa baletom (po ko zna koji put vidjeno) i jos vadjenje na muski baletni ansambl. WTF?! Da, bio si zanimljiv idi sad i dezintegrisi se.
ovaaj, mmiki jel ovo dosta negativnih kritika?