Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by KissQueen
Mislim da je u tom slucaju verovatniji sledeci scenario:
Nisam makrobioticar, ali drzim prodavnicu zdrave hrane, jer mislim da cu da zaradim na tome.
Ups, nesto mi bas i ne ide...
Daj da stavim koju "Milku" pored tofu sira, dok ne stigne mesni narezak u konzervama...
![]()
Originally posted by horus.Znam, znam. Ona ima antioksidanse - polifenole, a na jednoj temi na forumu sam pisao baš o tome. Jedna mala crna čokolada ima više antioksidanasa nego ne znam koliko kg voća.Originally posted by SunceCokolada je jako zdrava, pogotvo ona koja sadrzi preko 70% kakaoa.
U čokoladi ima dosta minerala, proteina, ona obezbeđuje vitalnost...nekako uvek opravdam sebe.![]()
Originally posted by Dirrty19gPa ja sam apotekarsko dete, meni su čajevi kao slikaru bojice ili pekaru kifle.
Jaoj popio sam 2 caja malopre, jer danas nisam ni jedan.
Moja keva danas u megamarketu kupila 20ak raznih cajeva... kojih nema u obliznjim prodavnicama, pa sam se bacio u isprobavanje svih...![]()
Za slatkise te razumem...
Jos kao beba, dok nisam ni da hodam znao, a kamoli da sam bio svestan bilo cega!... sam odbijao da jedem bilo sta slano.
Samo sam jeo slatko.
To je toliko postalo nenormalno da mi je keva rekla, da su morali da mi trpaju vitamine medju ta slatka sranja.
Originally posted by blenta
ne ti
sunce voli slatkishe
i onda svaki post objashnjava sve jache i jache koliko je chokolada neophodna![]()
Originally posted by Sunce..Nista nemoj da mi pricas....Originally posted by hlaefdigeOriginally posted by Dirrty19g
![]()
Mene nista ne goji.
rece osoba od 19 godina....cudo nevidjeno!Posle 25, 26 očekuj problemčiće.
Originally posted by Zoepa ima... ali sve te 'diet' cokolade su zapravo za dijabeticare i nisu dijetalne u najrasprostrenijem smislu te reci (da su niskokaloricne). valjda samo zamene saharozu dekstrozom. br. kalorija isti.
Ali ja mislim da ima neka dijetalna Milka bas........
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!