Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by decko
Ne, na zalost nije to, jer da je tako ta iluzija bi trajala duze.

Ja sam mislio na sliku koju svako zeli o sebi da projektuje ali opet ta slika nije to sto su oni u srzi i vremenom kad tad mora ta unutrasnjost da se ispolji i onda shvatis da je taj neko zeleo da bude nesto sto nije. Mozda zeleo da bude to sto ti trazis ili to sto on trazi, ali u svakom slucaju to nije bio on/ona.
I onda zaboli kad shvatis da nisi sa osobom sa kojom si vec sa iluzijom koju taj neko zeli da imas...
Razumem o cemu pricas, ali to se menja vremenom, mislim ta slika, kako kontas da taj neko vidi sebe ili zeli da vidi sebe drugacije od onoga sto jeste, mislim, hocu reci, upoznajes osobu vremenom (onakvom kakva zaista jeste, ne ono sto ti ili taj neko zeli da vidis), pa gledas da li ti to odgovara ili ne. Mislim, nije da se odjednom opasuljis (osim ako se to desi po raskidu, lol).

Meni je to manji problem nego kad skontam da je mene neko isprojektovao drugaciju od onog sta jesam, u skladu sa svojim ocekivanjima i potrebama, pa pokusava da me menja da se uklopim u tu sliku. Jos mi je gore kad skontam da sam donekle izasla iz onoga sto jesam da bih se prilagodila, tj da sam pristala na nesto na sta inace ne bih pristala ni za zivu glavu.
Korisnikov avatar
By DeVision
Predlog iz sopstvenog iskustva:
Fokusiraj se na stvari koje su ti trenutno vazne (da li je to posao, fax, ili kulturna dogadjanja..), pokusaj da izvuces maximum iz onoga sto ti pruza duhovno zadovoljstvo.. Kreni u susret kako novim dogadjajima, tako i novim nekim ljudima..
Videces, cim tu nadjes mesto za sebe, stvari(kockice) ce polako poceti da se slazu. Naravno uzmi u obzir da kako postoje pozitivni periodi, tako postoje i negativni. Ali gledaj da te negativne ne produbljujes razmisljanjima o proslosti, vec se koncentrisi i nadji nacina da im sto pre uteknes.
Iskreno, posle veze od blizu 3god meni je to jedini stabilan nacin da budem ponosna na sebe, pozitivna, jaka i da idem dalje.
Neko mi je rekao, da zarad 2,3,4god veze ne vredi trpeti narednih 10god. Skrozz je u pravu !!!
Korisnikov avatar
By Val
Seko...ja na ovom podruchju lichim na dvogodishnje dete. Razumem te u potpunosti, al' ne znam shta sebi da kazhem, a kamoli tebi. Mislim...bez da zvuchi otrcano. Ali i sama sve znash. Tako da...:kiss:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ma... what comes around goes around... eventually...
Korisnikov avatar
By decko
off:

Oziris kad god vidim tvoj avatar dodje mi da se grickam za usnu :) Bas je sladak :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Haha... Pa eto, ne znam sta da kazem na to... hvala? :neznam: :blush:
Korisnikov avatar
By decko
Nema na cemu :) Sta cu kad su slatke :hug:
Korisnikov avatar
By Val
Paz' ti nju! Postidela se. Eh...ko te ne zna... ;)

:kiss: Seko, uzhivaj u "slobodi". Kako god okrenem i obrnem...to ti je i trebalo da ozhivish. :cuddle:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
neko vreme je vec proslo... Sada se osecam osvezeno, i, bitnije, USKLADJENO. Cudno, ali te reci sam se setila posle duuuuugog perioda.
Korisnikov avatar
By djesi
Posle duge veze hrabrost mi je slaba strana
koraci u mestu, precice do starih dana
ne pale se svetla tamo gde je vecni mrak
te iskre u oku nisu znak
Korisnikov avatar
By leobg
Jbt i posle mesec dana od raskida, nedostaje mi. Uzas. Ponekad pomislim da nikad vide necu da ulazim u duge veze. Ali me zivot uvek demantuje.
Korisnikov avatar
By malecka
posle relativno duge veze za mene (5 meseci) osecam se cudno... prazno... ne mogu da se naviknem da nemam nekog ko je uvek tu... :( proslo je neko vreme... i kao postaje bolje, ali samo prividno... :(

a prvo je tesko navici se da budes sa nekim kad si dugo bio sam... a posle raskida je tesko navici se biti sam... nigde kraja tome... :(
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
...Posle duge veze sve su krace obmane....uvek ima posle,a ima i pre....:paki:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Regenerisano, preporodjeno, ma savrseno.
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by LordOfSex
Cak iako je veza bila super i nisi je ti okoncao vec druga strana? :balon:

:wow:
By RACABG
Originally posted by decko
Originally posted by LordOfSex
Cak iako je veza bila super i nisi je ti okoncao vec druga strana? :balon:

:wow:
da je bila super trajala bi i dalje
zar je bitno koja strana prekida dugu vezu
ne vredi zatvarati oci pred cinjenicama, nesto nije valjalo zato je i puklo
By Bombina
Originally posted by Oziris
Kako se osecate (ili ste se osecali/e) kad izadjete iz duge veze... Nakon 4 godine opet sam single, i nesto se bas cudno osecam... Nekako... ne znam... :neznam:
znas ti ozris,ja sam par godina sam single,meni osecala sam slobodnije,upoznala sam cura ,oooj boze postale su je ludje,svadjalice,izmlatertiranje,koliko sam bila oprezna i ko zna da li ce iskoriscavanje,meni nepada na pamet njeno namere iskoriscavanje i davanja slobodu
i polako ces vremenom ima dobrih i netreba da mi budemo takve
ja sam imala ukratko vezu,upoznala sam curu ove godine,imala sam s njom vezom,ona meni svidjala,i ja sam oprezna i mogla sam s njom -aman stani,moram licno odmah da te upoznam,nemoj prebrzo,tebe ne znam koliko smo nismo upoznale,ona rece-ljubavi,svidjas mi se
ja sam bila u sokirana,nemam osecaja s njom rekla sam -stani malo odmah si mene zaljubila sad
zamislite ljudi
e sad nju sam ostavila-ona mene svadjala
svima je tesko ,period je najtezi

boze ovakve neke cure sve raskidaju,zato problemi sex i nesto drugo,i uvreda i osecaja sve isprazne i pa opet pojavi druga nadosla osecaja i pa ostave pa treca uuuuuuuuuuuhhhhhhhhh
Korisnikov avatar
By leobg
Disem, ex momci me proganjaju, u roku od dva meseca, cak cetiri ex tipova me zvalo, sa nekima sam se i video, evocirali smo uspomene. A najvise sam srecan sto sam obnovio kontakt sa dekom kojeg sam najvise voleo jednim plavusanom.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Oziris
Kako se osecate (ili ste se osecali/e) kad izadjete iz duge veze... Nakon 4 godine opet sam single, i nesto se bas cudno osecam... Nekako... ne znam... :neznam:
posle duge veze jos uvek srela nekog za koga bih
pozelela da se vezem, a to je bilo pre nesto vise od godinu dana :maca:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ponovo sam procitala temu i odgovore.
Nadam se da je Oziris bolje :kiss:

Neki su rekli da se osecaju lose a neki da se osecaju preporodjeno i sveze.....Ja mislim da to zavisi od toga ko je zeleo da se veza nastavi ili zavrsi.
Ako sam ja silno zelela raskid, naravno da cu se osecati lepo sto sam free, srecno i poletno.
Ako je, pak druga strana pozelela raskid, a da sam je ja i dalje volela, onda cu naravno biti sjebana neko vreme, tuzna i nesrecna....
Kod mene to ne traje dugo, posto ja racionalizujem tu stvar i sebi objasnim da je ta osoba tako zelela, i da je tako i najbolje. Kada to shvatim, onda se osecaji smire i transformisu neka druga osecanja prema toj osobi.
Korisnikov avatar
By tramp
nakon veze ... sretno+slobodno pa tuzno i prazno pa mi nedostaju neke stvari na koje sam navikla .... a jos ako imate i zajednicke prijatelje i ako ste stvarno provodili puno vremena i ako nemas "svoj" zivot ... :sigh:

meni su recimo uzasno nedostajali kucici moje bivse i sad mi nedostaju ali budila sam se nocu i imala osecaj da me lily gleda (kujica) posto je imala obicaj da kad se probudi sedne pored mog lica i gleda u mene dok se ne probudim a ova mi ne da da ih pozajmim samo mogu da ih vidim kod nje a ja ne zelim da provodim vreme sa njom, ja samo hocu kuce :rida:
By Bombina
eeh sta slomljena ljubav napusti
Korisnikov avatar
By shishmish
posle veze od dve godine trebalo mi je isto toliko vremena da pustim nekog drugog u svoj zivot...
nisam patila toliko, ali sam bila (nekako) emotivno ispraznjena i posvetila sam se nekim drugim stvarima...
i imala sam za to vreme 2 decka (jako kratko)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
osim tog perioda rehabilitacije (vraćanje sebi, tj. iz "nas" u "ja" i sl.) velik problem je i što se čovek, priznali mi to sebi ili ne - razočara.
Korisnikov avatar
By beliluk-ns
Imao sam tri duze veze.
Po njihovom prestanku razlicito sam se osecao.
Mislim da je poenta u tome kakva je veza bila.
Nakon prve sam se osecao jadno jer nisam uspeo tokom nje da uzvratim onoliko koliko sam hteo i mogao. Iz ove perspektive shvatam da sam bio budala i to me i dan danas progoni.
Nakon druge sam imao kraci period samosazaljenja po sistemu ah, jadan ja, zasto se bas meni ovo desava. Brzo sam izasao iz krize jer sam vec bio zreliji pa sam samim tim mogao da shvatim da je veza bila uzasna, na moju stetu, a pomoglo mi je i to sto su iz nje proizasla dva predivna klinca. Barem neko zadovoljenje.
Treca je bila u najmanju ruku cudna, od preterane ljubavi do potpunog haosa i potrajala je i sam ne znam kako i zbog cega.
Nakon nje nisam imao onaj bedni osecaj, moze se reci da sam cak osetio i olaksanje, ali i pored toga jos uvek mi dolaze u misli lepi trenuci cesce od onih koje ne bih pozeleo ni svom neprijatelju.
:vezan:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by 2Q2Bstr8
osim tog perioda rehabilitacije (vraćanje sebi, tj. iz "nas" u "ja" i sl.) velik problem je i što se čovek, priznali mi to sebi ili ne - razočara.
:up:
Korisnikov avatar
By hush
glavu gore ide :jelka:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa zato je i otvorena ona hejt tema.
Korisnikov avatar
By *deni*
Posle duge veze, po mom iskustvu, jedino je bitno na pravi nacin proci kroz tzv. prelazni period, odnosno kroz tih nekoliko meseci koliko je, cenim, posle zavrsetka veze potrebno i dovoljno da se covek emotivno rehabilituje.
Licno, prelazni period posle jedine duze i ozbiljnije veze koju sam do sada imao i ciji mi je krah izuzetno tesko pao, savladao sam kroz maksimalnu i svakodnevnu preokupaciju ucenjem. Secam se da sam u to vreme ucio od kako se probudim, pa sve dok premoren ne zaspim sa knjigom u rukama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!