- 04 Jul 2007, 13:04
Meni je to manji problem nego kad skontam da je mene neko isprojektovao drugaciju od onog sta jesam, u skladu sa svojim ocekivanjima i potrebama, pa pokusava da me menja da se uklopim u tu sliku. Jos mi je gore kad skontam da sam donekle izasla iz onoga sto jesam da bih se prilagodila, tj da sam pristala na nesto na sta inace ne bih pristala ni za zivu glavu.
Originally posted by deckoRazumem o cemu pricas, ali to se menja vremenom, mislim ta slika, kako kontas da taj neko vidi sebe ili zeli da vidi sebe drugacije od onoga sto jeste, mislim, hocu reci, upoznajes osobu vremenom (onakvom kakva zaista jeste, ne ono sto ti ili taj neko zeli da vidis), pa gledas da li ti to odgovara ili ne. Mislim, nije da se odjednom opasuljis (osim ako se to desi po raskidu, lol).
Ne, na zalost nije to, jer da je tako ta iluzija bi trajala duze.
Ja sam mislio na sliku koju svako zeli o sebi da projektuje ali opet ta slika nije to sto su oni u srzi i vremenom kad tad mora ta unutrasnjost da se ispolji i onda shvatis da je taj neko zeleo da bude nesto sto nije. Mozda zeleo da bude to sto ti trazis ili to sto on trazi, ali u svakom slucaju to nije bio on/ona.
I onda zaboli kad shvatis da nisi sa osobom sa kojom si vec sa iluzijom koju taj neko zeli da imas...
Meni je to manji problem nego kad skontam da je mene neko isprojektovao drugaciju od onog sta jesam, u skladu sa svojim ocekivanjima i potrebama, pa pokusava da me menja da se uklopim u tu sliku. Jos mi je gore kad skontam da sam donekle izasla iz onoga sto jesam da bih se prilagodila, tj da sam pristala na nesto na sta inace ne bih pristala ni za zivu glavu.