Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by ns.happyOriginally posted by Deleteahm, 0din? ja koristim omiljeni br i to je 0 din apsolutno, bez ikakvih uspostava poziva od 1,5din...
Ma ne pada mi na pamet da se odreknem MTS-a, sa devojcicom razgovaram satima za samo 1,5din. po pozivu...pitam se koliko bi me to kostalo da koristim Telenor. A jos ne placam ni dolazne pozive u roamingu. Nek`u Telenoru smisle nesto bolje, pa se mozda predomislim.
Originally posted by andjelaDa
a evo sta dobijaju korisnici mt:s od 1.decembra![]()
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2110
Prvi minut razgovora se zaokružuje, a nakon toga se tarifira po sekundi. Zauzeće ili poziv na koji nije odgovoreno se ne tarifira.
Originally posted by unic0rn
polako je vec krenulo da iritira, ja sam naviko na kradica i mobtel, tada su postpaid korisnici bili bog i batina, a ovi sada razmazishe ove dopunjashe kao da im tarifiraju zlatnu polugu po minuti.
Originally posted by unic0rnJa mesecno ostavim pa brat, bratu 100 evra, pa sam pre-paid. Dakle ne stoji ta tvrdnja da su post-paid bolje trosadzije. Ne zaboravi da postoji gomila racundzija koji ne placaju svoje obaveze. Uostalom zato je i telenor uveo proveru kod kreditnog biroa.
a ostavio sam im para bojim se da srachunam.
Originally posted by Lakiboy_nszar sam ja nekad lagala
A zasto na Telenorovom sajtu nema nista o tome?
Jel neko uplatio tih 500 din i isprobao da to stvarno funkcionise?
Meni telefoniranje 2 meseca po ceni od 1 din/min zvuci previse dobro da bi bilo istinito.
Originally posted by Lakiboy_nsMeni funkcionise. Uplatis 500+ i aktivacija ide u roku od 24 sata.
A zasto na Telenorovom sajtu nema nista o tome?
Jel neko uplatio tih 500 din i isprobao da to stvarno funkcionise?
Meni telefoniranje 2 meseca po ceni od 1 din/min zvuci previse dobro da bi bilo istinito.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!