Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ^RAY^
pa neke teme nisu za forum

tako kaze nasa moderatorka
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Delete
Ma ne pada mi na pamet da se odreknem MTS-a, sa devojcicom razgovaram satima za samo 1,5din. po pozivu...pitam se koliko bi me to kostalo da koristim Telenor. A jos ne placam ni dolazne pozive u roamingu. Nek`u Telenoru smisle nesto bolje, pa se mozda predomislim.
ahm, 0din? ja koristim omiljeni br i to je 0 din apsolutno, bez ikakvih uspostava poziva od 1,5din...

Verovatno to jeste najpovoljnija solucija ako zoves osobu koja je u Srbiji, ali mts ima pogodnost beslatnih dolaznih poziva u R. Srpskoj, tako da je opet (za mene) povoljniji mts...mada...mogla bih mozda da nabavim neku telenorovu karticu kad sam u Srbiji, ako vec tako malo naplacuju za taj omiljeni br. Hvala za info.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
to jeste velika prednost MT:S trenutno, što nudi lokalne pozive u svim svojim mrežama (Srbija, RS i Crna Gora).
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by andjela
a evo sta dobijaju korisnici mt:s od 1.decembra :lol:

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2110
Prvi minut razgovora se zaokružuje, a nakon toga se tarifira po sekundi. Zauzeće ili poziv na koji nije odgovoreno se ne tarifira.
Da :( KAKVI MENTOLI!!!
Korisnikov avatar
By fica
Telenor rules :meda:
Bas cu da isprobam ovo sutra... :cool2:
Korisnikov avatar
By pazzaz
da li neko kojim slucajem zna da li je moguce da se promeni provajder a da broj ostane isti?
Korisnikov avatar
By pazzaz
ne nisam mislio da imam 064/555555 i sad hocu 063/555555 vec da mi bude i dalje 064/5555555 ali da mi telenor operater
Korisnikov avatar
By andjela
ne moze jos, treba da se donese taj zakon. ja to cekam pa da vidimo onda kako ce se ponasati provajderi kada korisnik bude bio vlasnik broja. morace dobro da se potrude da zadrze korisnike.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
koliko znam dokumenta su u proceduri, trebalo bi da sve krene u toku iduće godine. :fige:
Korisnikov avatar
By Adenim
Na mobilnom svetu ima nov za 500 :D
Korisnikov avatar
By andjela
pa i ovo je nov :D

a jeli dobijes i fiskalni racun i garanciju od godinu dana sa tim od 500€ :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Ne znam, mene bas i ne zanimaju previse telefoni.... Ima na sajtu firma i br. telefona, moze se pitati, verujem da daju garanciju na godinu dana :D
Korisnikov avatar
By andjela
neka, ne treba mi, imam vec jedan :giggle:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
slažem se da Telenor prodaje provereno sigurne telefone (nekradene, nedekodirane, sa garancijom), ali ne mogu da poverujem da niko drugi u Srbiji ne može da ponudi isto tako legalno nabavljene aparate.
Korisnikov avatar
By ns.happy
komtrejd? oni su valjda zvanicni uvoznici za nesto...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za Sony Ericsson, nisam siguran da li i za Nokiju.
Korisnikov avatar
By andjela
ima i VIP nokiu n95 8GB :)

a official za nokiu u Srbiji je Alpha Copy
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by unic0rn

polako je vec krenulo da iritira, ja sam naviko na kradica i mobtel, tada su postpaid korisnici bili bog i batina, a ovi sada razmazishe ove dopunjashe kao da im tarifiraju zlatnu polugu po minuti.
:P :lol:
Originally posted by unic0rn
a ostavio sam im para bojim se da srachunam.
Ja mesecno ostavim pa brat, bratu 100 evra, pa sam pre-paid. Dakle ne stoji ta tvrdnja da su post-paid bolje trosadzije. Ne zaboravi da postoji gomila racundzija koji ne placaju svoje obaveze. Uostalom zato je i telenor uveo proveru kod kreditnog biroa.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
A zasto na Telenorovom sajtu nema nista o tome?
Jel neko uplatio tih 500 din i isprobao da to stvarno funkcionise?

Meni telefoniranje 2 meseca po ceni od 1 din/min zvuci previse dobro da bi bilo istinito.
Korisnikov avatar
By Marvin
Hmmm?
Nema ništa?
Pa oči kopa.
Ne mož promašiti.
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Lakiboy_ns

Meni telefoniranje 2 meseca po ceni od 1 din/min zvuci previse dobro da bi bilo istinito.
zar sam ja nekad lagala :giggle:
probaj da zoves pa ces videti, ako ne verujes :)
http://www.bench-market.com/modules.php ... &sid=14498

meni je i tako svejedno ja sam na Prenesi 550 tako da skoro necu pricati za 1 dinar :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma daj, čoveče, jesi ti uopšte bio na njihovom sajtu?
Korisnikov avatar
By Allkey
ma sve je to lepo... :] al' shto 89% mojih kontakata ima mt:s... :]

it would impress me da su dali 1din/min za sve mrezhe... al' jok.

jbg, ali zaista mi to ime ni logotip vishe nisu simpa. :]
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Lakiboy_ns

Meni funkcionise. Uplatis 500+ i aktivacija ide u roku od 24 sata.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sad sam bio opet na sajtu i video informaciju na naslovnoj strani.
Juce sam odmah isao u deo privatni korisnici i tamo precesljao na brzinu i nisam nista nasao-otuda moje pitanje :D

Ako kazete da stvarno funkcionise verujem vam odoh odmah da se dopunim sa 500 dindzi-mada cu njih da spickam vrlo brzo posto za vikend palim za Budapest a tamo mi je u romingu sms skoro 30 din iako koristim u Madjarskoj Panon mrezu koja je isto u vlasnistvu Telenora.Tu su isto mogli malo da daju neki popust a ne da mi oderu kozu sa ledja.Iz rominga tamo ne smem ni zvati bojim se da ce me odrati za 80-100 din po minuti :lood:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!