Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Sutekh
Danas sam pojeo malo vishe poshto sam dosta radio po kucji pa mi se otvorio apetit.

Elem, za dorucak sam pojeo 150 gr bureka sa mesom i neki kroasan, ne znam shta je u njemu.. Onda sam posle pojeo pirinach sa kuvanim mesom i nekim povrcjem (bez hleba).

Juche sam za ceo dan pojeo samo jednu pljeskavicu, a prekjuche mislim da ceo dan nisam jeo nishta :doh: I tako ja stalno.. Znam da nejedem po 2 dana i onda kupim neshto na kisoku, kao poslednja budala...

Baj d vej, jel imash neku tabelu sa informacijama o kolichini kalorija u elektronskom formatu pri ruci?
Korisnikov avatar
By colorado
Ne vidim zasto bi morao da se dovodis u red na svoju ruku pre teretane. Teretana tome i sluzi. Idi tamo, i neka ti strucno lice odredi program i na licu mesta pokaze kako se pravilno rade vezbe.
By Sixto
Originally posted by Sutekh
Danas sam pojeo malo vishe poshto sam dosta radio po kucji pa mi se otvorio apetit.

Elem, za dorucak sam pojeo 150 gr bureka sa mesom i neki kroasan, ne znam shta je u njemu.. Onda sam posle pojeo pirinach sa kuvanim mesom i nekim povrcjem (bez hleba).

Juche sam za ceo dan pojeo samo jednu pljeskavicu, a prekjuche mislim da ceo dan nisam jeo nishta :doh: I tako ja stalno.. Znam da nejedem po 2 dana i onda kupim neshto na kisoku, kao poslednja budala...

Baj d vej, jel imash neku tabelu sa informacijama o kolichini kalorija u elektronskom formatu pri ruci?
Ti ni ne sanjas koliko si daleko od 200 kalorija!
To ti ej ishrana s povrcem, pirincem, bezmasnim sirom, zitaricama u manjoj kolicini, vodom i sl!
Burek!? PA samo s njim probijes limit! Plus za trbusnjake nije presudan rad na njima vec kardio trening kojim ces da otopis mast sa sebe! Kreni na trcanje it o ozbiljno, smanji klopu, al neka bude redovna i videces rezultate!
Pljeskavicu i burek okaci na zid i gledaj kao poster ako hoces da izgledas ovako!

Slika

Tabele su sranje, program se radi osecajem!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ma bre, nemam mast na sebi. :lol: Imam vishak kozhe na stomaku koji mi je ostao kad sam smrshao 60 i kusur kilograma kad sam se vratio iz Nju Jorka pre 7-8 godina i to sam vezhbanjem zategnuo, pa se sa neaktivnoshcju to otromboljilo malo i to me jako nervira :D

Shto se trchanja tiche, ja bih, ali sam imao vishestruke prelome na nogama, a pogotovo na kolenima..

U principu, imao sam hronichnu nesanicu nekoliko meseci i nisam pazio da li jedem, kad jedem, koliko jedem i slichno. A kretao sam se jako malo i dobio sam to shto sam dobio. Sad kada mi se spavanje malo vratilo u normalu, vracja mi se i snaga polako, jer se ne osecjam onoliko hronichno umorno i sjebano. Ja sam se pre tog perioda sa nesanicom hranio uglavnom sa presnom hranom, a meso sam jeo jako retko... Znam i sam koliko je ishrana bitna i dobro je da si mi skrenuo pazhnju na to, jer sam je u potpunosti smetnuo sa uma. Fala.
By Sixto
Nemas mast na sebi a otromboljilo se, pa od cega majku mu!?

Koza ce da prati stomak, samo ti njega izbrazdaj da bude ko radijator!

OFF: NY? Da se mi en znamo slucajno!?
Korisnikov avatar
By Manon
vazna je ishrana!!!
tri glavna obroka i dve uzine, ali UVEK U ISTO VREME. Kada jedemo neredovno nas organizam je u panici jer ne zna kad ce opet biti u prilici da se nahrani pa deponuje sve sto unesemo

Osim trbusnjaka vazne su i vezbe za ledjne misice zbog drzanja i kicme .To su one npr kad klecimo i izvlacimo istovremeno levu ruku i desnu nogu i obrnuto
Korisnikov avatar
By Sutekh
@Sixto,
Opustila mi se kozha, ali nije to salo kao salo, vecj je ... jebem li ga, bash je mekano i visi onako malo, kao kod shar peja ( :lol: ), a salo je uglavnom tvrdje. Nije mi se promenila kilazha. Kad sam ishao u teretanu, imao sam 79-80kg (na 187) kao shto imam i sada, ali npr, noge mi nisu ultra-definisane kao shto su bile, ne vidi se svaki mishicj, vecj izgleda onako malo, khm.. Od joge i presne hrane sam se bukvalno osushio, jer sam jeo samo zhitarice, bez unosa shecjera i soli, a treninzi su bili intenzivni.

OFF: A to da li se znamo ili ne, pa ne znam, dosta sam pisao o sebi na forumu, a postavio sam i nekoliko slika na temi moja fotka pa vidi. Nishta me ne bi chudilo, znajucji kakav sam bio pre nekoliko godina.. :opatica:

@Manon, e shto se tiche vezhbi za kichmu, njih znam napamet :) Radio sam jogu shest meseci, ponekad 3, ali cheshcje chetiri puta nedeljno u trajanju po 2 sata u proseku. Dobio sam par super saveta ovde i da rezimiram: Spavanje mi se stvarno polako vracja u normalu, ne spavam vishe po 15 sati i nisam budam 30ak sati, vecj spavam po 6-7 i lezhem do 12-1. Drzhanje mi je takodje otishlo dodjavola zbog ovih zdravstvenih problema koje sam imao, tako da cju da ubacim Suryu Namaskar (pozdrav suncu) u program. Vozicju to jedno mesec dana i krenucju u teretanu. Pokushacju da sredim ishranu, tj da pochnem da se hranim redovno i zdravo (znam da kuvam, ali me mrzi..).
A onda cju otvoriti temu: "Kako da se napucam"
By Sixto
@Sixto,
Opustila mi se kozha, ali nije to salo kao salo, vecj je ... jebem li ga, bash je mekano i visi onako malo, kao kod shar peja ( :lol: ), a salo je uglavnom tvrdje. Nije mi se promenila kilazha. Kad sam ishao u teretanu, imao sam 79-80kg (na 187) kao shto imam i sada, ali npr, noge mi nisu ultra-definisane kao shto su bile, ne vidi se svaki mishicj, vecj izgleda onako malo, khm.. Od joge i presne hrane sam se bukvalno osushio, jer sam jeo samo zhitarice, bez unosa shecjera i soli, a treninzi su bili intenzivni.
Salo je kod nekog tvrdje a kod nekog rastresitije! Zajednicka stvar je da se samo misicnim radom moze dovesti do smanjenja, ni saune, ni loose waight beltovi, ni kojekakva govna!
Salo pocinje da se topi kad se potrosi sva glikogenska rezerva u krvi pa u jetri, a to ej u principu 30min posle pocetka aktivnosti!
Idealno bi bilo da picis prvo 45-60min trcanja, a posle toga se bacis na trbusnjake! Ukoliko ih radis pravilno na 15. ce te vec peci i to dobrano, isto tako nisu potrebne dvocifrene serije i ostalo! 5 serija po jedno 25-30 ponavljanja ozbiljnih trbusnjaka sa kardio treningom, ukombinovanom ishranom i bices kao momak sa slike!
Ja kad bi bio dovoljno veliki karakter davno bi skinuo stomak, al kad jedem brze nego sto vecina forumasica trci onda mozes da ga jebes!
OFF: A to da li se znamo ili ne, pa ne znam, dosta sam pisao o sebi na forumu, a postavio sam i nekoliko slika na temi moja fotka pa vidi. Nishta me ne bi chudilo, znajucji kakav sam bio pre nekoliko godina.. :opatica:
A sta to znaci, da sam i ja bio razvratnik pre nekoliko godina!? :shok:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Aham.. Zanimljiv info, hvala.

Ne mogu bash da trchim.. Nije problem do kondicije, problem je shto sam imao saobracjajnu nesrecju u kojoj su mi poprilichno nastradala oba kolena (a godinu dana pre toga sam isto slomio koleno na skijanju). Super bi bilo kad bih imao onaj kucjni bajs.. No dobro, snacji cju se nekako.
5 serija po 25-30 ponavljanja? Ma ok, znam kako se rade trbushnjaci i da, peche me vecj oko petnaestog ( :drama: )

A shto se "onoga" tiche... :lol: Ne znam kako izgledash, tvoje dupe mi nije bilo dovoljno da utvrdim da li te znam :lol:

Sve u svemu - :opatica:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
jao trbusnjaci...nije mi toliko bitno da ih vidim na drugome, tacnije nije mi uopste bitno. Ali na sebiiiii daaaaa, zelim da ih imam. Ove zime sam malo zapustila svoju kondiciju :peceDzemSaBakutom:, ali kako citam ove postove moracu da krenem u skorije vreme. I da se vratim na pravilnu i zdravu ishranu...a ne ja kako je krenuo ovaj sneg samo mazem palacinke....:mljac:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Kako je moja draga majka govorila: "Jedva chekam zimu, pa da obuchem minicj" :lol:

E pa tako meni svest o sopstvenom telu proradi tek negde u ovo doba :ledeni:
Korisnikov avatar
By Manon
mozda si samo malo 'USAHAO', sto bi rekla moja pok. baba. Probaj uz sve ostalo sto radis da pijes 2.5 do 3 litre vode (ne sokova) i mislim da ce celije malo da 'nabubre' pa ce se taj visak koze popuniti
Korisnikov avatar
By Sutekh
Mogucje, jer shto se technosti tiche, popijem oko litru ipo kafe, a h2o pijem jako retko (ne volim da pijem vodu).

Znachi moracju i ovo sad da radim? Shto nemam pare, pa da odem lepo kod hirurga pod nozh, a ne da se smaram sa svim ovim.. :doh:
Korisnikov avatar
By Manon
ni slucajno kod hirurga. Izbaci kafu i pored sebe uvek drzi flasu vode. Videces rezultate vec za nedelju dana. Cekam ovde da me castis Prolom vodom (to mi je omiljena) ;)
Korisnikov avatar
By DarkAngel
da da, to ti je bas bistra ideja, pa na kraju umesto da ti stomak bude perfektan dobijes ogromnu izbocinu. Kada se upitas odakle ti to sada ispostavi se da su ti ostavili unutra celu opremu za oporeciju ... Bolje ti radi trbusnjake i muci se sa dijetom nego da ti ispadnu oci kada pocnes da izbacujes makaze i kojekakva cuda
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by DarkAngel
da da, to ti je bas bistra ideja, pa na kraju umesto da ti stomak bude perfektan dobijes ogromnu izbocinu. Kada se upitas odakle ti to sada ispostavi se da su ti ostavili unutra celu opremu za oporeciju ... Bolje ti radi trbusnjake i muci se sa dijetom nego da ti ispadnu oci kada pocnes da izbacujes makaze i kojekakva cuda

Ovo sa makazama je neki vic ili sta?? Ne razumem odakle da izbacuje makaze?
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Manon
ni slucajno kod hirurga. Izbaci kafu i pored sebe uvek drzi flasu vode. Videces rezultate vec za nedelju dana. Cekam ovde da me castis Prolom vodom (to mi je omiljena) ;)

DA IZBACIM KAFU SA PRITISKOM 80/60 ?

Shanse nema, kafa je meni ono shto je benzin automobilu... Mozhda mogu da pijem recimo dve ili tri, ali da se odreknem kafe.. uff..
Negde sam prochitao da voda pored toga shto je jelte, bitna, da i ubrzava metabolizam.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Manon
Originally posted by DarkAngel

Ovo sa makazama je neki vic ili sta?? Ne razumem odakle da izbacuje makaze?
Ma misli na one hirurshke intervenzije koje sam spomenuo (u shali).
By Sixto
Aham.. Zanimljiv info, hvala.

Ne mogu bash da trchim.. Nije problem do kondicije, problem je shto sam imao saobracjajnu nesrecju u kojoj su mi poprilichno nastradala oba kolena (a godinu dana pre toga sam isto slomio koleno na skijanju). Super bi bilo kad bih imao onaj kucjni bajs.. No dobro, snacji cju se nekako.
5 serija po 25-30 ponavljanja? Ma ok, znam kako se rade trbushnjaci i da, peche me vecj oko petnaestog ( :drama: )

A shto se "onoga" tiche... :lol: Ne znam kako izgledash, tvoje dupe mi nije bilo dovoljno da utvrdim da li te znam :lol:

Sve u svemu - :opatica:
Ako ne mozes na trcanje mozes na bajs ili jos bolje preplivavanje bazena od 1-1.5h, svejedno je!

PS. moje dupe i da smo nikako nisi mogao da vidis! :lol:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Mozhe bazen :D Bajs po bljuzgavici jok.

Postavio si sliku dupeta sa paprikom chini mi se, koja pokriva predeo penisa. Tako da sam zbog toga napisao to... :opatica:

:lol:
By Dragonite
Jbt ja mislio da sam pogrešio temu :shmi:

Sutekh, dobro je što ćeš u teretanu, ali manje-više ti je svejedno koliko i kako radiš trbušnjake, kad dovoljno smršaš sami će se prikazati.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
E,drugari,ima li neko iskustva sa "ANIMAL CUTS" od Universala?Kako radi masnocje?
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Dragonite
Jbt ja mislio da sam pogrešio temu :shmi:

Sutekh, dobro je što ćeš u teretanu, ali manje-više ti je svejedno koliko i kako radiš trbušnjake, kad dovoljno smršaš sami će se prikazati.
A koliko bi trebalo da smrsham? Jer ja preteram chesto sa mrshavljenjem Napisah vecj, 187cm 80kg trenutno.

edit: ma, ako hocjesh da pijesh te sagorevache masti, lepo uzmi kokain pa skachi par sati.
By Sixto
Originally posted by ^RAY^
E,drugari,ima li neko iskustva sa "ANIMAL CUTS" od Universala?Kako radi masnocje?
Pa ako sedis kuci radi jako lose!
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Ma kakvo sedenje kucji,nisam bas toliko neobavesten,ccc
3x kardio 3x tegicji 1 dan odmor
Zanima me ima li neko iskustva sa Animalom?
Korisnikov avatar
By Cuban_soul
Za trbusnjake radim Ab ripper X, mnogo dobra stvar! To je deo iz progrma za vezbanje P90X. Fora u celoj prici je spustiti nivo masti u telu i za sada mi to polazi za rukom a nadam se da ce tako i ostati :lol:
Korisnikov avatar
By shishmish
'bem mu misha i sto vrabaca...
ne mogu da se nateram...
dva dana radim a pet ne radim...
taman sam stigla do 500 dnevno...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by shishmish
...
taman sam stigla do 500 dnevno...
Ja radim 200 dnevno i tu stanem - od dosade.

Ne mogu bre više od toga, smaram seeeeeee...

Ja računam da će bajs tu da odradi posao da se skine salce sa muskulature :D :D
Korisnikov avatar
By shishmish
:up:
dosadno jeste...
ne mogu da se nateram da skrpim nekoliko dana vezano...

da napravimo temu za podrsku onima kojima je dosadno da rade trbusnjake...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!