Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by KittrieMolim te, napisi mi gde si nasla recept. ili mi napisi recept.
jbt , sinoc sam proucavala recepte za pravljenje amphetamina i methaphetamina (josh bolja stvar ,lol). mislim, neverovatno kakve gluposti idu u to,looooooooool... i odvratne stvari...
ali hemiskim reakcijama se dobijaju ludila. naravno, nilad ne bih probala to pravit (nisam toliko dobra iz hemije, a ne bih rizikovala eadit nesh sto ne znam savrseno. al nije tesko i sastojci su legalni)
Originally posted by KittrieLepo kaze devojka,tripujes se,idi i lalaj.
1. 3pujes se, nema nikakvog razloga da ne mozes da spavas, efekti droge su prosli !!
2. umorna si ali se 3pujes ko sto rekosmo i ne mozes zaspati...
popusi trave, ona usporava nervne impulse, eND mejks ju slipi; ili , sto je sigurnije resenje, neki sedativ- oni takodje usporavaju nervne impulse, opustaju misicje i organizam, i jednostavno xje te uspavati da te uspava ,bensedin najbolje. ili sta god, bromazepam, lorazepam, xalol. ili ako imas kantarion u kapsulama- to ti je prirodni nacin da odradis sve to.
3. i najvaznije, ako uzmes malo trave ili jos bojle sedativ ili bilo sta, lesi u krevet kao da cjees da spavas, full gear. mozda cje ti delovati stupidno u pocetku, ali veruj mi, VOLJA i MOZAK su cudo. ovog puta moras da 'izvozas' mozak . znaci, ne 3puj nista, samo odradi jedan od prethodnih korka ,lezi, onda cjes poceti da zevuckas, pa cje ti se telo opustiti, pusti mozak na ispasu, ono kao, misli belo, i pre nego primetis shvaticjes da ti se BAS spava, i onda mrak
![]()
Originally posted by ValGrešiš silno!
Skyen, dal' mislish da bilo koga ovde zanima ova tema u tom smislu u kojem bi trebala da ga zanima? Kako neki rekoshe, pohovan mozak ne moze da se odupre zlu. Ne znam ko je veci debil. Onaj koji ga "konzumira" ili onaj koji ga prodaje.
Ma nek crknu, kad su blesavi!![]()
Originally posted by Kittrie
ljudi, izguglajte recepte, ba, necju ja da budem odgovorna za porast mini laboratorija droZe u srbiji![]()
(ili se javite na u2u)
Originally posted by EYAJednom ali vredno!
jednom ko ni jednom![]()
Originally posted by MahoneyJoj, znam, sve si u pravu,ali djavo me vuce i mami...
tetka daco, drz'te se kobasice i cvaraka, eventualno krvavice.
zar ne shvatate da je upravo jaka hrana zasluzna za vas grandiozni stas i harizmu kojom odisete? ko zna sta bi se desilo sa vasim telom i duhom prilikom konzumiranja lakih i teskih droga? to ne biste vise bili vi.
![]()
Originally posted by Tresh-grlTi to uzimaš redovno? Auffff...
Meni je chika psiholog skoro rekao da imam simptome Amfetaminske psihoze...![]()
Jel moze da se sredi to ako se smanji malo ds kolichinski na neko vreme?
Originally posted by FreyOriginally posted by Tresh-grlTi to uzimaš redovno? Auffff...
Meni je chika psiholog skoro rekao da imam simptome Amfetaminske psihoze...![]()
Jel moze da se sredi to ako se smanji malo ds kolichinski na neko vreme?
Pogledaj film Requiem for a Dream i trebalo bi da ti se zgade te gluposti.
Originally posted by FreyImala sam dosta posledica i tripova al onda kad se dese smanjim malo i tako...
A što si na tome 5 godina? Nisi imala nikakvih fizičkih/fizioloških problema od tog sranja?
Originally posted by DaliborkaI kako ti je bilo ?Originally posted by MahoneyJoj, znam, sve si u pravu,ali djavo me vuce i mami...
tetka daco, drz'te se kobasice i cvaraka, eventualno krvavice.
zar ne shvatate da je upravo jaka hrana zasluzna za vas grandiozni stas i harizmu kojom odisete? ko zna sta bi se desilo sa vasim telom i duhom prilikom konzumiranja lakih i teskih droga? to ne biste vise bili vi.
![]()
![]()
Zgutala bih jedan spid, pa kud puklo da puklo.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!