Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Kittrie
1. 3pujes se, nema nikakvog razloga da ne mozes da spavas, efekti droge su prosli !!
2. umorna si ali se 3pujes ko sto rekosmo i ne mozes zaspati...
popusi trave, ona usporava nervne impulse, eND mejks ju slipi; ili , sto je sigurnije resenje, neki sedativ- oni takodje usporavaju nervne impulse, opustaju misicje i organizam, i jednostavno xje te uspavati da te uspava ,bensedin najbolje. ili sta god, bromazepam, lorazepam, xalol. ili ako imas kantarion u kapsulama- to ti je prirodni nacin da odradis sve to.

3. i najvaznije, ako uzmes malo trave ili jos bojle sedativ ili bilo sta, lesi u krevet kao da cjees da spavas, full gear. mozda cje ti delovati stupidno u pocetku, ali veruj mi, VOLJA i MOZAK su cudo. ovog puta moras da 'izvozas' mozak . znaci, ne 3puj nista, samo odradi jedan od prethodnih korka ,lezi, onda cjes poceti da zevuckas, pa cje ti se telo opustiti, pusti mozak na ispasu, ono kao, misli belo :cobanica: , i pre nego primetis shvaticjes da ti se BAS spava, i onda mrak :D
Korisnikov avatar
By albertina
Originally posted by Kittrie
jbt , sinoc sam proucavala recepte za pravljenje amphetamina i methaphetamina (josh bolja stvar ,lol). mislim, neverovatno kakve gluposti idu u to,looooooooool... i odvratne stvari...
ali hemiskim reakcijama se dobijaju ludila. naravno, nilad ne bih probala to pravit (nisam toliko dobra iz hemije, a ne bih rizikovala eadit nesh sto ne znam savrseno. al nije tesko i sastojci su legalni :sigh: )
Molim te, napisi mi gde si nasla recept. ili mi napisi recept.
Hvala!
Javicu kako je bilo!
Korisnikov avatar
By Kittrie
ljudi, izguglajte recepte, ba, necju ja da budem odgovorna za porast mini laboratorija droZe u srbiji :lol:
(ili se javite na u2u)

p.s. bem ti , zbog ovog cje me u zatvor strpati :grizenokte:
Korisnikov avatar
By Sutekh
bravo zheno.. sad cje nas konkurencija pretecji :D
Korisnikov avatar
By Kittrie
:smeh: :smeh: :smeh:

qq sta uRRAdi ja?? od CHEga cje nam sad Djeca ziveti :rida: ??
Korisnikov avatar
By Sutekh
ne ochekuj od mene da radim, honey :ogledalce:
Korisnikov avatar
By Kittrie
niSH, uzeCJem 2nd job as a stripper :mljac:

a od teBe ocekujem da baR naDJes neku igricu na koJoj moSH pare zaradit !! :cupakosu:
douz tripLeTs eint gona FiD demselFs, ju nou :sigh:
By Tresh-grl
1. 3pujes se, nema nikakvog razloga da ne mozes da spavas, efekti droge su prosli !!
2. umorna si ali se 3pujes ko sto rekosmo i ne mozes zaspati...
popusi trave, ona usporava nervne impulse, eND mejks ju slipi; ili , sto je sigurnije resenje, neki sedativ- oni takodje usporavaju nervne impulse, opustaju misicje i organizam, i jednostavno xje te uspavati da te uspava ,bensedin najbolje. ili sta god, bromazepam, lorazepam, xalol. ili ako imas kantarion u kapsulama- to ti je prirodni nacin da odradis sve to.

3. i najvaznije, ako uzmes malo trave ili jos bojle sedativ ili bilo sta, lesi u krevet kao da cjees da spavas, full gear. mozda cje ti delovati stupidno u pocetku, ali veruj mi, VOLJA i MOZAK su cudo. ovog puta moras da 'izvozas' mozak . znaci, ne 3puj nista, samo odradi jedan od prethodnih korka ,lezi, onda cjes poceti da zevuckas, pa cje ti se telo opustiti, pusti mozak na ispasu, ono kao, misli belo :cobanica: , i pre nego primetis shvaticjes da ti se BAS spava, i onda mrak :D
Lepo kaze devojka,tripujes se,idi i lalaj.
I kao sto sam mislila, nisi izvalila rad u potpunosti.
Kad naucis da vozis ds bice ti extra veruj mi ali tek posle 2,3 puta znas sta da ocekujes i kako da se ponasas.Uci se na iskustvima :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Evo mene, k'o nova posle spavanja!
:joint:
Korisnikov avatar
By Kittrie
aleluja :cheer:

a kak si zaspala?? :smeh:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
:lol: With just a little help from my :joint:
Korisnikov avatar
By Kittrie
ah...pa rekoh ti da to mora pomocji, opusta i usporava nervne impulse + uspavljuje.
ah, kako sam pametna :kosa:
Korisnikov avatar
By LEDILOMOZGA
Originally posted by Val
Skyen, dal' mislish da bilo koga ovde zanima ova tema u tom smislu u kojem bi trebala da ga zanima? Kako neki rekoshe, pohovan mozak ne moze da se odupre zlu. Ne znam ko je veci debil. Onaj koji ga "konzumira" ili onaj koji ga prodaje.

Ma nek crknu, kad su blesavi! :novine:
Grešiš silno!

Ovakve teme su potrebne.

Uvek ljude treba podsećati šta je loše, a šta ne.
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Probala sinoc,pa opet danas u toku dana.cudan osecaj.I dalje sam budna,nekako izostrenija cula,puna energije ali osecam iscrpljenost.
Mislim da sam napravila potpuni dizbalans u organizmu sad sa nespavanjem i hemijom ovom tako da vise ne.....ostajem pri :spliff:
Korisnikov avatar
By radoznala
ljudi, izguglajte recepte, ba, necju ja da budem odgovorna za porast mini laboratorija droZe u srbiji :lol:
(ili se javite na u2u)

:tuc:

hahaha kraljice!

ja sam prvih par puta pakovala carape ujutru jer nisam znala kako da se otarasim napasti, lol, a posle... kao beba sam slipovala...
:bubblegum:
zato sam sad psihic :elektro:

p.s. i zato po 2 puta editujem i postove, jer otkucam sve i svasta :cobanica:
Korisnikov avatar
By albertina
ja preferiram sebe..imam recept i bez vas cicija
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by EYA
jednom ko ni jednom :P
Jednom ali vredno! :crta: :yes:

Sto se Ice-a tice, nesto najbolje sto sam ikada probala, (ako se dobro secam, davno to bese). Mene licno je tako jako udarilo na emocije, celo vece sam cvrkutala od miline, predivan osecaj zaljubljenosti. Za spiku da ne pricam, reci su klizile kao podmazane, pa sam razmisljala da iskoristim to za odbranu diplomskog! ;)

Svima toplo preporucujem da probaju, ali jednom! :D ;)
By Tresh-grl
E ja pocela da trokiram od spida zesce u zadnje vreme
Sad mi u glavi ona pesma od Minele " Ti trokirash, ti trokiraaash jer se drogiiiraaash!"
:lol:

Rece mi keva da pravim cudne pokrete i da mlataram rukama kad objasnjavam nesto i da su mi oci cudne,kao trebala bi kod ocnog.
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Hmmmm... Spid....
Nikada to nisam probala.
Hajde da mi kazete, kako bih se ja ponasala kad bih sada u 49 oj godini prvi put popila taj spid ?
Kako to deluje prvi put ?
Korisnikov avatar
By Mahoney
tetka daco, drz'te se kobasice i cvaraka, eventualno krvavice.

zar ne shvatate da je upravo jaka hrana zasluzna za vas grandiozni stas i harizmu kojom odisete? ko zna sta bi se desilo sa vasim telom i duhom prilikom konzumiranja lakih i teskih droga? to ne biste vise bili vi.

:pirat:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Angel83

Svima toplo preporucujem da probaju, ali jednom! :D ;)
eventualno dva puta :radosnice:
By Tresh-grl
Meni je chika psiholog skoro rekao da imam simptome Amfetaminske psihoze... :puzzle:
Jel moze da se sredi to ako se smanji malo ds kolichinski na neko vreme?
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Mahoney

zar ne shvatate da je upravo jaka hrana zasluzna za vas grandiozni stas i harizmu kojom odisete? ko zna sta bi se desilo sa vasim telom i duhom prilikom konzumiranja lakih i teskih droga? to ne biste vise bili vi.

Joj, znam, sve si u pravu,ali djavo me vuce i mami... :yes:
Zgutala bih jedan spid, pa kud puklo da puklo.
:blush:
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Tresh-grl
Meni je chika psiholog skoro rekao da imam simptome Amfetaminske psihoze... :puzzle:
Ti to uzimaš redovno? Auffff...
Pogledaj film Requiem for a Dream i trebalo bi da ti se zgade te gluposti.
By Tresh-grl
Originally posted by Frey
Originally posted by Tresh-grl
Ti to uzimaš redovno? Auffff...
Pogledaj film Requiem for a Dream i trebalo bi da ti se zgade te gluposti.

Ej ja sam na tome 5godina...a taj film se nonstop vrti po tvu i plachem uvek kad ga gledam,tezak je jbg.
Korisnikov avatar
By Frey
A što si na tome 5 godina? Nisi imala nikakvih fizičkih/fizioloških problema od tog sranja?
By Tresh-grl
Originally posted by Frey
A što si na tome 5 godina? Nisi imala nikakvih fizičkih/fizioloških problema od tog sranja?
Imala sam dosta posledica i tripova al onda kad se dese smanjim malo i tako...

Ne postoji nista na svetu s cim mogu tako super da se osecam. :okret:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Daliborka
Originally posted by Mahoney

Joj, znam, sve si u pravu,ali djavo me vuce i mami... :yes:
Zgutala bih jedan spid, pa kud puklo da puklo.
:blush:
I kako ti je bilo ?
Jesi li imala tripove, jesu li ti se vidici proširili ?
Da li si videla svet u drugim bojama ?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!