Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Forum za pripadnike manje vidljivih delova populacije.
Transrodno, Interseksualno, Aseksualno, Queer, ...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Euro31
Potatoes Tomatoes

Jos jedan stereotip da ne daj boze ne prozovu momka koji voli da se obuce pederom, nego nekako mu ovo ispade kao jos jedna od brand imena u koje je obucen..jos samo da pocnu i sa torbama i suncanicama, onako u zlatnom fazonu, da se vidi iz aviona...

ILI je to grupa momaka koji se okupljaju po metro stanicama diljem sveta

:boxer: :boxer: :boxer: :boxer: :boxer:
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
ja se oblacim m-tv styleom znaci moze da prica ko sta hoce , ali ja kad prodjem swi se okrecu zamnom nisam ja nista extra posebno ni lep ni zgodan cak to ni ne mislim samo kad sam happy ali brate zato kad se obucem swi zinu a mogu samo da bulje,a i swe prodawacice po buticima me wec znaju ako nemam kesa trenutno ostawlja se sa strane i kupuje odma cim se ukaze prilika wolim i detalje najwise tipa sat narukwica cwidze ogrlica i kajs woleo bi da probusim pirs na jednom cudnom mestu na uhu ali sad to wec otom potom ali zeeeelim to da uradim ja kad nabacim swoj osmeh znaj da me je 30 ljudi odmerilo za kratko wreme...e wolim ja jos sto sta :) metroseksualac sam pa sta!
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
OK, mogu sad malo ja? HVALA!

On je metroseksualan. Engleski novinar Mark Simpson je odgovoran za kreiranje ovog termina i ima odličnu tezu o tankoj liniji na kojoj vibrira Bekamova muška seksualnost: Homići ne bi nužno tucali Bekama. Oni bi najradije bili Bekam!
Nikako nemojte biti u zabludi da su svi metroseksualci prerušeni peškirići u potrazi za novim plenom. Stvar je daleko složenija!
Šta je to metroseksualnost što se nameće kao model i muškoj gej i strejt populaciji? Metroseksualac je mladi muškarac koji dobro zarađuje i živi u metropolisu gde su najbolje radnje, restorani, klubovi, teretane i frizeraji. Može biti str8, gej ili biseksualan, to nije važno, jer njega bitno određuje njegova narcisoidnost: metroseksualac se najviše bavi samim sobom. On je sopstveni ljubavni objekt, sopstvena seksualna projekcija! Show business, mediji, ugostiteljstvo, manekenstvo, a bogami i muški sportovi su teritorije gde metroseksualnost buja. Stereotip urbanog muškarca koji radi kao konj i isporučuje ženi sredstva za trošenje, kažu da se izmenio - devojke iz serije Seks i grad su primeri ženske metroseksualnosti. Rado će primiti izabrani poklon, ali cipele i tange, hvala na pitanju - same kupuju! Muškarac se, kažu, konačno okrenuo prema ličnoj potrošnji i industrija je živnula! Nije to ni Kelvin Klajnova uniseks jednostavnost, niti Gotjeova fashion pederastija, već pravi pravcati metroseks! Odlike metroseksualca postavili su homoseksualci - obrazovani, senzibilni, urbani, odatle je krenulo, da bi se nastavili sa linijama krema za muškarce i Kelvinom Klajnom koji je prvi iskoračio iz gej zabrana i nanjušio kupovnu moć budućih metroseksualaca. Muškarac koji sam sebi bira parfem vremenom postaje sam sebi jako zanimljiv i tu se priča ne zaustavlja, kao ni Bekamova popularnost. Metroseksualci… Tobi Mekgvajer kao Spajdermen u kostimčiću od likre. Kristijan Bejl u filmu Američki Psiho: …niko mene nikada ne može voleti kao ja sam... Svoje telo, svoj kapital... Pročitajte i knjigu Američki psiho. Džud Lou, Eminem i naravno, Bred Pit u filmu Fight Club, vodeći američki metroseksualac. Srpski metroseksualac - Boško Jakovljević

Hvala na paznji... Laku noc!
:meda:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Originally posted by IL_Divo022
ja se oblacim m-tv styleom znaci moze da prica ko sta hoce , ali ja kad prodjem swi se okrecu zamnom nisam ja nista extra posebno ni lep ni zgodan cak to ni ne mislim samo kad sam happy ali brate zato kad se obucem swi zinu a mogu samo da bulje,a i swe prodawacice po buticima me wec znaju ako nemam kesa trenutno ostawlja se sa strane i kupuje odma cim se ukaze prilika wolim i detalje najwise tipa sat narukwica cwidze ogrlica i kajs woleo bi da probusim pirs na jednom cudnom mestu na uhu ali sad to wec otom potom ali zeeeelim to da uradim ja kad nabacim swoj osmeh znaj da me je 30 ljudi odmerilo za kratko wreme...e wolim ja jos sto sta :) metroseksualac sam pa sta!
Ummm, pazi brate jako mi se svidja taj tvoj pogled na svet. Svidja mi se kako te drugi gledaju i kako se okrecu za tobom. Wow... Poprilicno je unikatno i ja evo prvi put vidim da neko svoju individualnost izrazava na taj nacin. Volim kreativne ljude, narucito ako znaju da ukombinuju dobro kajlu i pierce.

OMFG! :shok:
Korisnikov avatar
By Shmi
Sto je slatko videti neke stare forumase koji su se vratili. :giggle:
Korisnikov avatar
By Euro31
zar ljudi zaista ovako razmisljaju
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Eifranloo

Ummm, pazi brate jako mi se svidja taj tvoj pogled na svet. Svidja mi se kako te drugi gledaju i kako se okrecu za tobom. Wow... Poprilicno je unikatno i ja evo prvi put vidim da neko svoju individualnost izrazava na taj nacin. Volim kreativne ljude, narucito ako znaju da ukombinuju dobro kajlu i pierce.

OMFG! :shok:
jao mukice :roflmao: :kiss:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja i dalje ostajem pri tezi da je to potpuno nepotreban termin. Šta fali terminu "moderan muškarac"?? Eto, tačno sam znao da je neki novinar autor termina "meteroseksualac"! Tačno sam znao! Voleo bih da pitam pomenutog novinara da li postoji i ženska verzija termina, meteroseksualka?

IL_Divo022, pročitaj ponovo šta si napisao. Sitne gramatičke greške ne želim da komentarišem (dešava se), ali probaj da se naučiš da koristiš zarez, jako mi je teško da pratim tok rečenice ako nema znakova interpunkcije. Oblači se kako misliš da treba i ne obaziri se na komentare. Ipak, mislim da su pirsinzi na uhu malko passe.

P.S. Kakav je to MTV stil? Ja bih se pre odenuo u VH1 stil, ako takav postoji.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
meninkazu da sam metro jer se preswlacim 3x na dan onda gledam se stalno u ogledalo perem kosu swaki dan brinem o siskama :)
ne mogu ni u kuci da budem u trenerci uwek nalickan sa detaljima bla bla :)
OMG me too :D
Ali dobro ja sam gay pa mi se oprasta :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni je taj termin neizmerno interesantan.
Mislim da cu mozda promeniti sebe i umesto homoseksualca postati metroseksualac zvuci nekako urbanije i vise cool :federi:

:cool:
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
ako pise wreme posta,znaces zasto nema znakowa interpukcije,Kad sam to pisao bilo je cirka kasno....
Pirs je krajnje jebozowan i nije passe na tom mestu,
Nisam gramaticar nego metroseksualac,
LakiboyNS ne lupetaj to nije seksualno opredeljenje blento :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
ako pise wreme posta,znaces zasto nema znakowa interpukcije,Kad sam to pisao bilo je cirka kasno....
Znam da nije blentice :friends: :D
Ali ja mogu da ga pretvorim u sexualno opredeljenje :luda:

I ne obracaj paznju na ove sto te kritikuju zbog sitnica i gluposti ima ovde ljudi koji samo cekaju da se neko pojavi da ga isplljuju bez razloga a ima i onih koji nisu takvi....:snob:
Korisnikov avatar
By Euro31
Sve metrosexualce na farmu svinja da ciste govna, da vide sta znaci pravi parfem, prirodni...
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
Originally posted by Euro31
Sve metrosexualce na farmu svinja da ciste govna, da vide sta znaci pravi parfem, prirodni...
a sta je to farma?
Jel se to maze na hleb? :P :hail2: :hail1:
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
Originally posted by Lakiboy_ns
Znam da nije blentice :friends: :D
Ali ja mogu da ga pretvorim u sexualno opredeljenje :luda:

I ne obracaj paznju na ove sto te kritikuju zbog sitnica i gluposti ima ovde ljudi koji samo cekaju da se neko pojavi da ga isplljuju bez razloga a ima i onih koji nisu takvi.... :snob:

Pa hwala ti srce si :D
pozz za tebe
By starter
Originally posted by Kiwi
meteroseksualac je jedna izrazito debilozna kovanica koju je verovatno smislila neka "pametnica" iz Cosmo-a ili sličnih novina ... Drugi deo kovanice je tu da zagolica maštu čitateljkama ...
exactly
By starter
Aha, znaci ipak su neke ozbiljnije novine....
hm, pa sve jedno je kovanica blagi uzas....
jer ono sto je sustina pojma nema nikakve blage veze sa sexualnoscu....
Korisnikov avatar
By ns.happy
muvajte se na u2u! :oklagija: :komp: :durenje:
pouzdano znam da laki obozava trenerke i da ih upasuje kad god moze... pljunuo je 100 ojera za airmax 2... :njanja:
By starter
nemoj tako Happy, bash su super ova muvanja po najrazlicitijim temama :D
I uglavnom od strane istih forumasha:D

Trebalo bi da izmenimo pravilnik i da obavezemo svakog forumasa na bar 10 flert postova mesecno :roflmao:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ili da se otvori specijalni potforum ''dodji i uzmi me...'' :cobanica:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Dirrty19g

Opste je poznato da je skoro svaki gay muskarac po pravilu i metrosexualac.
Ja nisam. :sudija:
Korisnikov avatar
By sakis
Ma boli te uvo srce :love: Znam taj osecaj, svi te mrze, a tebi super :D

Ja polazim od toga da ako zene mogu toliko da se sredjuju i da izgledaju lepo zasto to ne bi mogli i mi muskarci? Mozda neko malo vise preteruje oko svoga izgleda, ali to je vec neciji nacin zivota.
Ja te razumemIl Divo ti prosto obozavas da izgledas dobro i to uopste nije za osudu:up:
Neko preteruje u citanju kniga, neko u ucenju pa zasto ne i u izgledu :up:
By starter
Originally posted by ns.happy
ili da se otvori specijalni potforum ''dodji i uzmi me...'' :cobanica:
e, vala, bash :okret:

Originally posted by REI
Originally posted by Dirrty19g

Opste je poznato da je skoro svaki gay muskarac po pravilu i metrosexualac.
Ja nisam. :sudija:
nisam ni ja :cowboy:
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
hwala sakisu na podrsci,elem
moze da me muwa ko hoce gde kad i kako hoce jer na meni je da prihwatim ili odbijem to a narawno to je wec moja stwar kekeke :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P
Korisnikov avatar
By ns.happy
da li se ti onda palis samo na metroe ?
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
Originally posted by ns.happy
da li se ti onda palis samo na metroe ?
hm...mozda,ne uwek ali ne uwek :) :soping::
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma takvi na kraju zavrse kao dzordz majkl sa nekim kamiondzijom :roflmao: sala mala... nego, novajlijo nas, ajde lepo par slikica odaberi i stavi u temu ''moja fotka'' da zvanicno prestanes biti forumski brucos hehehe
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
a kako se to rady???mislim hteo sam ali ne znam da postawim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!