Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By zvjezdan
Rad je napisan da bi POMOGAO HOMOSEKSUALCIMA!!! Ali, jedina njegova mana je ta sto je na veoma visokom intelektualnom nivou koji Vi, nazalost ne posedujete, tako da uzvisena sadrzina rada ne dopire do Vas. Veoma mi je zao zbog toga! Oprostite ako sam Vas uvredio ili povredio svojim recima...Nadam se da cete jednog dana biti u stanju da shvatite da ste pogresili...:cita:
Korisnikov avatar
By shishmish
jutros sam ustala i bila sam u stanju da shvatim da sam pogresila....:bljak:
By zvjezdan
Kada covek shvati da je pogresio otvara mu se novi put koji ce mu omoguciti da ispravi svoje greske....TO JE ZAISTA BOZANSTVENO...Zar ne shishmishu dragi?...:avion:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by zvjezdan
Rad je napisan da bi POMOGAO HOMOSEKSUALCIMA!!! Ali, jedina njegova mana je ta sto je na veoma visokom intelektualnom nivou koji Vi, nazalost ne posedujete, tako da uzvisena sadrzina rada ne dopire do Vas. Veoma mi je zao zbog toga! Oprostite ako sam Vas uvredio ili povredio svojim recima...Nadam se da cete jednog dana biti u stanju da shvatite da ste pogresili... :cita:
Ti si, dechko, bolestan. Ta tvoja ideja o pomocji se mozhe shvatiti kao tvoj neuspeli pokushaj da sebe ubedish u neshto. Meni ne treba tvoja pomocj, ali tebi ochigledno treba. I to strucnjaka :down:

Prvo se registrujesh na sajtu kao shto je romeo, a onda se odjednom pojavish i na gay forumu. Autohomofobija, as I said. :opatica:

Koji si ti faktor i po chemu si kompetentan, da mozes da ocenish sopstveni rad kao neshto shto je uzvisheno?
By starter
Originally posted by Sixto
www.gayromeo.com/Procitaj_profil

Autor rada: Zvjezdan Leptiric, Novi Sad

"....По мени, много је већи грех глумити љубав према девојци, а волети мушкарце, само зато да вас околина не би осуђивала! То се зове лаж, у правом смислу те речи! Па зар је то исправно? Много је већа истина признање самом себи да смо хомосексуалци! То је заиста поштена игра! Сви момци који из свог незнања мрзе хомосексуалце и сами су латентни хомосексуалци и они су свесни тога! У њиховом болесном уму рађа се голема завист, презир и океан фрустрација! У њиховим главама извиру реченице: „Ја не могу да испољим своју потајну хомосексуалност, а ти можеш! Е, не може тако! Сада ћу ја тебе да „смрвим“, да те добро испребијам, да ја покажем мојим друговима шта ја све умем са педерима! Ти ћеш да се љубиш са типом, а ја то не могу, јер би ме отац премлатио а другови напустили и исмејали! Е, нећеш педеру, јебаћу ја теби кеву педерску!...“
Ovaj deo mi se svidja:)
By starter
I ovo je dobro:

"....Бог не жели да се мрзимо, и ја сам сигуран да Он не оправдава мржњу према хомосексуалцима!...","...Ко каже да хомосексуалац не може да прихвати Бога и да трба да иде против Бога??? То је највећа лаж изречена на овом свету! Свако биће може да воли биће истог пола, ако је то узвишена љубав, зашто не би Богу била мила! Господ се радује чистој љубави и племенитим осећањима! Она су могућа и међу хомосексуалцима! ....", "....Такође, свако биће је вредно поштовања, јер га је Бог створио са великом промишљеношћу!...", "....Он (Bog) ће вам помоћи да искористите своју посебност и сензибилитет да креирате, стварате племенита дела којима ћете мењати овај свет на боље! ..."
By starter
I ovo:

"...Избаците из својих глава мисао да је бити геј ваша сврха живота! То је ужасавајуће!..."
By starter
Ali, brate:
"...Понављам: добар човек у свему види добро, а лоше занемарује...Он, неретко ни у изразито „феминизираном“ момку не види некога ко је хомосексуално оријентисан! Види само лепоту префињености и узвишени стил оваквих људи...."

Sta to znaci, da je homosexualnost nesto lose?!?!?!

I cela ta ideja da sex. orijentacija treba da bude nesto duboko intimno mi je skroz bzv....

Doduse, slazem se da je najbolje da se covek potrudi da se ostvari na neki nacin u zivotu, preko profesije, sporta, umetnosti( ja bih tu svrstao i stranje o nekome, budenje dobar roditelj i sl.)..., pa da onda ocekuje da ga ljudi postuju zbog toga...A ne da ga postuju samo zato sto je gay...:)
Korisnikov avatar
By Sutekh
On je mojom seksualnoshcju opterecjen vishe nego ja. Ali, ontopic

OMG!
Много је већа истина признање самом себи да смо хомосексуалци!
Zashto sam stekao utisak da je zvjezdan heteroseksualne (shatro) orijentacije?
By starter
Mozda zato sto uglavnom govori u drugom licu mnozine
Ali, eto ta recenica ipak jasno pokazuje da decko nije u shatro strejt fazonu:)
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ja mislim da ni on sam jadan, nije svestan toga ko je i shta je, pa zato otvara profil na romeu, pod maskom dobrochinstva. A tek to shto je na forumu.. to je vecj druga pricha.

No, kao shto vecj rekoh, nekoliko puta:

Slika
By starter
Pa, ne znam, stvarno,nisam procitao taj profil na romeu, ali iz ovoga ovde da se zakljuciti da je gay...mislim da to drugo lice mnozine nema veze za orijentacijom...

U svakom slucaju, meni je mnogo toga ok, a neke stvari su bzv, ako bi trebalo da ocenim od 1 do 5, mozda 3 na 4:)
By starter
I da, taj stil pisanja mi se ne svidja, previse je nekako mesijanski, mozda zato izaziva toliku odbojnost...ne treba ljudima popovati, to niko ne voli.

Onda neka bude ipak cista 3:)
Korisnikov avatar
By Sutekh
nisam ni ja prochitao taj profil na romeo, zato shto ne idem na sajtove slichne tematike vecj duzhe vreme.. (ono shto je sixto kopirao je sa profila na romeu)

ali shta on hocje da kazhe? nije mi jasna poenta. o_0
By starter
hm, dobro pitanje...
mislim da ima 3 glavne poente:
1) homosexualci mogu i treba da budu u odlicnom odnosu sa Bogom
2) homofobija nije ni na koji nacin uzrokovana niti religijom niti verom u neke dobre principe,nego samo nekim negativnim motivima...
3)ne treba mnogo isticati da si gay, i traziti postovanje po tom osnovu, nego covek treba da se potrudi da zasluzi postovanje na neki drugi nacin...
By starter
ja se slazem sa ovim pod 1, ne slazem se sa 2),

a sto se tice treceg, svi imamo pravo da nas ljudi poznaju takve kakvi smo. I da znaju nasu sex. orijentaciju.
I to je vazan deo ljudskog dostojanstva.

Ali je isto tako tacno, da sex. orijentacija ne treba da bude osnov za poshtovanje necije licnosti...
sa jedne strane svakoga treba uvazavati kao licnost,
Ali ako hoces vishe od toga, da te ljudi bash poshtuju (u nekom uzem znacenju te reci), uradi neshto vredno tog poshtovanja:)
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by starter
Doduse, slazem se da je najbolje da se covek potrudi da se ostvari na neki nacin u zivotu, preko profesije, sporta, umetnosti( ja bih tu svrstao i stranje o nekome, budenje dobar roditelj i sl.)..., pa da onda ocekuje da ga ljudi postuju zbog toga...A ne da ga postuju samo zato sto je gay... :)
Pa, svakako da vecini nas biti gej nije ni svrha zivota ni karijera ni legitimacija, ali heteroseksistichna i homofobichna sredina upravo najcheshce i postavlja sve moguce i nemoguce prepreke mnogim nama na putu ostvarenja nashih profesija, sportova, umetnosti, roditeljstava itd. i to chak i josh nasilnije i intenzivnije kada chuvamo nashu homoseksualnost/biseksualnost kao potpuno privatnu i intimnu stvar... U tom je problem!

Inache, starter, ja mislim da se ti slazesh sa napisanim od strane zvjezdana u onome u chemu se i ja slazem sa njim, a ne slazesh se u onome u chemu se ni ja ne slazem sa njim.
By starter
Da, te prepreke jesu problem.
Ali pitanje je kako da ih prevazidjemo?
Nazolost, mislim da je ipak najbolji savet- ne govoriti na poslu o sex. orijentaciji...Mada, opet, sve zavisi od civilizovanosti branshe, i konkretnog poslodavca...

A za roditeljstvo, mislim da ipak nijedrustvo to koje postavlja prepreke nego priroda, drustvo sesamo nadovezuje.
Ali, ipak, te prepreke je moguce prevazaci i biti dobar roditelj.

Originally posted by Vel boy
Inache, starter, ja mislim da se ti slazesh sa napisanim od strane zvjezdana u onome u chemu se i ja slazem sa njim, a ne slazesh se u onome u chemu se ni ja ne slazem sa njim.
Da, manje-vise, tako :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
Da, te prepreke jesu problem.
Ali pitanje je kako da ih prevazidjemo?
Nazolost, mislim da je ipak najbolji savet- ne govoriti na poslu o sex. orijentaciji...Mada, opet, sve zavisi od civilizovanosti branshe, i konkretnog poslodavca...

A za roditeljstvo, mislim da ipak nijedrustvo to koje postavlja prepreke nego priroda, drustvo sesamo nadovezuje.
Ali, ipak, te prepreke je moguce prevazaci i biti dobar roditelj.

Ja NIKAD nisam govorio nikome na poslu ili na fakultetu/univerzitetu o mojoj seksualnoj orijentaciji (niti se ima tu shta puno da govori, ionako) pa sam IPAK bivao (iako nisam feminiziran niti sam odavao ikakve znake) i to chak u ovom provincijalnom gradu u Americi u koji me je tzv. izbeglichka agencija sprtljala (a da ni ne pricham o zemljama ex-Yu) shikaniran i pitanjima i insinuacijama i direktno verbalnim uvredama i pretnjama od strane nekih a da taj posao, shkola itd... nisu to ni sprechili niti kaznili pochinioce.

Mislim, i za roditeljstvo da heteroseksistichko i homofobno drushtvo postavlja nama prepreke, jer priroda stvari je da ima heteroseksualaca koji hladnokrvno napushtaju i/ili zlostavljaju svoju sopstvenu decu, a drushtvo zabranjuje svim gej ljudima listom (ma koliko da mogu/mozemo biti i adekvatni i odgovorni i podesni roditelji) samo zato shto nisu/nismo heteroseksualni da usvoje/imo decu koja imaju potrebe za roditeljima. Takodje, ovakvo drushtvo zabranjuje gej ljudima i veshtacke vidove oplodnje tj. razmnozavanja samo zato shto nismo heteroseksualni (i na taj nachin oni nama sprechavaju da imamo potomstvo! ako ga zelimo) dok svakakvim heteroseksualnim shugama i gubama dozvoljavaju i ohrabruju ih da stvaraju decu kako god hoce i na bilo koji nachin oni hoce, pa i kada bi zlostavljali i muchili sopstvenu decu, shto razni heteroseksualci neretko i rade....
By starter
jbg, znam da je u provinciji mnogo gore nego u vecim gradovima...

Pogotovo u Americi...Koliko ja znam to je vrlo surovo drustvo,
ljudi koriste prilike da shikaniraju druge po raznim osnovama, ne znam zasto...
I naravno dai m je dovoljan i manji povod, razne glasine i sl....
jbg. Amerika...

Ne znam kakvo je stanje u manjim gradovima u Srbiji, ali znam da u Beogradu nije tako, bar kod vecine poslodavaca. Ako ljui ne pricaju o tome na poslu, uglavnom nema problema...

A pretpostavljam da ni u manjim gradovima ti problemi ne idu toliko daleko da se gubi posao...opet kazem kod vecine poslodavaca...
By starter
A za roditeljstvo, mislim da je sporazumni brak najoptimalnije resenje
Korisnikov avatar
By Vel boy
jbg, znam da je u provinciji mnogo gore nego u vecim gradovima...

Pogotovo u Americi...Koliko ja znam to je vrlo surovo drustvo,
ljudi koriste prilike da shikaniraju druge po raznim osnovama, ne znam zasto...
I naravno dai m je dovoljan i manji povod, razne glasine i sl....
jbg. Amerika...

Ne znam kakvo je stanje u manjim gradovima u Srbiji, ali znam da u Beogradu nije tako, bar kod vecine poslodavaca. Ako ljui ne pricaju o tome na poslu, uglavnom nema problema...

A pretpostavljam da ni u manjim gradovima ti problemi ne idu toliko daleko da se gubi posao...opet kazem kod vecine poslodavaca...
zapravo, starter, drago mi je da imash tako lepo i optimistichno mishljenje o stanju u Beogradu, ali ovo shto sam ja dozivljavao u ovom provincijalnom americhkom gradu, chini mi se je samo deo onoga shto bih doziveo ili (ne)preziveo da sam ostao u zemljama ex-Yu pa chak i u Beogradu.

samo jedan banalni primer iz lichnog iskustva,
u Beogradu sam bio svega nekoliko meseci (i to na putu za iseljenje iz zemalja ex-Yu) i onomad u velikoj autobusnoj guzvi, jedna nepoznata devojka (dakle, devojka) se iznenada i potpuno bezrazlozno izdera na mene: " pa, gurni i poguraj, bre, ove putnike. jesi li mushko, pederchino jedna...." (dakle, moja "krivica" je bila ta shto sam se grchevito drzao, kao i vecina ostalih putnika, ugushen u guzvi i shto nisam mishicama i nogama gurao putnike, da bih nju impresionirao strejt (a kojom drugom?!) mushkoshcu)

e, sad, da sam ja njoj reagovao tada, u sred Beograda, na nachin na koji i u ovom provincijalnom americhkom gradu ipak smem i mogu, ili ja ili ona bi zavrshili na hirurgiji, s tim shto bih ja, i po redarstveno-pravnom sistemu zemalja ex-Yu (ovde, Srbije), bio ispao "svakako krivac jer zaboga nisam dokazani heteroseksualac" pa bih pored hirurgije ja zavrshio josh ili u zatvoru ili pod zemljom nakon shto bi kuchka bila vrlo moguce ohrabrena da josh pozove njene jebache da meni "pederu" daju zadnji udarac (istina, ja bih se fizichki branio bilo kojim sredstvima koja bi mi bila na raspolaganju, ali valjda i ti znash da heterashki homomrzitelji napadaju u choporima, pa bi vrlo moguce bilo da bih zavrshio mrtav).

stoga, ja to njeno sranje progutah (mada, ju jesam upitao: "molim, shta si to rekla?" i mada ona sa "pederchino" se brzo preorijentisa na shikaniranje mene po osnovu mog "akcenta" (iako, sam govorio ekavski, mozda mi je BiH akcenat bio chujan)) i rekoh sebi - NIKAD VISHE necu gutati homomrziteljski shit, i nisam! svakako, pomoglo je i to shto sam za nekoliko dana i bio vec useljen u ameriku iako je ovaj provincijalni grad i dalje- razocharenje. no, nisam uopshte siguran da bi ostajanje pa i u jednom Beogradu bila bolja opcija.

a, kako bi se to zavrshilo da se je npr. desilo ovde? pa, ona/on ili se ne bi usudila da to ponovi negirajuci da me je nazvala/o pogrdnim imenom sasvim bezrazlozno ili bi mi se ipak morala izviniti ili bi ipak to kulminisalo sa sukobom, ali ja ipak ne bih bar od redarstveno-pravnog sistema bio vidjen kao krivac, vec ona/on- jer me je PRVA i BEZRAZLOZNO pochela da vredja na vokabularu hate-crime-a.
By starter
mislim da se stanje u Beogradu dosta izmenilo u poslednje vreme.

Ne da mislim,nego sam siguran, moja generacija i ove mladje imaju bitno drugaciji stav prema svojoj sexualnosti od malo starijih ljudi.

To se isto vidi i u svakodnevnom zivotu napolju....
Ja npr. kad setam sa ulicom nekim, ili sedim u kaficu, ili bilo gde, uvek normalno pricam o nekim "gay" stvarima, bez ikakvog utisavanja glasa i sl. A hvala Bogu imam prodaran glas, tako da cesto neko cuje sta pricam.
I nikakve probleme do sada nisam imao...
Desavalo se da neki baba i deda sa stola pored ustano i odu, ali to mi nekako uvek budes smeshno:)

A mislim da u tom tvom slucaju, ta devojka nije uopste htela da insinuira da si gay, to bi ona rekla i bilo kom strejt tipu, da je bio u tvojoj ulozi...
Korisnikov avatar
By Vel boy
mislim da se stanje u Beogradu dosta izmenilo u poslednje vreme.

Ne da mislim,nego sam siguran, moja generacija i ove mladje imaju bitno drugaciji stav prema svojoj sexualnosti od malo starijih ljudi.

To se isto vidi i u svakodnevnom zivotu napolju....
Ja npr. kad setam sa ulicom nekim, ili sedim u kaficu, ili bilo gde, uvek normalno pricam o nekim "gay" stvarima, bez ikakvog utisavanja glasa i sl. A hvala Bogu imam prodaran glas, tako da cesto neko cuje sta pricam.
I nikakve probleme do sada nisam imao...
Desavalo se da neki baba i deda sa stola pored ustano i odu, ali to mi nekako uvek budes smeshno:)
To mi je iskreno veoma drago da chujem! :klap: iako je prvi put.
Originally posted by starterA mislim da u tom tvom slucaju, tadevojka nije uopste hteladainsinuira da si gay, to bi onarekla i bilo kom strejt tipu, da je bio u tvojoj ulozi...
mozda. jer, sigurno ona (potpuno nepoznata prolaznica) nije mogla znati ni shta jesam ni shta nisam.

jedino sam pomenuo taj incident kao primer kako je ruzna ta non-shalantnost kojom se upotrebljava ta rech i kontekst te rechi od strane nepoznatih ljudi u zemljama ex-Yu a sve s njihovim ciljem da maksimalno uvrede osobu kojoj je upucena ta rech i chitav taj kontekst koji ta rech nosi.
By starter
jedino sam pomenuo taj incident kao primer kako je ruzna ta non-shalantnost kojom se upotrebljava ta rech i kontekst te rechi od strane nepoznatih ljudi u zemljama ex-Yu a sve s njihovim ciljem da maksimalno uvrede osobu kojoj je upucena ta rech i chitav taj kontekst koji ta rech nosi.
To jeste, peder je jos uvek jedna od najpopularnijih uvreda...
Ali taj recnik uvreda spada u stvari koje se sporo menjaju. Ne tako brzo kao mentalitet. :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
To jeste, peder je jos uvek jedna od najpopularnijih uvreda...
Ali taj recnik uvreda spada u stvari koje se sporo menjaju. Ne tako brzo kao mentalitet. :)
da...

mene najvishe vredja u toj rechi peder to shto kada je bukvalno prevedesh sa grchkog onda se dobija skoro isto znachenje kao i rech pedofil. a, to je ogavno i neshto shto nema ama bash NIKAKVE veze s zdravim razumom a kamoli s istinom.

takodje, vredja me onaj nipodashtavajuci duh i kontekst u kom napadachi upotrebljavaju tu rech prema nama, a cilj im je da nas neizbezno okarakterizuju kao "zenskaste, hiperpromiskuitetne, bezvredne, glupe, mlake...". a, te osobine su neshto shto se ni u kojem sluchaju ne mogu objektivno karakterizovati za mene lichno.
i, oni, kada bi pocheli da nas vredjaju sa npr. "zenskonje" umesto "peder", onda bi se feministichke organizacije pobunile kako je to mizogino (shto i jest), pa homofobi i heteroseksisti istrajavaju vredjajuci nas s tom josh ogavnijoj rechi "peder" a u skoro istom kontekstu kao "zenskonja"....
By starter
jbg...pa ako pogledamo bukvano znacenje psovki i uvreda,
glavna psovka je: Jebem ti mater! Znaci datira iz vremena kada je sex
sam po sebi bio toliko sramotan za zenu, daje jebanje necije majke bilo nesto najstrashnije sto se da zamisliti...

Hocu da kazem, te uvrede ne odrazavaju bash realno sadasnji mentalitet nekog naroda...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!