Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by zvjezdanTi si, dechko, bolestan. Ta tvoja ideja o pomocji se mozhe shvatiti kao tvoj neuspeli pokushaj da sebe ubedish u neshto. Meni ne treba tvoja pomocj, ali tebi ochigledno treba. I to strucnjaka
Rad je napisan da bi POMOGAO HOMOSEKSUALCIMA!!! Ali, jedina njegova mana je ta sto je na veoma visokom intelektualnom nivou koji Vi, nazalost ne posedujete, tako da uzvisena sadrzina rada ne dopire do Vas. Veoma mi je zao zbog toga! Oprostite ako sam Vas uvredio ili povredio svojim recima...Nadam se da cete jednog dana biti u stanju da shvatite da ste pogresili...![]()
Originally posted by SixtoOvaj deo mi se svidja:)
www.gayromeo.com/Procitaj_profil
Autor rada: Zvjezdan Leptiric, Novi Sad
"....По мени, много је већи грех глумити љубав према девојци, а волети мушкарце, само зато да вас околина не би осуђивала! То се зове лаж, у правом смислу те речи! Па зар је то исправно? Много је већа истина признање самом себи да смо хомосексуалци! То је заиста поштена игра! Сви момци који из свог незнања мрзе хомосексуалце и сами су латентни хомосексуалци и они су свесни тога! У њиховом болесном уму рађа се голема завист, презир и океан фрустрација! У њиховим главама извиру реченице: „Ја не могу да испољим своју потајну хомосексуалност, а ти можеш! Е, не може тако! Сада ћу ја тебе да „смрвим“, да те добро испребијам, да ја покажем мојим друговима шта ја све умем са педерима! Ти ћеш да се љубиш са типом, а ја то не могу, јер би ме отац премлатио а другови напустили и исмејали! Е, нећеш педеру, јебаћу ја теби кеву педерску!...“
Originally posted by starterPa, svakako da vecini nas biti gej nije ni svrha zivota ni karijera ni legitimacija, ali heteroseksistichna i homofobichna sredina upravo najcheshce i postavlja sve moguce i nemoguce prepreke mnogim nama na putu ostvarenja nashih profesija, sportova, umetnosti, roditeljstava itd. i to chak i josh nasilnije i intenzivnije kada chuvamo nashu homoseksualnost/biseksualnost kao potpuno privatnu i intimnu stvar... U tom je problem!
Doduse, slazem se da je najbolje da se covek potrudi da se ostvari na neki nacin u zivotu, preko profesije, sporta, umetnosti( ja bih tu svrstao i stranje o nekome, budenje dobar roditelj i sl.)..., pa da onda ocekuje da ga ljudi postuju zbog toga...A ne da ga postuju samo zato sto je gay...![]()
Originally posted by Vel boyDa, manje-vise, tako
Inache, starter, ja mislim da se ti slazesh sa napisanim od strane zvjezdana u onome u chemu se i ja slazem sa njim, a ne slazesh se u onome u chemu se ni ja ne slazem sa njim.
Originally posted by starterJa NIKAD nisam govorio nikome na poslu ili na fakultetu/univerzitetu o mojoj seksualnoj orijentaciji (niti se ima tu shta puno da govori, ionako) pa sam IPAK bivao (iako nisam feminiziran niti sam odavao ikakve znake) i to chak u ovom provincijalnom gradu u Americi u koji me je tzv. izbeglichka agencija sprtljala (a da ni ne pricham o zemljama ex-Yu) shikaniran i pitanjima i insinuacijama i direktno verbalnim uvredama i pretnjama od strane nekih a da taj posao, shkola itd... nisu to ni sprechili niti kaznili pochinioce.
Da, te prepreke jesu problem.
Ali pitanje je kako da ih prevazidjemo?
Nazolost, mislim da je ipak najbolji savet- ne govoriti na poslu o sex. orijentaciji...Mada, opet, sve zavisi od civilizovanosti branshe, i konkretnog poslodavca...
A za roditeljstvo, mislim da ipak nijedrustvo to koje postavlja prepreke nego priroda, drustvo sesamo nadovezuje.
Ali, ipak, te prepreke je moguce prevazaci i biti dobar roditelj.
Originally posted by starterzapravo, starter, drago mi je da imash tako lepo i optimistichno mishljenje o stanju u Beogradu, ali ovo shto sam ja dozivljavao u ovom provincijalnom americhkom gradu, chini mi se je samo deo onoga shto bih doziveo ili (ne)preziveo da sam ostao u zemljama ex-Yu pa chak i u Beogradu.
jbg, znam da je u provinciji mnogo gore nego u vecim gradovima...
Pogotovo u Americi...Koliko ja znam to je vrlo surovo drustvo,
ljudi koriste prilike da shikaniraju druge po raznim osnovama, ne znam zasto...
I naravno dai m je dovoljan i manji povod, razne glasine i sl....
jbg. Amerika...
Ne znam kakvo je stanje u manjim gradovima u Srbiji, ali znam da u Beogradu nije tako, bar kod vecine poslodavaca. Ako ljui ne pricaju o tome na poslu, uglavnom nema problema...
A pretpostavljam da ni u manjim gradovima ti problemi ne idu toliko daleko da se gubi posao...opet kazem kod vecine poslodavaca...
Originally posted by starterTo mi je iskreno veoma drago da chujem!
mislim da se stanje u Beogradu dosta izmenilo u poslednje vreme.
Ne da mislim,nego sam siguran, moja generacija i ove mladje imaju bitno drugaciji stav prema svojoj sexualnosti od malo starijih ljudi.
To se isto vidi i u svakodnevnom zivotu napolju....
Ja npr. kad setam sa ulicom nekim, ili sedim u kaficu, ili bilo gde, uvek normalno pricam o nekim "gay" stvarima, bez ikakvog utisavanja glasa i sl. A hvala Bogu imam prodaran glas, tako da cesto neko cuje sta pricam.
I nikakve probleme do sada nisam imao...
Desavalo se da neki baba i deda sa stola pored ustano i odu, ali to mi nekako uvek budes smeshno:)
Originally posted by starterA mislim da u tom tvom slucaju, tadevojka nije uopste hteladainsinuira da si gay, to bi onarekla i bilo kom strejt tipu, da je bio u tvojoj ulozi...mozda. jer, sigurno ona (potpuno nepoznata prolaznica) nije mogla znati ni shta jesam ni shta nisam.
Originally posted by Vel boyTo jeste, peder je jos uvek jedna od najpopularnijih uvreda...
jedino sam pomenuo taj incident kao primer kako je ruzna ta non-shalantnost kojom se upotrebljava ta rech i kontekst te rechi od strane nepoznatih ljudi u zemljama ex-Yu a sve s njihovim ciljem da maksimalno uvrede osobu kojoj je upucena ta rech i chitav taj kontekst koji ta rech nosi.
Originally posted by starterda...Originally posted by Vel boyTo jeste, peder je jos uvek jedna od najpopularnijih uvreda...
jedino sam pomenuo taj incident kao primer kako je ruzna ta non-shalantnost kojom se upotrebljava ta rech i kontekst te rechi od strane nepoznatih ljudi u zemljama ex-Yu a sve s njihovim ciljem da maksimalno uvrede osobu kojoj je upucena ta rech i chitav taj kontekst koji ta rech nosi.
Ali taj recnik uvreda spada u stvari koje se sporo menjaju. Ne tako brzo kao mentalitet.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!