Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by coloradoUkoliko skidash torrente, evo
Ako je nadjem, hocu..
Originally posted by gorilicaA sto ga navlacis na Heroes? Meni je ta serija ispocetka bila super...da bi negde od sredine ka kraju postala tako i zamrsena i predvidiva...Kraj je potpuno neosmisljen i bash je razocarenje...nakon odlicnog pocetka.Originally posted by coloradoUkoliko skidash torrente, evo
Ako je nadjem, hocu..za celu prvu sezonu, od 23 epizoda koje se gledaju u jednom dahu.
![]()
Prosto mi je zao shto serija nije malo starijeg datuma, pa da sad ne moram da chekam ponedeljak, utorak, kako bi osvanula nova epizoda druge sezone.![]()
Originally posted by revealKoliko ja znam jedino se otkrilo odakle polarni medvedi na tropskom ostrvu i... NISTA VISE!
ponekad i pogledam kada sam u situaciji, tj kada imam Novu petkom![]()
nisam sigurna koji serijal je sad na Novoj ali je interesantan... mnoge stvari se razreshuju... i imam neke odredjene sumnje sta se sa njima desava, ali ne bih da kvarim uzivanje onima koji nisu dosli dotle...![]()
Originally posted by Big Bad BearIzem ti koncentraciju.
haha... pa ti uopste nisi skontao poentu te epizode.
On je bio FLASH FORWARD. U buducnosti. Sta se desilo posle ostrva.
Osoba koja je u mrtvackom sanduku je Michael-njemu niko nije ni dosao na sahranu zbog svih sranja koja su se dogodila.
U seriju moras da se uneses i da pratis FULL koncentrisan. Ako to ne uradis, svaka epizoda ce biti blah
Originally posted by IvanaSamo da znash, ne smesh ni jednu epizodu da propustish!
Ja tek pocela da gledam na FOX-u, i svidja mi se![]()
Jos mi lepse sto nisam skidala i narezivala.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!