Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Poentu neces saznati jer je niti nema...Ja sam davno digao ruke od te serije...
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by colorado
Ako je nadjem, hocu..
Ukoliko skidash torrente, evo :unic0rn: za celu prvu sezonu, od 23 epizoda koje se gledaju u jednom dahu. :)

Prosto mi je zao shto serija nije malo starijeg datuma, pa da sad ne moram da chekam ponedeljak, utorak, kako bi osvanula nova epizoda druge sezone. :grom:

EDIT: Nije dozvoljeno postavljanjen piratskih linkova u postovima. Za takve stvari koristite U2U.
Avalon, A
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by gorilica
Ako je nadjem, hocu..
Ukoliko skidash torrente, evo :unic0rn: za celu prvu sezonu, od 23 epizoda koje se gledaju u jednom dahu. :)

Prosto mi je zao shto serija nije malo starijeg datuma, pa da sad ne moram da chekam ponedeljak, utorak, kako bi osvanula nova epizoda druge sezone. :grom:
A sto ga navlacis na Heroes? Meni je ta serija ispocetka bila super...da bi negde od sredine ka kraju postala tako i zamrsena i predvidiva...Kraj je potpuno neosmisljen i bash je razocarenje...nakon odlicnog pocetka.
Korisnikov avatar
By gorilica
Koji kraj?
Na netu imash vec 3 epizode 2-e sezone, koje produzavaju prichu i medju top 10 su po skidanju sa neta.
Shto se utiska tiche, to je vec individualno. Meni je odlichan ceo serijal.
Korisnikov avatar
By M M and I
kraj prve sezone, naravno...a da su najskidanije...pa sta? i Lost je isto bila najskidanija serija iako je totalno sranje...
Korisnikov avatar
By colorado
Odu cio sam da se trenutno ne bavim herojima. Nekako mi deluje kao da ima slicnosti s BSG, te bih ih stalno uporedjivao posto sam trenutno opsednut Galaktikom... A i cekam da mi se prvo skine Beverli Hils.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Nek' si ti meni odao sta ce se desiti iako sam te u pocetnoj poruci lepo zamolio da to ne radis.
ne brini, nisam ti ništa značajno otkrio.
Korisnikov avatar
By Marvin
Gledam ja to tako na Novoj, ispustim 3,4 epizode i to naravno budu one najbitnije! :obesen:

Ko je odgledao treću sezonu? Imam nešto da ga pitam :trep:
Korisnikov avatar
By IriS
pitaj, ako se setim detalja, ja ću ti odgovoriti :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Jaaaaoooo :cheer:
Za ovo ću ti oprostim ono Jelena-Ana rivalstvo :giggle:
Korisnikov avatar
By reveal
ponekad i pogledam kada sam u situaciji, tj kada imam Novu petkom :lol:
nisam sigurna koji serijal je sad na Novoj ali je interesantan... mnoge stvari se razreshuju... i imam neke odredjene sumnje sta se sa njima desava, ali ne bih da kvarim uzivanje onima koji nisu dosli dotle... :D
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by reveal
ponekad i pogledam kada sam u situaciji, tj kada imam Novu petkom :lol:
nisam sigurna koji serijal je sad na Novoj ali je interesantan... mnoge stvari se razreshuju... i imam neke odredjene sumnje sta se sa njima desava, ali ne bih da kvarim uzivanje onima koji nisu dosli dotle... :D
Koliko ja znam jedino se otkrilo odakle polarni medvedi na tropskom ostrvu i... NISTA VISE!
A sta mislsi da im se desilo?
Korisnikov avatar
By reveal
chini mi se da su oni svi ustvari mrtvi... ali opet nisam sigurna, jer poslednju epizodu koju sam gledala Jack je zvao onu ribu preko telefona (ne mogu da joj se setim imena, mozda Kate) da se nadju (prikazivali su pre toga kako je on pijan, place itd), pa mi je tek posle toga bilo sve nejasno jer... kako se oni znaju? oni su se tek upoznali na tom ostrvu. opet kazem, sve su to moje sumnje...
By Pending-For-A-Bending
haha... pa ti uopste nisi skontao poentu te epizode.
On je bio FLASH FORWARD. U buducnosti. Sta se desilo posle ostrva.
Osoba koja je u mrtvackom sanduku je Michael-njemu niko nije ni dosao na sahranu zbog svih sranja koja su se dogodila.

U seriju moras da se uneses i da pratis FULL koncentrisan. Ako to ne uradis, svaka epizoda ce biti blah
Korisnikov avatar
By reveal
pa kazem, to je poslednja epizoda koju sam gledala... i nisam skapirala ko je u sanduku, znaci to je bilo posle. a znam da je to bila buducnost, to sam skapirala... a do tada sam bila ubedjena da su svi mrtvi na tom ostrvu...
a da mogu da gledam redovno, gledala bih... :no:
Korisnikov avatar
By Marvin
Eto. Propustio sam to o medvedima.
Odakle medvedi?
(na Novoj je upravo završena treća sezona)
By Pending-For-A-Bending
@reveal:
Pa nema nista kasnije. Nego vidi se na smrtovnici. Obrati paznju :)

@Marvin: Jednostavno. Seti se kaveza. Medvedi su doneseni na ostrvo radi eksperimenata.
By High Maintenance
Next episode: The Beginning of The End

Airs: Thursday January 31, 2008

They thought they had met the enemy. They thought they had seen evil. They thought wrong. The new season begins. And as the death of Charlie reverberates around the island, another form of death approaches the island. Unlikely alliances are formed, as the enemy of their enemy becomes their friend. But who can be trusted? And is rescue really as close as it seems?
Season Four: Defend The Island, Or Die.
By Pending-For-A-Bending
Sinoc bila 1. epizoda IV serijala....
Totalno nenormalna- naravno sa TWISTOM na kraju.
Flash Forward je Harlijev, ali cemu u njemu videti i Dzeka.
Preziveli ce se ujediniti, samo da bi se ponovo podelili u dve grupe.
Neko ce videti Jacoba

PS. Dzek je uzasno smsao
Korisnikov avatar
By starky
ima li neko torrent za prvu epizodu IV serijala?
Korisnikov avatar
By starky
joj koliko me smorila ova druga epizoda IV serijala...samo zapetljavaju,a nista se ne desava...mislim,nista konkretno...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Dakle...U februaru izlazi peti serijal... :cekam:

Jedva chekam majke mi... :eya: :eya:

Lost :love: :love:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja ga juche zavrshio.
Poslednja 3 dana sam nadoknadio sve shto sam propustio u ovoj godini.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Big Bad Bear
haha... pa ti uopste nisi skontao poentu te epizode.
On je bio FLASH FORWARD. U buducnosti. Sta se desilo posle ostrva.
Osoba koja je u mrtvackom sanduku je Michael-njemu niko nije ni dosao na sahranu zbog svih sranja koja su se dogodila.

U seriju moras da se uneses i da pratis FULL koncentrisan. Ako to ne uradis, svaka epizoda ce biti blah
Izem ti koncentraciju. :lol:
Shteta shto je BBB banovan, bash bih voleo da vidim reakciju na osobu iz kovchega. :P
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja tek pocela da gledam na FOX-u, i svidja mi se :D

Jos mi lepse sto nisam skidala i narezivala.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Ivana
Ja tek pocela da gledam na FOX-u, i svidja mi se :D

Jos mi lepse sto nisam skidala i narezivala.
Samo da znash, ne smesh ni jednu epizodu da propustish! :)

lost :love:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!