Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Yogi_bear
Da li vas e neko namerno izprozivao, bilo pred roditeljima, rodbinom, prijateljima? Kako je to uticalo na vas zivot? Zasto je to uradjeno? I da li takva ljudi zive samo da bi nekome napakostili?
Korisnikov avatar
By bothways
Tek nekoliko dana neki ljudi znaju za mene, tako da jos nisu imali sanse da kazu nekome. Ali sam birao ljude za koje smatram da nece nikome da kazu. Tako da je odgovor NE i ne ocekujem da ce se promeniti :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Sestra pred mamom "iz zajebancije", al mama nije obratila paznju...
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Mom drugu je jednom pred dvadesetoro ljudi izletelo 'Ovaj lik bi se Dzoniju svideo'
Poludeo sam,naravno
Korisnikov avatar
By malecka
yeah... sestra mami, najboljoj drugarici, najboljem drugu... as far as i know...
uradila je to da mi "pomogne" (mada ja i dalje ne vidim svrhu toga)...
mamu je proslo to misljenje o meni ubrzo, drugarici sam ja opet rekla posle nekog vremena... a najbolji drug je postao jos vise najbolji drug... :sweet:
Korisnikov avatar
By Paki
Ma nek' pričaju šta 'oće..... ionako ništa ne mogu da slažu :)
Korisnikov avatar
By Momo
Ja mislim da ljudi takve stvari tesko mogu da zadrze samo za sebe...prosto ih svrbi da kazu nekom

Mene su doduse sve str8 drugarice pitale da li smeju da kazu za mene svojoj najboljoj drugarici ili decku. Ja sam rekla da je ok da kazu posto verujem u njihovu procenu itd. (mada sam par pta napomenula:"reci decku, al samo probaj da u skorije vreme raskines sa njim :oklagija: hahaha)
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Nikada me niko nije outovao.

Kada sam prvi put skupila hrabrosti da se outujem najboljoj drugarici (sa ove distance to mi deluje cak i malcice smesno i simpaticno, s obzirom na to da se sada osecam toliko prijatno u svojoj kozi da mi uopste nije problem da se outujem, naravno, ako me neko konkretno pita nesto u vezi seksualnosti), bila sam svesna da cim jedna osoba to sazna, postoji velika verovatnoca da ce saznati i druga, treca, cetvrta - sve po logici "u poverenju".

Naravno da sam dobro promislila kome cu reci, i naravno da sam imala poverenja u svoju drugaricu, ali bila sam spremna na to da u svakom momentu to saznanje o meni moze da se otme i da postane opstepoznata "tajna"...

Medjutim, to se nije desilo.

Ono sto me je zaprepastilo (na neobicno pozitivan nacin) je to da i kada je saznalo vise od pet-sest osoba sa fakulteta (koji broji ukupno tristo studenata - znaci, svi se znamo, kao u malom selu! :giggle: ), i kada sam ja cak i ocekivala da se cinjenica prosiri (sto me i nije previse pomicalo sa mesta, buduci da sam tada vec poprilicno sigurno koracala ka izgradjivanju sopstvenog identiteta bez zadrske i straha), bila sam vise nego iznenadjena time da me niko, ali NIKO od ljudi koji su (od mene) saznali nikada nije outovao nekom drugom....

Iskreno, nisam bila toliko ubedjena u ljudsku sposobnost za diskreciju.

I dalje mislim da je ovaj moj slucaj izuzetak....

Ili mozda kod nas na umetnickim fakultetima, pored raznih ekscentricnosti ;) , biti gay i nije toliko neobicno?? :lol: :zastava:

Tek, lepo od mojih drugara.... :grouphug:
By Sixto
Drugarica decku kom je prethodno rekla da je bila sa gay drugarom do grada da kupi patike a da se on neckao jer su mu previse gay, a svo vreme ja prisutan!

'A mogao si kupiti te patike, nisu bas toliko trash'!

Aman Zoranaaaaaa pazi sta laprdas! Od tad smo najbolji drugari!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, jednom, naveliko, ali ne iz loših namera. :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
jašta je. upravo iz ovog razloga:
Originally posted by Momo
Ja mislim da ljudi takve stvari tesko mogu da zadrze samo za sebe...prosto ih svrbi da kazu nekom
nekima sam zamerila, nekima nisam, zavisno od situacije, konteksta, odnosa koji smo imali i još nekih stvari. s druge strane, i sama znam da budem lajava i da izbrbljam koješta što ne bi trebalo (osim ako mi se izričito ne naglasi da ne pričam o nečemu), pa se posle grizem i sikiram... tako da ne bi bilo naročito fer s moje strane da se previše jedim kad neko drugi to uradi. a i nije tu bilo nekih autovanja koja bi bila ozbiljna na mojoj skali ozbiljnosti.
Korisnikov avatar
By Escobar
Jeste. Bivsa najbolja drugarica. Njoj je to kao zajebancija i sva je tako vazna kad kaze 'Da, ali ... je s' one strane ulice'. A meni to ide na zivce, jer su od nje saznali neki ljudi koji ni pod razno ne bi smeli, od njih jos neki ljudi, i tako je to doslo skoro do moje najuze porodice, koja nije spremna da me prihvati. A ni ja nisam spreman na taj korak...

Elem, jasno je zasto je doticna 'bivsa'...:crkla:
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Mene su outovali u skoli, jer sam debil. Kada sam shvatio i prihvatio da sam gay, malo sam pozurio da ispricam svim drugaricama, samo sto nisam znao da mi nisu bas sve drugarice. Da ironija bude jos veca, devojka koja me je outovala, da bi kasnije zbijala sale na moj racun, je takodje gay. Od tada ne razgovaram sa njom, a njoj je satro zao...
Korisnikov avatar
By LittleRed
jedna drugarica muzu (ajde recimo uz moje dopustenje jer vise nije mogla da ga "laze" ) , druga sestri ja bih rekla...a jedna momku :)
toliko za sada znam...mada recimo da niko od njih valjda nije potencijalno opasan, osim ukoliko ne razglasi dalje...
uzas :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Blah za mene je znala citava skola pa cak i lik na koga sam se lozio :lol:

Za divno cudo 90% ljudi je bilo ok sa tim, tj mozda i nije ali nisam imao probleme.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ponekad moj muz nasim drugarima koji ne znaju, ali iz zajebancije, pa niko nije shvatio ozbiljno (jer su u nasem drustvu uobicajene takve posalice). :lol:
By Swanheart
jao the1whowished ima takve neke male ispade da outuje...
a onda sledi komentar..." pa kakve veze ima k`o da ce neko drugi saznati"
jednog lepog dana ce da popije po nosu zbog toga...
onda naj drug kod brata od strica...
brat:"Ma**** sto nisi musko imala bi koju hoces"
ja:"sledeca tema"
drug:"a sad ne moze da ima"
i posle niz nekih komentara koji su na svu srecu shvaceni kao zezanje...

pa onda drugarica u srednjoj
jedan drug prica kako mu se svidje jedna cica na sta ce pametnica od drugarice :"bolje pozuri dok je M***** ne smuva " :doh:
za divno cudo svi ljudi koji znaju su super prihvatili

a o roditeljima necu ni da razmisljam sto duze ne znaju tim bolje i za njih i za mene.
By Dragonite
Originally posted by Zonche
Blah za mene je znala citava skola pa cak i lik na koga sam se lozio :lol:

Za divno cudo 90% ljudi je bilo ok sa tim, tj mozda i nije ali nisam imao probleme.
Možda šato što si za glavu viši od 90% tih ljudi? :wink: :kiss:

Mene je vrlo neprijatno autovala (sada, zbog toga) bivša drugarica tadašnjem dečku koji i dalje nije mogao da prihvati to ('ali ti ne izgledas kao peder!'), koji je to posle stigao da isprica svom drustvu itd... na sreću nije bilo težih posledica.

Ja sam, nehotice, zamalo autovao najboljeg druga njegovim strejt prijateljima. Kaže meni taj drug 'dolaze mi X i Y, ali oni ionako znaju za tebe i Z, nije frka da ti pričaš to pred njima, ali ja još neću njima to da kažem' itd. Ja dođem sa Z kod njega, a bio sam nešto premoren, kad meni kaže ta njegova drugarica: 'A ti si beše W a tvoj dečkko je U?', a ja mrtav hladan uzvratim 'Ne, ja sam D i moj dečko je /Ime najboljeg druga/ a Z mi je samo prijatelj', umesto da kažem obrnuto. Hvala bogu, nije ni shvatila šta sam rekao, brzo sam se ispravio, samo što mi je drug kasnije umalo otkinuo glavu!

:psiholog:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ah... te "drugarice" kojima je izvjesno vrijeme superiska i cool da imaju gay druga su tako cesta pojava...
desilo se i meni. Srecom, ista je vec toliko srozala kredibilitet pa joj niko ne vjeruje:D
Korisnikov avatar
By horus.
Mene je outovao mob., tj. jedan drug u srednjoj mi je trazio mob. kako bi igrao igrice na njemu, dok sam ja na velikom odmoru.
E sad problem je u tome sto mi je fon bio pun raznih poruka i tako da svi koji su ostali u ucionici sladili su se mojim masnim porukama.
E sad fora je u tome sto niko nije smeo da mi kaze to i ja sam saznao za tu pricu mesec dana posle mature (nekoliko meseci posle).
Inace, niko nije promenio odnos prema meni. Samo mi je jedan drug, vracajuci se iz skole rekao iz cista mira "Ja pratim Will&Grace. Bas su mi funny! I nemam nista protiv gay ljudi. Svako treba ziveti kako zeli".
Ja sam bio u cudu i ta izjava mi tada nije bila toliko bitna, ali kada sam saznao za citanje poruka shvatio sam da je to bila podrska... :D
Korisnikov avatar
By anche
ako jeste, fala lepo! manje posla za mene :D
Korisnikov avatar
By blenta
brat najmladji od godinu dana video kako golicam prstom drugara koga on zove Giga
posle toga dok su ga vodili u shetnju sreo on tog drugara i njegovu kevu i tetku i svi krenuli da se prenemazhu jao beba jao sladak lalala

i kad je imao punu paznju mali izvali - "Vava bushi Gigu" i svi pogledashe u gigu a brat mislio da kazhe da sam ga golicao

:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Galadriel
pa verovatno, sta znam :shrug:

to nekako kod mene sve ide polako samo od sebe:zvezda:

ja ne priznajem nista ni mrtva :pionir:

mada bas briga strejtere da l' je neko gay il' nije
oni zatvaraju oci pred tim
sto se vise krijes sve je upadljivije
tak' da se vise ne zamlacujem:smug:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by arwen_evenstar
sto se vise krijes sve je upadljivije
tak' da se vise ne zamlacujem:smug:
vaistinu! :kafa:
By pčelica
Originally posted by Yogi_bear
Da li vas e neko namerno izprozivao, bilo pred roditeljima, rodbinom, prijateljima? Kako je to uticalo na vas zivot? Zasto je to uradjeno? I da li takva ljudi zive samo da bi nekome napakostili?

Dvoje, da ja znam.
Bivši momak je pre...mhm... 2.5 godine
( :deda: ) na diplomskom, na kome se
okupilo skoro pola generacije, unjkavim glasom
na pitanje gde sam ja, rekao "ona je...lezbaaaaa,
bu huuu huuuuuu".
Mis'im :doh:
I drugarica, kad ju je muž uhvatio u kurvanju, je rekla
nešto poput "ok, smiri se, barem nisam lezba poput...".
Mis'im :doh: na kub.
Na moj život uticalo nije.
Sa njom su odnosi hladniji nego pre, njega ionako
nisam viđala nakon raskida, oboma im želim sve
najbolje.
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by pčelica

Dvoje, da ja znam.
bu huuu huuuuuu".
najbolje.

izvini ... ali ... sa kakvim se ti to ljudima druzis? :jazzva:
Korisnikov avatar
By djo
ja sam u principu out, ali prošle nedelje me je outovala jedna starija žena jednom starijem muškarcu, ali bilo je baš slatko :) (ili smo svi bili dobro raspoloženi :) ))
By pčelica
Originally posted by Egon
Originally posted by pčelica

Dvoje, da ja znam.
bu huuu huuuuuu".
najbolje.

izvini ... ali ... sa kakvim se ti to ljudima druzis? :jazzva:

Mhm.
Sa ljudima nepredvidljivih postupaka?
:nesiguran:
Ili pak predvidljivih u određenim situacijama?

...šta ću kad sam lakoverna i neiskvarena.
:blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!