- 02 Okt 2007, 01:07
Kakva su vasa iskustva sa ljudima koji su u Lavovi-ce? Moja iskustva kao Lava su razlicita, pa bih voleo da cujem i misljenja onih koji to nisu.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Ozirisagde je aspekt da ti kleopatra napravi neku zastitu aaaaaaa
E, ali ovo sa horoskopom uvek upadne u neku generalizaciju... Valjda mnogo zavisi i od toga koliko ljudi rade na sebi, a ne samo od rasporeda planeta ili cega god vec prilikom njihovog rodjenja...
Originally posted by DinaNe postoji lav koji u nekim stvarima nije tipicni lav
zatim Svejedno koji dolazi na forum i u kafic i koji je svakako simpatican i cini mi se atipican Lav![]()
Originally posted by devokICA
/a sto su nepopravljivi flertaChi, mis'im i dan danas ortak flertuje samnom iz zajebavanja a znamo se 15 godina, al dobro i ja imam merkur na regulusu pa mi ne smeta/ i takooooc...
Originally posted by Sutekhpritom nichim potkovanaOriginally posted by leobguglavnom mi smeta tolika kolichina ega
Kakva su vasa iskustva sa ljudima koji su u Lavovi-ce? Moja iskustva kao Lava su razlicita, pa bih voleo da cujem i misljenja onih koji to nisu.![]()
Originally posted by Swanheartcuti tu NIKAKVI raku
to bi bilo isto kao da neko napise da su svi rakovi emotivci do srzi![]()
Originally posted by OzirisMorgan se totalno slaze, ali i da doda: Lavovi se brzo mogu naljutiti, ali se brzo i ohlade, lako privlache paznju i komentare bili da su negativni ili pozitivni.
Otkud znam... Umeju da budu teatralni, umeju da prave dramu oko necega sto im nije po volji, vole da im laskas i hranis ego, ali su verni prijatelji i u sustini dobrice... Ja volim ono animalno, divlje i bezobrazno u njima, volim energiju koju nose...
Originally posted by devokICADevokice,
Inace, ja za razliku od Dine imam sasvim drugacije iskustvo sa lavovima /zenske iskljucujem, mislim samo na muske/
Dozivela sam ih sve kao jako sujetne, ali toliko naivne u toj sujeti da je to smesno, kao decica.....Vole moc, ali imaju osecaj casti, dostojanstva, estete su, zastitnici..
Lav mi je definitivno omiljeni znak za muskarca![]()
Muz mi je lav, otac, najbolji prijatelji muski su mi oduvek bili lavovi /a sto su nepopravljivi flertaChi, mis'im i dan danas ortak flertuje samnom iz zajebavanja a znamo se 15 godina, al dobro i ja imam merkur na regulusu pa mi ne smeta/ i takooooc...
Originally posted by ZoeKad sam otvorio ovde temu, pre svega sam mislio kakva su iskustva u ljubavi. Zaboravio sam to da napisem na pocetku.
Zar ovo ne treba da ide negde u Horoskope?![]()
Stavljeno je u "Ljubav i sex..." kao da se podrazumeva da svi verujemo u ta sranja pa je kao regularna ljubavna tema i problematika.....misiiiim![]()
(Ja sam u podznaku Lav.......ako vam nesto znaci)
Originally posted by arwen_evenstar
ovo je verovatno jedini znak kome je posvecena posebna tema u lj. i s.
lav![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!