Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By leobg
Kakva su vasa iskustva sa ljudima koji su u Lavovi-ce? Moja iskustva kao Lava su razlicita, pa bih voleo da cujem i misljenja onih koji to nisu.
Korisnikov avatar
By Egon
hhhmmm .... jedino sto im je rodjendan BASH kad je letnji raspust i niko se ne pojavi na istom .... sva deca su tad na moru :( .....

ovako inache su podnoshljivi ...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by leobg
Kakva su vasa iskustva sa ljudima koji su u Lavovi-ce? Moja iskustva kao Lava su razlicita, pa bih voleo da cujem i misljenja onih koji to nisu.
uglavnom mi smeta tolika kolichina ega :)
Korisnikov avatar
By Dina
Pa sad, to znaci samo da im je Sunce u tom znaku... Ali ako se to gleda, nisam imala nekih blizih kontakata sa Lavovima. Ljubavnu vezu nikad - za moj pojam su suvise teatralni i pateticni. Najblize sto je bilo je jedan dugogodisnji prijatelj ali i on je bio skoncentrisan samo na ljubavni zivot i veze. Za moj pojam suvise tipicno pa smo se samo "dzapali" tako da je to bio jedan zanimljiv odnos ;) Ali na kraju kad je vec nasao svoju sadasnju suprugu priznao mi je da sam mu se sve vreme dopadala (inace verovatno ne bi ni bio motivisan da se ni sa mnom druzi). Kad se ozenio prekinuo je ne samo prijateljstvo sa mnom, vec i sa svim drugim ljudima, sta je to bitno :roll: Od ostalih lavova se secam samo nekih meni antipaticnih devojaka koje sam odavno povrsno poznavala, zatim Svejedno koji dolazi na forum i u kafic i koji je svakako simpatican i cini mi se atipican Lav :) Muz moje prijateljice koji je nepopravljiv svaler i laskavac... Uglavnom mi se cini da ako im ti drugi aspekti horoskopa malo ne ukrote Lava preterani su sa vezama a slabi na drugim poljima.
Korisnikov avatar
By Oziris
Otkud znam... Umeju da budu teatralni, umeju da prave dramu oko necega sto im nije po volji, vole da im laskas i hranis ego, ali su verni prijatelji i u sustini dobrice... Ja volim ono animalno, divlje i bezobrazno u njima, volim energiju koju nose, a i nekako se trudim da prihvatim ljude onakve kakvi jesu, bez pokusaja promena i adaptacija prema svojim afinitetima, pa se uglavnom slazemo...

P.S. Ovo su razmisljanja jedne lavice. :D
By RACABG
lavovi,
90% njih ima onaj trip JA i moje licno zadovoljstvo,idu do toga bez obzira koliko povredjuju ostale .
Korisnikov avatar
By Oziris
E, ali ovo sa horoskopom uvek upadne u neku generalizaciju... Valjda mnogo zavisi i od toga koliko ljudi rade na sebi, a ne samo od rasporeda planeta ili cega god vec prilikom njihovog rodjenja...
By RACABG
Originally posted by Oziris
E, ali ovo sa horoskopom uvek upadne u neku generalizaciju... Valjda mnogo zavisi i od toga koliko ljudi rade na sebi, a ne samo od rasporeda planeta ili cega god vec prilikom njihovog rodjenja...
agde je aspekt da ti kleopatra napravi neku zastitu aaaaaaa :smeh:
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Dina
zatim Svejedno koji dolazi na forum i u kafic i koji je svakako simpatican i cini mi se atipican Lav :)
Ne postoji lav koji u nekim stvarima nije tipicni lav ;)

(Ali zaista, to najvise vazi za lava)

:lav mode on:

Ja sam inace, sveopste atipicnan covek ;)

:lav mode off:
..

M' lavovi su kul.

Ali imate 'mace' i imate 'Lavove', sto se tog znaka tice.

Mace su veci egomanijaci.
Korisnikov avatar
By Hys.
kao sto rece svejedno :up:

"Ne postoji lav koji u nekim stvarima nije tipicni lav"

Inace, ja za razliku od Dine imam sasvim drugacije iskustvo sa lavovima /zenske iskljucujem, mislim samo na muske/
Dozivela sam ih sve kao jako sujetne, ali toliko naivne u toj sujeti da je to smesno, kao decica.....Vole moc, ali imaju osecaj casti, dostojanstva, estete su, zastitnici..
Lav mi je definitivno omiljeni znak za muskarca :D
Muz mi je lav, otac, najbolji prijatelji muski su mi oduvek bili lavovi /a sto su nepopravljivi flertaChi, mis'im i dan danas ortak flertuje samnom iz zajebavanja a znamo se 15 godina, al dobro i ja imam merkur na regulusu pa mi ne smeta :smeh: / i takooooc...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by devokICA
/a sto su nepopravljivi flertaChi, mis'im i dan danas ortak flertuje samnom iz zajebavanja a znamo se 15 godina, al dobro i ja imam merkur na regulusu pa mi ne smeta :smeh: / i takooooc...

Ali to je zdravo.. Iskreno to mislim.

I uglavnom bezopasno.
..

Posle se vratim kuci kod moje ljubavi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Apsolutno se slazem:D
Moj muz flertuje, i vrati se kuci, ja flertujem i vratim se kuci :D
Maj nejm iz devokica end aj lajk tu flrt :zongler:
U zdravom flertu zdrav duh i tako to...:zongler:
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Sutekh
Originally posted by leobg
uglavnom mi smeta tolika kolichina ega :)
pritom nichim potkovana
lavovi su tresh od tresha :bundeva:
Korisnikov avatar
By svejedno
Alo, skorpija,
mojne da se kurcis.

Zauvek ratnik, nikada kralj.

>secas se<
Korisnikov avatar
By Hys.
e nisu bas su divni :D
:boxer:
By Swanheart
:hmm:

najortakinja iz srednje skole je lav...ne znam kako smo se slagale tako dobro...
i nervira me generalizacija horoskopa...
i nisu svi lavovi ego manijaci..
to bi bilo isto kao da neko napise da su svi rakovi emotivci do srzi :lizalica:

sad ne znam sta sam htela reci :bubblegum:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Swanheart

to bi bilo isto kao da neko napise da su svi rakovi emotivci do srzi :lizalica:

cuti tu NIKAKVI raku :nokti:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Oziris
Otkud znam... Umeju da budu teatralni, umeju da prave dramu oko necega sto im nije po volji, vole da im laskas i hranis ego, ali su verni prijatelji i u sustini dobrice... Ja volim ono animalno, divlje i bezobrazno u njima, volim energiju koju nose...
Morgan se totalno slaze, ali i da doda: Lavovi se brzo mogu naljutiti, ali se brzo i ohlade, lako privlache paznju i komentare bili da su negativni ili pozitivni.

U ljubavi su vatreni u krevetu hedonisti.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by devokICA
Inace, ja za razliku od Dine imam sasvim drugacije iskustvo sa lavovima /zenske iskljucujem, mislim samo na muske/
Dozivela sam ih sve kao jako sujetne, ali toliko naivne u toj sujeti da je to smesno, kao decica.....Vole moc, ali imaju osecaj casti, dostojanstva, estete su, zastitnici..
Lav mi je definitivno omiljeni znak za muskarca :D
Muz mi je lav, otac, najbolji prijatelji muski su mi oduvek bili lavovi /a sto su nepopravljivi flertaChi, mis'im i dan danas ortak flertuje samnom iz zajebavanja a znamo se 15 godina, al dobro i ja imam merkur na regulusu pa mi ne smeta :smeh: / i takooooc...
Devokice,
ja ih slicno tako dozivljavam samo je razlika sto ja to sve ne volim ;) Ja tezim ravnopravnom odnosu sa partnerom i nervira me i da bude naivan, detinjast i da bude zastitnik (u nekoj izrazenijoj meri). Takodje ne volim da flertujem, suvise sam ostra za Lava i tu sam tipicna Jarcica. Od vatrenih znakova ja sam se uvek dobro slagala sa Ovnovima, oni su nekako direktniji, imaju energiju ali su manje teatralni od Lavova, takodje ne flertuju toliko. A sadasnji partner je Rak sto je za Jarca idealno, pa je "moralo" da profunkcionise i u neidealnim uslovima ;)
Korisnikov avatar
By Zoe
Zar ovo ne treba da ide negde u Horoskope? :lukavi:

Stavljeno je u "Ljubav i sex..." kao da se podrazumeva da svi verujemo u ta sranja pa je kao regularna ljubavna tema i problematika.....misiiiim :ubise:

(Ja sam u podznaku Lav.......ako vam nesto znaci :P )
Korisnikov avatar
By svichky
to je tacno...sve zavisi od same natalne karte, polozaja planeta i sl...ali generalno sunce predstavlja ego, motivaciju, a u slucaju lava sunce je u usponu, jer se nalazi u svom znaku i shodno tome najcesce voli scenu, centar paznje, zabavu, teatralnost, dramu i cesto je opsednuto slikom o sebi i veoma se osvrce na to kako ga drugi ljudi vide...ponos je isto jedna od izrazenijih karakteristika ali isto i velikodusnost, srdacnost, lojalnost, dominatnost, veliki ego, kreativnost, dogmaticnost, ljubav prema luksuzu i novcu, moci...moja licna iskustva sa lavovima se za sada svode na neke prolazne ljude koji me i nisu ocarali svojim egoizmom i narcizmom ali i na jednu drugaricu za koju se ispostavilo da je raspad od osobe i ocigledno kucka...sto opet nista ne govori generalno o lavovima ali ako cemo da pricamo o iskustvima sa njima, to je moje...
a da...smesno je porediti pravu astrologiju sa recimoo, kraljicom kleopatrom, zenom koja je blebetala sve sto bi joj palo na pamet bez ikakve pameti i veze sa astrologijom, koja inacee uz potrebno znanje i vestinu moze da protumachi uz veliku preciznost u necijoj natalnoj karti recimo traume iz detinjstva, nesrece, sklonost ka alkoholizmu, narkomaniji, talente kojih mozda nismo ni sami svesni, visestruke brakove itd...
Korisnikov avatar
By Myself
Ja sam lavica i o sebi mislim sve najlepse. :D

Ostali o meni isto tako misle, inace..... :avalon:

Sad ozbiljno - hedonisti(a), dostojanstveni(a), verni(a). Ne preterano pametni(a) i nisu 'fizicki' lepi(a).
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Zoe
Zar ovo ne treba da ide negde u Horoskope? :lukavi:

Stavljeno je u "Ljubav i sex..." kao da se podrazumeva da svi verujemo u ta sranja pa je kao regularna ljubavna tema i problematika.....misiiiim :ubise:

(Ja sam u podznaku Lav.......ako vam nesto znaci :P )
Kad sam otvorio ovde temu, pre svega sam mislio kakva su iskustva u ljubavi. Zaboravio sam to da napisem na pocetku.
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Hm... jos od malena sam kapirao da me LAVICE obozavaju, a sto se muskaraca tice... ne znam, mislim da nemam nista protiv da ih PUNIM komplimentima ako su to zasluzili (kao i BILO KO!), a kada vidim one male, sitne (BAS nalik malom LION KINGu!) pa sve onako RODJENIM sujetni... e, njih ugasim, utabam i nestane i ono malo zara... kad ih OVA Vodolija o'ladi i prospe po njima sve i svasta... :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Galadriel
ovo je verovatno jedini znak kome je posvecena posebna tema u lj. i s.

lav :sesir:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by svichky
zasto me to ne chudi:D
sve po zasluzi ;)
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by arwen_evenstar
ovo je verovatno jedini znak kome je posvecena posebna tema u lj. i s.

lav :sesir:

Ja bih za sada rekao 'prva'.

Ali da, za sada jedina, i logicno je da to pocne od lavova/nas, jel ;)
..

No, ono sto je indikativno, je to sto je temu pokrenuo lav.

;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!