Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Skoro sam bila u prilici da probam Artane,tj da ih zloupotrebim jer su mi odredjeni ljudi pricali svoja iskustva na Artanima.
Naravno,nisam bas smela da popijem vise od 3 artana od po 5mg.
Nisam popila nikakve halucinacije,medjutim bilo mi je interesantno necu da lazem,i ubacili su me u neku vrstu spida.nisam prestajala da pricam,konstantno sam isla u wc,popila sam paqr flesheva...
Medjutim,imam druga koji je bio 2 godine navucen na Artane.
znam samo da je to lek koji se koristi u lecenju od shizofrenije u kombinaciji sa haldolom ili metotenom (znaci ne uzima se sam).
Da li je neko od vas uzimao Artane,i kakvo iskustvo je imao(ukoliko se seca:shok2:),posto se obicno uzimaju u drustvu,pa vam obicno prepricaju sta ste radili.:doktor:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan je probao umetnichke tabletice davno, nishta posebno. Lexilijum je mnogo bolji.
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:zid: cini mi se da su Artani "zbogom pameti".
Ali zato lexi.... :lukavi: ....poprilicno:lukavi::lukavi:
Korisnikov avatar
By Zibro
ooo boze ovo me podseca na likove koji kombinuju brufene i pivo u nadi da ce se "uraditi"

klasicnu narkomaniju mogu da shvatim ali ljude koji su spremni da zgutaju bilo kakvu tabletu samo da bi videli sta ce da bude stvarno ne razumem

ne radi se niti o psihostimulanse niti o depresoru CNS-a
artanima pokusavamo smanjiti nezeljena dejstva jakih antipsihotika zloupotreba blokira holinergicku neurotransmisiju ili ti u prevodu sjebava komunikaciju izmedju neurona efekti su krajnje nepredvidivi obicno u smislu halucinatornih fenomena vesela zabava za okolinu koja posmatra nekoga ko se ponasa "kao da je lud "

ne mogu da povezem uzimanje artana sa bilo kakvim konkretnim zadovoljstvom ... ljudi valjda imaju potrebu samo da nesto , bilo sta progutaju sto ce im pomoci da se iskljuce .... stvarno ne znam
Korisnikov avatar
By Zoe
Artan je nesto najuzasnije i najbezveznije sto se moze zloupotrebljavati-nabija telesnu temperaturu, kod zdravog coveka (inace se koristi kod shisophrenika) dovodi do pomeranja u mozgu te se zdrav covek dovodi u priblizno stanje kakvo ima shisophrenik..........Puno govori, nicega se ne seca po defaultu, najcesce ima halucinacije, ili osecaj da je "nesto promaklo" ili "protrcalo" pored nogu, neka senka recimo, dalje...pri pogledu na tudja lica, ona se mogu videti kako se "otapaju" i izoblicavaju.....naravno, svi crveni i dehidrirani....cesto dolazi i do takvih halucinacija da je osoba u stanju satima da razgovara sa nekim ko uopste nije prisutan, a ona ga "vidi", ili da posmatrajuci bilo sta-plafon, zid, pod, vidi takve neverovatne figure i oblike koji se krecu, okrecu, pomeraju, igraju.....nekada znaju da budu neverovatno lepi.
Znam coveka koji je "igrao fliper" pogledom; zaista je video lopticu a lezao je na krevetu. Takodje se desava da osoba (ali ako duze vreme uzima i vece kolicine) pocinje da govori nekim novim jezikom, za vecinu potpuno nerazumljivim, jezikom koji ne lici ni na jedan koji postoji. Kasnije se osoba ni toga ne seca i ne zna sta je govorila.............(sto je, inace, klinicka slika kod gotovo svih shisophrenika)....
Mnogo toga o Artanu moze da se kaze. Svako ga dozivljava individualno, ali ipak postoje i mnoge zajednicke crte.
Malo slabiji njegov "parnjak" je Akineton.

Ne preporucujem, u svakom slucaju.

Ako te jos nesto interesuje, pitaj. :psiholog:
Korisnikov avatar
By Deksi
Probao i toliko sam se istripovao da sam posle duze vreme mislio da imam rupe u mozgu od toga.Strasno.Nikad vise.
Trodoni su meni bolji ali opet ih svrstavam u kategoriju istih sranja.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ja sam ih takodje svojevremeno probao, mada sam uz to uzeo josh gomilu stvari (kao po obichaju).. Nikad vishe.

edit: Deco, a zashto se drogirate lekovima?

Hocjete da budete stoned? Tu je heroin
Hocjete halucinacije? Tu je LSD.
Hocjete snagu i energiju? Speed i kokain.

..
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Originally posted by Sutekh
Ja sam ih takodje svojevremeno probao, mada sam uz to uzeo josh gomilu stvari (kao po obichaju).. Nikad vishe.

edit: Deco, a zashto se drogirate lekovima?

Hocjete da budete stoned? Tu je heroin
Hocjete snagu i energiju? Speed i kokain.

..

:alexis: I like to get stoned honey:crta: ali eto onako samo pitam:jbg:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ma, ok je sve to, ali nemoj artanima bre :)
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ma, ok je sve to, ali nemoj artanima bre :)
Naravno da necu,samo kazem da sam probala....to je swe...:offtopic:
Korisnikov avatar
By Egon
u srednjoj shkoli je to bilo ... pre vishe od 10 godina

samo cju recji da sam zatekao klub "Akademija" skroz ispisan mojim potpisima i nekim nebulozama ... stihovima pesama ... tripovima
itd itd itd a da se ne secjam ni delicj toga ....
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne, jos uvijek duvam lepak:doh:

ne volim tabletice, vrlo rijetko sam znao da kljucnem koji brazilac.
Korisnikov avatar
By colorado
Probao jednom za vreme bombardovanja. Koja glupost. No, muzika zvuci super njima... mada bolje zvuci kad si na travi.
By Tresh-grl
eh kad se setim mojih razlivanja boja po manjezu od silnih artana...beshe interesantno ali sam posle bagovala dosta tako da ne vise.
Korisnikov avatar
By Manon
"Hocjete da budete stoned? Tu je heroin
Hocjete snagu i energiju? Speed i kokain."

Nije da se hvalim ali sve ovo postizem bez heroina, lsd-a ili kokaina :sunce:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Manon

Takodje.

Morganu je dovoljno da pomirishe svoje charape...
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:cekam: dobro strejteri...ne kazem sad da sam ja ono kao :fancyklap:

ali eto sta like to get stoned from time to time...:alexis:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Morgan Le Faye
Originally posted by Manon

Takodje.

Morganu je dovoljno da pomirishe svoje charape...
:lol: :roflmao: :lol:

Manon, nisam mislio na to :) Ako vecj hocje da se rade, neka se rade normalnim stvarima, a ne tabletama.
Korisnikov avatar
By Gothrose
Artane je licenciran francuski lek koji je po prirodi anti-parkinsonik. Konzumacija dotichnog leka je veoma opasna u vecim kolicinama, dok su optimalne doze od 2 do 5 mg sve vise je preterivanje i idiotizam !
Uz konzumaciju (u slucaju da je osoba neiskusna) OBAVEZNO imati pri ruci neki sedativ po mogucnosti Lorazepam ili te Loram.
Osobe koje ZNAJU da ga kontrolisu (voze), nemaju ni crne rupe ni klasicna Artanska gubljenja nego im se povecava mentalna sposobnost na svakom nivou. Pozeljno je i uzimati uz njega i Kafebol ili te Kafetin...
OPREZNO sa njima!!!
Ova stvar stvarno nije za svakog.
Antidot mu je Heroin pa ako bas neko zeli da prekine dejstvo nek izvoli ;)
Preporucljiva stvarchica za vizualne umetnike (boje jace) kao kod halucinogenih stvarchica... mada je Artane ustvari delirijant.

Gothrose

GOTHROSE IS BACK!!!!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Welcome back :hug:

Ti napisa referat ovde :)
"Artansko gubljenje" me je podsetilo na gubljenje koje sam imao kad sam radio tatulu, a to je tek gubljenje :P nishta slichno mi se nije desilo na esidu i smatram da je on naj naj za iskustva takve vrste..

E, da sam znao pa da sam imao neki sedativ uz sebe kad sam ga uzeo :P Dodushe, davno to beshe, pre 5-6 godina. Kao klinac sam gutao razne lekove (i jedino shto mi se dojmilo je metadon i trodon).
Korisnikov avatar
By Deksi

me je podsetilo na gubljenje koje sam imao kad sam radio tatulu, a to je tek gubljenje :P nishta slichno mi se nije desilo na esidu i smatram da je on naj naj za iskustva takve vrste..

uh...tatule,kad se setim,20ak onih malih cuda sam zgutao i nije mi bilo dobro. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Zoe
@Gothrose, od tebe uvek prava info. :up:
:love: you!
Korisnikov avatar
By stefan19
Ala vas... Pa vi ste svi neshto probali i savetujete kao da se drogirate godinama...
JBG, ja jedino sto sam probao je trava, a o ostalom ne mogu da komentarishem :(
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Deksi

me je podsetilo na gubljenje koje sam imao kad sam radio tatulu, a to je tek gubljenje :P nishta slichno mi se nije desilo na esidu i smatram da je on naj naj za iskustva takve vrste..

uh...tatule,kad se setim,20ak onih malih cuda sam zgutao i nije mi bilo dobro. :radosnice:
Ja sam zgutao ceo chep (od koka-kole) i to je krenuo da me radi tek posle nekoliko sati.. Dok trip nije krenuo sam krenuo da dehidriram kao nenormalan.. A haludze koje sam imao.. joj, nikad vishe :) jedan deo: poshto, da bih doshao do stana, morao sam da promenim 2 autobusa.. Shta da ti kazhem kad sam se ispozdravljao sa svim ljudima u ta 2 autobusa i pitao se u sebi, zashto slazhu tako chudne face :kosa:

@stefan19,
Pa ja sam se drogirao godinama, da budem precizniji 6.5 godina. Od toga svakodnevno 4.

Marihuana smara, bolji je hashish ili skunk.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Samo trava....probao sam i ostale...ali sam se uvek vracao travi

:spliff:
Korisnikov avatar
By Zoe

Pa ja sam se drogirao godinama, da budem precizniji 6.5 godina. Od toga svakodnevno 4.

Marihuana smara, bolji je hashish ili skunk.

Cime, ako nije tajna?
Korisnikov avatar
By anche
Deco, a zashto se drogirate lekovima?
pa zbog lekova ne ides na robiju :D

ont: ja kad videh temu, pomislila da je rec o nekoj igrici :blenta:

elem... tamo gde se covek umesa to je :nono:

max kolicina ljudskih umotvorina donela dobro samo u hashishu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!