-  21 Sep 2007, 05:00

Skoro sam bila u prilici da probam Artane,tj da ih zloupotrebim jer su mi odredjeni ljudi pricali svoja iskustva na Artanima.
Naravno,nisam bas smela da popijem vise od 3 artana od po 5mg.
Nisam popila nikakve halucinacije,medjutim bilo mi je interesantno necu da lazem,i ubacili su me u neku vrstu spida.nisam prestajala da pricam,konstantno sam isla u wc,popila sam paqr flesheva...
Medjutim,imam druga koji je bio 2 godine navucen na Artane.
znam samo da je to lek koji se koristi u lecenju od shizofrenije u kombinaciji sa haldolom ili metotenom (znaci ne uzima se sam).
Da li je neko od vas uzimao Artane,i kakvo iskustvo je imao(ukoliko se seca:shok2:),posto se obicno uzimaju u drustvu,pa vam obicno prepricaju sta ste radili.

Naravno,nisam bas smela da popijem vise od 3 artana od po 5mg.
Nisam popila nikakve halucinacije,medjutim bilo mi je interesantno necu da lazem,i ubacili su me u neku vrstu spida.nisam prestajala da pricam,konstantno sam isla u wc,popila sam paqr flesheva...
Medjutim,imam druga koji je bio 2 godine navucen na Artane.
znam samo da je to lek koji se koristi u lecenju od shizofrenije u kombinaciji sa haldolom ili metotenom (znaci ne uzima se sam).
Da li je neko od vas uzimao Artane,i kakvo iskustvo je imao(ukoliko se seca:shok2:),posto se obicno uzimaju u drustvu,pa vam obicno prepricaju sta ste radili.

cini mi se da su Artani "zbogom pameti".
 cini mi se da su Artani "zbogom pameti". ....poprilicno:lukavi::lukavi:
 ....poprilicno:lukavi::lukavi:

I like to get stoned honey:crta: ali eto onako samo pitam:jbg:
  I like to get stoned honey:crta: ali eto onako samo pitam:jbg:

dobro strejteri...ne kazem sad da sam ja ono kao
 dobro strejteri...ne kazem sad da sam ja ono kao   

nishta slichno mi se nije desilo na esidu i smatram da je on naj naj za iskustva takve vrste..
  nishta slichno mi se nije desilo na esidu i smatram da je on naj naj za iskustva takve vrste.. 

you!
  you!