Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by kiss addictGledao sam jutros na tv avali Jelenu i Devenport. Devenport je previše grešila, a Jelena je pravila veće pauze između poena što je Linzi jako iznerviralo na kraju.
pobedila je JJ![]()
63 75 (u drugom setu gubila sa 30 i preokrenula rezultat). bravo mala![]()
Hjuit ne igra protiv Đokovića!
Kako B92 nezvanično saznaje najbolji najbolji australijski teniser Lejton Hjuit neće nastupiti za svoju Dejvis kup reprezentaciju poslednjeg dana plej-of duela protiv Srbije u borbi za plasman u Svetsku grupu. Razlog njegovog izostanka nije poznat, a mesto Hjuita od 13 časova sa druge strane mreže Novaku Đokoviću staće Kris Gućone, trenutno 94. teniser na svetskoj rang listi.
Posle dva dana takmičenja u Beogradskoj Areni Srbija vodi protiv Australije sa 2:1. Prvog dana singl duela Đoković je pobedio Lučaka, a Hjuit Tipsarevića, dok je srpski dubl Đoković-Zimonjić bio bolji od Hjuita i Henlija.
Originally posted by PakiNe znam, to i meni nije jasno.Originally posted by A.F.K.A.OBPa kako je igrao juče ako se prekjuče gadno povredio ?
Mislim da se Hjuit gadno povredio na treningu prekjuce.
Originally posted by Dzelajza Rouzuzas, ali uzas....danas sam se i uzivo uverila kakva smo stoka...moze da se ljuti ko god hoce, ali nasha publika ne zna sta je tenis...nisam ni ja struchnjak, ali neki red bar treba da se zna....kada se servira treba poshtovati sve igrache, i treba cutati....neki su zvizdali, neki su se smejali....a debil koji je sedeo danas dva reda ispred nas je groktao za vreme servisa Autralijanca, toliko je bio iritantan da je chak i vecina publike negodovala...a on je samo jedan od danashnjih mnogobrojnih bisera....
Isuse, kakvu domorodacku publiku imamo... Mene je malo sramota.
Originally posted by spliffE ovo je bilo genijalno! Steta sto je Jelena stala u drugom setu.
szavay vs. jankovic 6/7 7/5 6/2![]()
Originally posted by LunjaOriginally posted by spliffE ovo je bilo genijalno! Steta sto je Jelena stala u drugom setu.
szavay vs. jankovic 6/7 7/5 6/2![]()
JJ je imala problema: "In the third set I didn't have any energy and my whole right side was very stiff," said Jankovic. "I completely broke down. I was a disaster."
A Szavay je sledeca top 10 igracica.![]()
![]()
Originally posted by zbunjenalepo si sve rekla
uzas, ali uzas....danas sam se i uzivo uverila kakva smo stoka...moze da se ljuti ko god hoce, ali nasha publika ne zna sta je tenis...nisam ni ja struchnjak, ali neki red bar treba da se zna....kada se servira treba poshtovati sve igrache, i treba cutati....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!