Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
pobedila je JJ :D

63 75 (u drugom setu gubila sa 30 i preokrenula rezultat). bravo mala :yay:
Korisnikov avatar
By spliff
ide snimak na tv avala :D
By pčelica
Ja sam juče bila na granici nervnog
pucanja zbog toga što je pred apsolutno svaki
poen iz publike dobacivano "ajmooo Noleee"!!!
:mad:

...sutra je poslastica!
:yay:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Isuse, kakvu domorodacku publiku imamo... Mene je malo sramota.
Korisnikov avatar
By zboO
teren je golo govno :shtap:

publika je takva kakva je...malo je pravih poshtovalaca tenisa medju njima, mahom su seljaci koji prate trend, a sada je nash tenis na samom svetskom vrhu pa tako i publika pokushava biti cool :shtap:

:shtap:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
A da, teren izgleda kao da je tu slucajno bio odron kamena, pa k'o vele, da se iskoristi.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Нпр, публика у Кошицама (Словачка вс. Србија) је била ДАЛЕКО некултурнија... ввхо царес!

Надам се да ће ЈЈ сутра поново подићи пехар - заслужила је, мица мала. Го ЈЈ!
:trampolina:
Korisnikov avatar
By svichky
jelena ce sutra u finalu po mojim predvidjanjima da smlati tu malu agnes...pa pa agi:evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by kiss addict
pobedila je JJ :D

63 75 (u drugom setu gubila sa 30 i preokrenula rezultat). bravo mala :yay:
Gledao sam jutros na tv avali Jelenu i Devenport. Devenport je previše grešila, a Jelena je pravila veće pauze između poena što je Linzi jako iznerviralo na kraju.

Jedva čekam sutrašnji meč.
Korisnikov avatar
By Paki
Hjuit ne igra protiv Đokovića!

Kako B92 nezvanično saznaje najbolji najbolji australijski teniser Lejton Hjuit neće nastupiti za svoju Dejvis kup reprezentaciju poslednjeg dana plej-of duela protiv Srbije u borbi za plasman u Svetsku grupu. Razlog njegovog izostanka nije poznat, a mesto Hjuita od 13 časova sa druge strane mreže Novaku Đokoviću staće Kris Gućone, trenutno 94. teniser na svetskoj rang listi.

Posle dva dana takmičenja u Beogradskoj Areni Srbija vodi protiv Australije sa 2:1. Prvog dana singl duela Đoković je pobedio Lučaka, a Hjuit Tipsarevića, dok je srpski dubl Đoković-Zimonjić bio bolji od Hjuita i Henlija.
Korisnikov avatar
By IriS
opa bato... još desetak minuta, pa ćemo videti da li je istina.

ako je istina, onda je Hjuit jedna piiiiiip :blenta:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Mislim da se Hjuit gadno povredio na treningu prekjuce.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by A.F.K.A.OB
Pa kako je igrao juče ako se prekjuče gadno povredio ?
Korisnikov avatar
By Paki
Evo, sad i zvanično rekoše na RTS1 - Hjuit ne igra danas! :)
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Paki
Pa kako je igrao juče ako se prekjuče gadno povredio ?
Ne znam, to i meni nije jasno.
Juce je izaslo u novinama kako je Hjuit iz Arene izasao hramljuci, a igrao je protiv Noleta i Zimonjica.
Korisnikov avatar
By IriS
to je bila predstava... shvatili su da nema šanse da dobiju ovaj meč, pa neće da se blamira Hjuit :giggle:
Korisnikov avatar
By Paki
...
Juce je izaslo u novinama kako je Hjuit iz Arene izasao hramljuci ...
Verovatno u Press-u ili Kuriru ? :sweet:

Kaže komentator sa RTS-a da je Hjuit dobio stomačni virus, leži u hotelskoj sobi ... :doktor:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Poprilicno sam siguran da su bile Novosti u pitanju...
Ne znam, citao sam sve dnevne novine juce, ne pamtim sta je bilo u kojim.
Korisnikov avatar
By Paki
... citao sam sve dnevne novine juce ...
Je l' ? :misli:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Paki
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJ !!!

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJ !!!

i

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJ !!!!!

:dancing:
Korisnikov avatar
By spliff
szavay vs. jankovic 6/7 7/5 6/2 :(
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Dzelajza Rouz
Isuse, kakvu domorodacku publiku imamo... Mene je malo sramota.
uzas, ali uzas....danas sam se i uzivo uverila kakva smo stoka...moze da se ljuti ko god hoce, ali nasha publika ne zna sta je tenis...nisam ni ja struchnjak, ali neki red bar treba da se zna....kada se servira treba poshtovati sve igrache, i treba cutati....neki su zvizdali, neki su se smejali....a debil koji je sedeo danas dva reda ispred nas je groktao za vreme servisa Autralijanca, toliko je bio iritantan da je chak i vecina publike negodovala...a on je samo jedan od danashnjih mnogobrojnih bisera....

:shtap:

verujem da na svakom mechu u svakom gradu, u svakoj zemlji ovako nesto moze da se vidi i dozivi, uvek se nadje neki debil.....ali mi sada govorimo o nama, i jedino sto mozemo reci je da smo stoka!!
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by spliff
E ovo je bilo genijalno! Steta sto je Jelena stala u drugom setu.

JJ je imala problema: "In the third set I didn't have any energy and my whole right side was very stiff," said Jankovic. "I completely broke down. I was a disaster."

A Szavay je sledeca top 10 igracica. :) :klap:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lunja
Originally posted by spliff
E ovo je bilo genijalno! Steta sto je Jelena stala u drugom setu.

JJ je imala problema: "In the third set I didn't have any energy and my whole right side was very stiff," said Jankovic. "I completely broke down. I was a disaster."

A Szavay je sledeca top 10 igracica. :) :klap:
:( Hoćete da u originalu kažem kako sam doživeo, proživeo, preživeo meč? Ukratko, popizdeo sam.

Koliko li je Jelena napredovala posle Balija i Pekinga, a koliko je Kuznjecova nazadovala na listi? Lunjo, imaš reč!

Dolazim do zaključka da je Jelena najbolje rezultate imala na šljaci iako joj to nije omiljena podloga. Kad bi mogla da pojača udarce i servis, uh!
Korisnikov avatar
By bigiboy
Originally posted by zbunjena

uzas, ali uzas....danas sam se i uzivo uverila kakva smo stoka...moze da se ljuti ko god hoce, ali nasha publika ne zna sta je tenis...nisam ni ja struchnjak, ali neki red bar treba da se zna....kada se servira treba poshtovati sve igrache, i treba cutati....
lepo si sve rekla :klap:

p.s. Bravo Nole :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Sa Aninog sajta:

FORTIS Championships

Ana je postavljena za drugog nosioca na FORTIS Championships turniru u Luksemburgu, koji počinje u ponedeljak. Slobodna je u prvom kolu, a u drugom kolu će igrati protiv 33. teniserke sveta Michaelle Krajicek ili protiv 99. na svetskoj rang listi Anne Kremer.

Ukoliko pobedi u tom meču, za koji se očekuje da će se igrati najranije u sredu, Ana bi po žrebu u četvrtini finala trebala da se sretne sa 8. nosiocem Tatianom Golovin.

Treći nosilac Nadia Petrova je potencijalna polu-finalna protivnica, dok bi u finalu mogla da je čeka prvi nosilac i 5. teniserka sveta Anna Chakvetadze.
Korisnikov avatar
By Lunja
@ :sunce:

JJ je nakupila brdo poena u prvoj polovini godine + Toronto, tako da, ako zeli da prestigne Cecu, morace da na narednim turnirima ulazi bar u polufinala ili finala. Mislim da su joj idealne prilike Tier I turniri: Moskva i Cirih, i Championships.
Trenutna razlika izmedju nje i KuzNecove je nekih 150 poena.

Sony Ericsson WTA Tour Singles Rankings
1 (1) HENIN, JUSTINE 5200.00
2 (2) KUZNETSOVA, SVETLANA 3609.00
3 (3) JANKOVIC, JELENA 3445.00
4 (4) SHARAPOVA, MARIA 3235.00
5 (5) CHAKVETADZE, ANNA 2940.00
6 (6) IVANOVIC, ANA 2925.00
7 (7) WILLIAMS, SERENA 2391.00
8 (8) PETROVA, NADIA 2266.00
9 (9) WILLIAMS, VENUS 2215.00
10 (11) HANTUCHOVA, DANIELA 2042.00

Sharapova brani titule u Cirihu i Lincu, Chakvetadze Moskvu, Petrova Stutgart i finale Moskve, Hantuchova finale Ciriha...

Venus, Serena i Ana imaju dobre sanse da napreduju, dok Henin (koja brani 0 poena do Mastersa) moze da poveca razliku i preko 3000 poena u odnosu na drugoplasiranu.
:D
Korisnikov avatar
By svichky
jbte sto sam se nervirao kad sam gledao jelenu, majko mojaaaaa...mec lopta i vodjstvo od 5-1...ufff. a jos mislio ma to gotova stvar...kao trecoj igrachici na svetu mislim da joj fali konstantnost u igri, ima padove i normalno da ih svi imaju...ali recimo to justine sebi retko dozvoljava pa je zato i prva na svetu...
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!