Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by devokICAHej.... pa to je ono baksuz-dete! Zoe, locirali smo ga i opkolili! Sakrilo se na ovoj temi.
Moram da priznam sledece:
kada vidim razmazenu decu koja kukaju u prodavnici da im se kupi "to i to" kako besne, placu, skacu, zaista imam zelju da ih zalepim uza zid.
Sto naravno ne znaci da bi to uradila, ali ne znam da li me ista izvede tako iz takta kao "beshnjenje".
U jednoj takvoj situaciji kada je malo dete to MENI radilo, apsolutno sam ga izignorisala, a ono je bilo TOLIKO razmazeno da je dovelo sebe u stanje frasa i pocelo da se gusi od suza /u pitanju je bilo to sto nisam dozvolila da pravi kurslus u radnji/.
Kada se smirio /posmatrala sam ga kako besni na ocigled svih/ roditelji koji su konacno dosli su me pitali "zasto mu nisam to i to dozvolila???"
eto odgovora zasto se dete tako ponasalo: jer moze.
Originally posted by andjelatSvakako. Mada ja dugo nisam htela dete izmedju ostalog jer nisam sebe videla kao klasicnu majku. Nekako mi se cinilo lose da dete ima klasicnog oca i nesto neodredjeno sto leprsa (tako ja vidim sebe), mislim da bi bilo zbunjeno. Ovako, moj partner je isto atipican muskarac, otprilike koliko sam i ja atipicna zena, tako da se dopunjavamo u lepsanju i prizemljenju
Ja mislim da je deci pre svega potrebna ljubav i paznja..
Nije bitno da li ima dve mame, dve tate ili mamu i tatu..
Ako detetu date sebe, posvetite mu se, ucite ga pravim zivotnim
vrednostima, ono ce uvek biti iznad svakog proseka..
Ja nisam nikada bila pravi Tata, ali sam se trudila da detetu prenesem
sto vise znanja. Moj klinac zna za sve moje osobine, vrline i nedostatke i to nije nista strasno vec je krajnje prirodno i razumljivo
i deca to lako prihvataju.. Kasnije ih u zivotu drustvo "pokvari" i oduzme im deo razuma, jer drustvo u kom mi zivimo sigurno nije
deo prirode.
...
Originally posted by jukieOriginally posted by devokICAHej.... pa to je ono baksuz-dete! Zoe, locirali smo ga i opkolili! Sakrilo se na ovoj temi.
Moram da priznam sledece:
kada vidim razmazenu decu koja kukaju u prodavnici da im se kupi "to i to" kako besne, placu, skacu, zaista imam zelju da ih zalepim uza zid.
Sto naravno ne znaci da bi to uradila, ali ne znam da li me ista izvede tako iz takta kao "beshnjenje".
U jednoj takvoj situaciji kada je malo dete to MENI radilo, apsolutno sam ga izignorisala, a ono je bilo TOLIKO razmazeno da je dovelo sebe u stanje frasa i pocelo da se gusi od suza /u pitanju je bilo to sto nisam dozvolila da pravi kurslus u radnji/.
Kada se smirio /posmatrala sam ga kako besni na ocigled svih/ roditelji koji su konacno dosli su me pitali "zasto mu nisam to i to dozvolila???"
eto odgovora zasto se dete tako ponasalo: jer moze.![]()
![]()
![]()
Originally posted by Dina
skoro sam cula u nekoj emisiji i htela sam da zapamtim ali ipak nisam... ali otprilike je bilo - ne cekajte da budete potpuno spremni za dete jer tako vreme moze sasvim proci...
Za batinjanje - jedva cekam da taj zakon dodje kod nas![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!