- 16 Sep 2007, 19:04
A u chemu je problem imati seks pa razviti vezu nakon toga? To je skroz legitimna stvar, po meni. Ajde sad mi reci kako seks nije bitan faktor koji utiche na stabilnost veze, pogotovo dok je ista u formiranju.
Mislim, come on.. Jedno je ako nisi u fazonu da skachesh iz kreveta u krevet, a drugo je ako se ponashas kao neka srednjovekovna opatica i dizes sebi tako cenu. Sa svakom Totovom rechi se slazhem 100%
Komentar vezan za Holmark je genijalan.
Mislim, come on.. Jedno je ako nisi u fazonu da skachesh iz kreveta u krevet, a drugo je ako se ponashas kao neka srednjovekovna opatica i dizes sebi tako cenu. Sa svakom Totovom rechi se slazhem 100%
Komentar vezan za Holmark je genijalan.
Dina:Ali zivot je valjda tu da se uce lekcije, ne mogu da se vratim u proslost ali mogu da ne postupam tako u sadasnjosti ili buducnosti. Ono sto mene nekad zna da iznervira sto ljudi nece ni da razmotre svoja pravilaPa nema shta da se vracas. Mi evoluiramo na osnovu svojih iskustava. Stagnacijom se ne postizhe nishta. Najverovatnije ne bi bila ista osoba kakva si sada, da te neki dogadjaji nisu naveli da se promenish. Dodushe, polazim od lichnog primera, a on je subjektivan.