Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
A u chemu je problem imati seks pa razviti vezu nakon toga? To je skroz legitimna stvar, po meni. Ajde sad mi reci kako seks nije bitan faktor koji utiche na stabilnost veze, pogotovo dok je ista u formiranju.

Mislim, come on.. Jedno je ako nisi u fazonu da skachesh iz kreveta u krevet, a drugo je ako se ponashas kao neka srednjovekovna opatica i dizes sebi tako cenu. Sa svakom Totovom rechi se slazhem 100%

Komentar vezan za Holmark je genijalan.
Dina:Ali zivot je valjda tu da se uce lekcije, ne mogu da se vratim u proslost ali mogu da ne postupam tako u sadasnjosti ili buducnosti. Ono sto mene nekad zna da iznervira sto ljudi nece ni da razmotre svoja pravila
Pa nema shta da se vracas. Mi evoluiramo na osnovu svojih iskustava. Stagnacijom se ne postizhe nishta. Najverovatnije ne bi bila ista osoba kakva si sada, da te neki dogadjaji nisu naveli da se promenish. Dodushe, polazim od lichnog primera, a on je subjektivan.
Korisnikov avatar
By Egon
nisi pratio na chasu ... sedi 1 ....

ne.

super je razviti vezu preko sexa samo je pitanje kako se do tog sexa dolazi ...

neko sve to uvije u divno slatkastu shecjerlemu,
a neko gorko da gorchije ne mozhe biti

u svakom sluchaju na kraju uvek stavish neshto u usta ...

gorko ili slatko - pitanje je sad?
Korisnikov avatar
By Egon
a povodom Hallmarka objasnio sam to prisustvom Joni Mitchel
i Nine Simon u mom plejeru i (mozda) punog meseca na nebu ...

chudni vetrovi duvaju ovih dana ....
Korisnikov avatar
By Hys.
a ja bih kao prakticna devica upitala dal' su se :sunce: i egon upoznali:srbin:
pa makar pricali o jagodama:jazzva:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Egon
nisi pratio na chasu ... sedi 1 ....

ne.

super je razviti vezu preko sexa samo je pitanje kako se do tog sexa dolazi ...

neko sve to uvije u divno slatkastu shecjerlemu,
a neko gorko da gorchije ne mozhe biti

u svakom sluchaju na kraju uvek stavish neshto u usta ...
Ako sam rekao da se slazhem sa Totovim komentarom (koji je zaista genijalan), onda sam, valjda i skapirao.

Kapiram ja shta ti hocjesh da kazhesh. Nemam pojma koliko godina imash i ta idealizacija i romantizacija necheg konkretnog je okej. Ja mislim da sam imao slichne ideje/fantazije u nekom periodu od 13-15e godine. Nije mi namera da zvuchim kao neki psihijatar ili psiholog, jer to nisam, ali upravo si ti taj koji uvijash konkretnu stvar u shecjerlemu, u celofane i slichno. Najverovatnije zvuchim konfuzno, pa cu se i objasniti ako to bude bilo potrebno.

gorko ili slatko - pitanje je sad?
Svejedno. Samo da ne smrdi na pokvarenu ribu
:opacupa:
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by devokICA
molim dotichnu da ne provodadzhishe !!!

:lol:

Sunce, reci i ti neshto majku mu ....

@ sutekh

ma ochigledno je pitanje ukusa ... nisam bash opat,
ali necju ni da me neko tretira kao meso ...

Totin komentar je odlichan i ja se takodje apsolutno slazhem sa tim ...

e`o balon .... :balon:
Korisnikov avatar
By Egon
fuck ... `ladno mu probushio balon ....

e`o ti avion :avion:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma ne provovadzisem, ja pitam samo...:novine:
Korisnikov avatar
By Egon
aaaa ... dobro ... :bubbles:

nismo josh uvek ...
Korisnikov avatar
By Sutekh

@ sutekh

ma ochigledno je pitanje ukusa ... nisam bash opat,
ali necju ni da me neko tretira kao meso ...

Totin komentar je odlichan i ja se takodje apsolutno slazhem sa tim ...

e`o balon .... :balon:
Nisam ni ja bash 'rava.. :) Elem, slazhem se sa time shto si napisao i to je ok. Tretirao sam ja mnoge kao meso, jer me nisu zaintrigirali svojom lichnoshcju ili harizmom/energijom(chime god).

Mislim, ako me neko privuche konkretno seksualno, onda me bash njegov karakter i ne zanima toliko. Tako je valjda i kod ostalih ljudi, jbg. Ja sam samo odreagovao na ono shto si pisao, a ne na tvoju zhelju da te ljudi ne posmatraju kao seksualni objekat (Ako to ne zhelish, ugoji se 150 kg)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by devokICA
molim dotichnu da ne provodadzhishe !!!

:lol:

Sunce, reci i ti neshto majku mu ....
Ovo je kao kod Gospođe ministarke!

devokiCE, opasna si! :kiss: Kako si samo nanjušila? Nisam upoznao staromodnog Egona, nažalost. :(
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by Tot
Kada su u pitanju slučajevi koje navodiš, ma koliko to tebi brutalno izgledalo - taj pristup je barem iskren. Ljudi ti tačno kažu ono što žele i znaš na čemu si. Ta situacija je jednostavna. Komplikovanije su one situacije kada ti u startu nije jasno šta neko hoće i kada se najobičnija seksualna potreba prikriva romantikom. Moraš znati da je i romantika postala komercijalizovana i upotrebna.

Svakako postoje ljudi kao što si i ti pa ćeš već nekoga naći. Sve najbolje!

slazem se sa ovim u potpunosti, narocito sa delom o komercijalizaciji romantike....prave emocije se vrlo cesto reklamiraju, a iza njih stoji prosta nesigurnost i ocajnicka zelja za pripadanjem nekome ili necemu..ili bar dopadanjem! e to je najnize sto moze kod ljudi bilo kakve seksualne orjentacije!
Dobro receno...Sa oba citirana posta se slazem.

Kad mi se desava situacija, volim da znam na cemu smo. Da li se radi o 1-night-standu ili se mi to nesto kao jedan drugom veooooma dopadamo pa bi moglo tu i neko ozbiljnije upoznavanje da padne s vezom u vidiku.
Ne pada mi na pamet da raspredam o istrazivackim dostignucima na polju nanotehnike ili politickoj situaciji u Indoneziji sa nekim s kim, a to sam nacisto sa samim sobom, zelim samo i iskljucivo sex.
Isto volim i da je taj drugi u tom dijalogu iskren.

Sad, kao neko ko je 100% versatilan, ni ja ne volim pitanje o tome da li sam aktivan, pasivan ili versatile. I to ne zato sto cu da se zgrozim iz nekih moralnih razloga vec zato sto mi je to malo turn-off. Isto tako moze se biti iskren u pogledu namera a pri tome ipak ne koristiti najnizi jezicki registar. Moze se dobiti odgovor na pitanje o A,P ili V, ili na pitanje o velicinama i ako se postave na malo suptilniji nacin. Ali zaista nema potrebe da me neko ko zeli samo sex, i sa kim ni ja ne zelim nista vise od toga, smara visesatnim pricama o sushi u Darfuru ili zemljotresima srednjeg intenziteta u Japanu.
Jednostavno sve i da hocu - nemam bre vremena za to.

Sasvim je, naravno, druga stvar kad zelim da upoznam nekoga sa kim bih zeleo i vise od samo sexa.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sad malo da vas gnjavim, pošto sam ja smor.

"Pogled volje je nečist i izobličen. Tek tada, kada ništa ne želimo, tek tada kad naš pogled postaje čisto posmatranje, nastupa duša - lepota...U trenutku kada volja miruje i javlja se posmatranje, čisto viđenje i predanost, sve postaje drugačije. Čovek prestaje da bude koristan ili opasan, interesantan ili dosadan, prijatan ili neobrazovan, jak ili slab. On postaje priroda, postaje lep i neobičan kao i sve ka čemu se okreće čist pogled. Jer, pogled nije istraživanje ili kritika, on nije ništa osim ljubavi. On je najviše i najpoželjnije stanje naše duše: bespožudna ljubav." čika Hesse reče
Korisnikov avatar
By Egon
:cvetduga:

5 bambija za Hesea ;)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Utopija...
Bezpožudna ljubav postoji samo onda kada zakržljaju reproduktivni organi ili prema stvarima, ili prema većini bliskih rođaka, ili prema kućnim ljubimcima...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kiborg
Utopija...
Bezpožudna ljubav postoji samo onda kada zakržljaju reproduktivni organi ili prema stvarima, ili prema većini bliskih rođaka, ili prema kućnim ljubimcima...

A ja zaista ne vidim zasto bi ta pozuda uopste bila losa stvar...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Po meni, požuda je super :)
Korisnikov avatar
By M M and I
I po meni.

Ne vidim svrhu teznje za "nepozudnom ljubavlju" kada je ljubav+pozuda tako dobra kombinacija...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Kiborg
Utopija...
:up:
Korisnikov avatar
By ns.happy
i tako kratka...
mislim da, posle svega ovoga, jedina moguca ljubav, je ona u kojoj nema seksa. ona jedina moze da traje. ko se slaze?
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by ns.happy
i tako kratka...
mislim da, posle svega ovoga, jedina moguca ljubav, je ona u kojoj nema seksa. ona jedina moze da traje. ko se slaze?
:seronjo:

Ja se ne slazhem. Kao shto mi je za vezu bitan i izgled te osobe (za seks manje), kao i pamet, tako mi je bitno da imam i dobar seks unutar veze. Losh sex = ja isfrustriran = trazhim novog partera = shutiram starog. Naravno da ne bih raskinuo zato shto je seks losh, vec zato shto, ako je losh seks, to povlachi sa sobom da je komunikacija (shto verbalna, shto neverbalna) medju partnerima u loshem stanju. Seksualna energija je zhivotna energija i ne vidim zashto bi je iko gushio.

Sve neke princezice na ovom forumu :merlinka:
Korisnikov avatar
By Egon
kako ste uopste doshli do "gushenja pozhude" i "bestrasne ljubavi", pobogu?
Korisnikov avatar
By Egon
dakle da vratim vodenicu na vodu ....

pitanje je ishlo u pravcu toga "kako se tj kojim nachinima ljudi sluzhe da bi doshli do toga, tj pozhude i strasti?"
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Sunce
Sad malo da vas gnjavim, pošto sam ja smor.

???????????????
:wtf:
Korisnikov avatar
By ns.happy
nisi me razumeo sutekh, nije frka seksati se... pa to jeste stvaralacka energija bla bla... on je divan i neophodan, ali ako cemo da teoreisemo o mogucem uspehu jedne veze, samim tim mislim da je logicno otkloniti opasnost koja vreba u monotoniji koja zahvati seksualni zivot posle nekog vremena. to vreme jerastegljivo, nekada jako dugo traje, ali kada nastane, tada, bar koliko sam video kod gejeva, sve puca... znaci, nista seks, ostane samo cista emocija, prijateljstvo/ljubav...
ali to je svakako jedan karakteristican odnos, koji sam evo imao prilike ostvariti sa dve osobe za koje bih ubio, i mislim da su i one spremne za mene u vatru uci...
Korisnikov avatar
By EYA
sta pitaju lezbe jedna drugu prilikom upoznavanja, umesto pederske recenice: ˝A ili P ?˝

S ili V ? (singl ili u vezi)

upravo me pitala jedna na chatu :trep:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne staj mi na zulj....

Inace, ja sam u ovoj temi manje vise na Egonovoj strani, samo sto ja ne bih dramio toliko i pominjao nekome da volim jagode sa slagom.
Doduse, ne bih se ni upoznao sa nekim ako se prethodno ne ispricamo dobro, pa bih valjda skontao da li mi odgovara ili ne, to jest da li ce me odmah pitati "koliki ti je".

Doduse, ako mi se bas jebe (sto i nije previse cesto) detaljno bih mu odgovorio na sva pitanja.
Korisnikov avatar
By Zibro
cudna mi je malo ta anatomija sexualnog odnosa , rasclanjivanje na faze i cinjenice zar nije bitnije s kim si i koliko ti je taj neko turn on nego sta ces da radis ???

ako si u mojim ocima HOT super frajer i ako postoji "dobra hemija " nista vise nije vazno , bicu a bicu p visicu i na lusteru
ako nema fluida opet nista nije bitno jer sexa nece ni biti

vlasnik kite je bitniji od same kite zar ne ?

boj ne bije svjetlo oruzje vec junacko srce u grudima :lol:

P.S a da bi uopste doslo do toga da mi neko bude privlacan u gore pomenutoj meri mora mnogo toga da se poklopi i na nekim visim istancama od fizicke privlacnosti ...
i na kraju kada se krug zatvori ispade i ja staromodan bas kao i egon
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by ns.happy
nisi me razumeo sutekh, nije frka seksati se... pa to jeste stvaralacka energija bla bla... on je divan i neophodan, ali ako cemo da teoreisemo o mogucem uspehu jedne veze, samim tim mislim da je logicno otkloniti opasnost koja vreba u monotoniji koja zahvati seksualni zivot posle nekog vremena. to vreme jerastegljivo, nekada jako dugo traje, ali kada nastane, tada, bar koliko sam video kod gejeva, sve puca... znaci, nista seks, ostane samo cista emocija, prijateljstvo/ljubav...
ali to je svakako jedan karakteristican odnos, koji sam evo imao prilike ostvariti sa dve osobe za koje bih ubio, i mislim da su i one spremne za mene u vatru uci...
Aaa, sorry.

Pa, logichno je da ce u jednom momentu interesovanje za seks nestati. Ako ne postoji neka konkretna podloga, onda sve puca, bash tako kako si i rekao. Da, slazhem se, ok.

Sa 2 osobe? Wow.. To je uspeh :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!