Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
Originally posted by ivanazuh
Ne mogu da gledam, ne mogu da gledam! :shok:

A da sam okacila neku mladju, niko se ne bi zalio...

Diskriminacija, ja kazem!
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Zmislio sam Helgu i Swncicu, prestravio se i rekao sebi: Ne, ne, nemoguce! Dobre lece idu u raj! :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Swanheart
boodalo...necu tu pesmu :placko:
:mazi:

Evo ondak

Zeljko Joksimovic Vs Swan - Cr(ve)nokosa
Korisnikov avatar
By Hys.
Ukoliko su srecne, nadju partnerku sa kojom ostare i penzionisu se u nekom toplom kraju planete:)
I kada imas preko 60, tesko da ces da djipas po sceni-starije lezbejke imaju svoje prijatelj/ice slicnih godina, sa kojima se druze shodno godinama.
Upoznala sam jedan takav par, zene vode najobicniji zivot, cuvaju unucice, putuju malo, idu u pozoriste, druze se sa prijateljicama koje znaju ceo zivot.
Sasvim obicno lep zivot:)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Devokice, duso, vidim da si danas u : ) tripu ali molim te promeni smajlija. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
E da, pitala si sta nose butch lezbejke u godinama: bas par koji sam upoznala je bio izrazito butch femme tako da eto mogu da ti kazem kako su one izgledale:
Butchica je imala kratku sedu kosu, crnu kosulju i farmerke, a njena partnerka bez kostim i plavu ofarbanu kosu , tako do ramena.
Obe su u nekim 60-tim godinama:)
Korisnikov avatar
By Hys.
Devokice, duso, vidim da si danas u : ) tripu ali molim te promeni smajlija. :)
sto:)
nije valjda da ti smeta:)
:namig2:
eve ti ovaj, da malo razblazim:
:federi:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Bar nesto govori. Znas li da je :) smajli jedan od najubojitiji??? Kako moze da bude dobar, tako moze i da jebe kevu.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by жњ
prave old school scenu...gde igraju shah,mice,ne ljuti se choveche,poker...u skidanje...

Mislis ovako?

Slika

:giggle:
Bakuta je bas simpa. Mozda samo malo premrsava za moj ukus.
:love:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Snimila sam par simptomaticnih bakica... ne samo u beogradu, nego i u Cacku (tj, prvo mi je baka rekla da se za njih prica da su lezbejke, pa sam ih pazljivije procenila).

Ja bas razmisljam o starosti... Ne znam, nekako... taj deo zivota ne treba da bude nesto unapred otpisano kao jadno i trosno... Ako se samo ja budem pitala (a najozbiljnija sam), po penzionisanju cu se preseliti na selo, gajicu vinovu lozu iz fazona... mozda neku sitnu zivinu...volela bih da imam i nekog konja.
Ali, kada realnije postavim celu stvar- koje selo bi tolerisalo dve babe-lezbejke? Nijedno. Tako da je realnije misliti o nekom najmirnijem mogucem zivotu provedenom u kucevnosti, setnji, hranjenju golubova, citanjem "Politike" nedeljom ujutru (cek, cek...pa ja pola ovih stvari vec praktikujem).
:sweet:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Baka wished :mazi:

Sad sam te zamislio kao bakicu joj kako si slatka!
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Od sada cu ih zvati BABE! Samo cu im dodeliti razlicite numere. :eviltrep:
By pčelica
Originally posted by the1whowished

Ja bas razmisljam o starosti... Ne znam, nekako... taj deo zivota ne treba da bude nesto unapred otpisano kao jadno i trosno... Ako se samo ja budem pitala (a najozbiljnija sam), po penzionisanju cu se preseliti na selo, gajicu vinovu lozu iz fazona... mozda neku sitnu zivinu...volela bih da imam i nekog konja.

:up:
Ja sebe u starosti vidim na moru kako
gajim masline i grožđe, pravim vino i ulje.
To je najiskrenije sve što ja želim... i jedino
za šta znam da ću krepat', al' ću ga imat'.
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Eh, zene, nisam leca, mozda je zbog toga, ali ne bih voleo da dozivim starost, radije bih bio lep les, mada sam i sada lep, samo ziv les. :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Zonche
Baka wished :mazi:

Sad sam te zamislio kao bakicu joj kako si slatka!
:) ...u odelu BEKO muske konfekcije, ili 1. maj-Pirot produkcije... E, da znas da jesam! Zamisljam drugu baku... bice tako lepa i u starosti...
Korisnikov avatar
By KiWi
ja mislim da je tu baku već postavio deni jednom ... ili par puta ... isto se zvala daliborka
Korisnikov avatar
By uninvited
uh...I'm still young to say anything... but..
sta ja znam.. wolela bih da i kad ostarim imam zenu pored sebe sa kojom mogu ujutru piti piwo i kafu u isto wreme :D deliti jastuk,ici u setnje..(nadam se da necu imati ikakwe baj-pasowe da ne crknem tokom neke wece setnje) a sto se tice izgleda, postoje zene koje i sa 60 izgledaju kao da su tek napunile 45... I da, sigurno ne bih wolela da ziwim sama sa puno macaka i umrem u samoci i od tuge jer sam sama sebe smatrala matorkom i nisam nasla srodnu dusu pribliznih godina..:)
Korisnikov avatar
By Kittrie
meNE ovo piTTanje muci godinama.
shodno tome sam imaLLA poriv da poDElim svoja rAzmiSSljanja i stavove sa nekim, blismim mI, ljudima. neke od njih su bile devojke homoseXualne/ bi :elvis: orijentacije.

koliko se secaM, 6 od 7 mi je rekLo da ni njima (kao i meNi) nije uopCJe 'priFlacna ideja o proVOdjedjeNJu starosti sa drugom bakom :)

e sad, vak' na spEEd mi pada na pameT:

*** koliko je TO povezano sa soCIjalniM uTicajima ?
da ne ulaZim sad duBlje u tu temu, miSSim na 'soc. nametnute kriterijume' itd, koji se u najmanju ruku manifestuju kroz odreDjenu dozu osudjivanja - osSecjaja promasenosti (joj, ako ni deCu nemaju, ondaK bi bbiLLo QQ), krIwice- doziVljene definisano i/ili nedefinisano, usaMljenosti, itd.

*** da Li kod zenA ipaK postoji ona 'prirodNA' poTreba za 'muskom energijom (proizisla iZ nagona za pRRoduzenjem vrste) koja se u mLAdosti moze suBLimiRat i/ili preoBlicit -samim tiM zadocoljit, a u sTarosti MNOGO TEZE ?

znaM da kod MENE , iaKo me muSHki neSH baSH godinama romanticno ne interuSuju, POSTOJI INTENZIVNA ZELJA ZA 'MUSKOM ENERGIJOM'.
nekako se poreD njih osecJam sigurnije -velki su i Snazni :teg: ; onda estetski deo - kad pomislim da ideMo na neki sWecani prijem a ja pored viSSokoG, crnoG, sREdjenoG 'baje' -koG sam naraFSki ja obukla :lol: - kontam da je to veZAno za neko 'socijalno priznanje', ali postoji taj filing da VOLIM da sam pored nekoG STABILNOG- sto mi zene, ili iDeja o zivotu sa njima, ne pruza!!
onda je sasvim logiCno da mi je mnogo lakSSE zamisliti seBe sa nekim dekom , neGo bakom.

*** iLLi liChna 'loSHa iskustva i nedostataK TE SRODNE ZHENSKE DUSE cine da imamo ovakav stav? - nadam se da oFo ne moram podrobno objaShnjavat.

priCHala o oFome sa ZNJ (postaFljacicom teme), EYOM, RADOZNALOM, CHELLOM :love: , itd.

p.s. nisam procitala veCjinu postova; tako da ako sam poNofila necije reci unaPred se izvinjavam na nepoTrebnom.
By Swanheart
Zmislio sam Helgu i Swncicu, prestravio se i rekao sebi: Ne, ne, nemoguce! Dobre lece idu u raj! :lol:

znash da si mi jakoooooo drag...ali zbogo ovoga ima da te mlatnem da ce ti usi leteti oko glave dva minuta :kiss:
By Swanheart
a sebe u starosti kako zamisljam...
:misli: pa recimo na kafi sa The1whowished kako pod stare dane smekamo neke bakute :lol: kako pijemo neko vino ili pivo i slusamo u nekoj kafani cigansku muziku citirajuci neke recenice od upoznavanja pa do tadashnjeg dana. :friends:
Korisnikov avatar
By Kittrie
p.s. dodaTak na moUj prethodni post:

seBE ne moGU zamiSSit u buducnosti nikako.
caK ni za koju nedelju, mesec, goDInu...
Korisnikov avatar
By Khons
hm.
mislim da to nema veze sa necijom sexualnom orijentacijom.
moja baka ima preko 65 godina i ne verujem da bih je ikada videla u plastic-u, anderu i sl. kako djipa sve u 16, ne zato sto se, jadna, plasi da je sedokosu ne ismeju u klubu, vec valjda to vishe nije sfera njenog interesovanja.
valjda ti u odredjenom momentu u zivotu presednu izlasci i opijanja i nadjes zadovoljstvo u necem drugom-setnjama i ispijanjem "trach" kafe kod komshinice ili prijateljice.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
a sebe u starosti kako zamisljam...
:misli: pa recimo na kafi sa The1whowished kako pod stare dane smekamo neke bakute :lol: kako pijemo neko vino ili pivo i slusamo u nekoj kafani cigansku muziku citirajuci neke recenice od upoznavanja pa do tadashnjeg dana. :friends:
Sta, i dalje da se ganjam po kafanama? Pa 'ajde... 'Ajde, sa tobom moze. Sa tobom sve i uvek.
A znas sta je najbolje od svega? Sto ce da bude tako. Idi na Save Web Page As... Idem i ja. :friends:
P.S.Ako mi se ne ogadi ideja stapa, nosicu ga, barem iz fazona (zlu ne trebalo).
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by the1whowished
... Idi na Save Web Page As... Idem i ja. :friends:
Napravite i backup na nekom disku, flash-u... sachuvajte na mejl nalogu ... zlu ne trebalo ... :kiss:
By Swanheart
:smeh:

ma ozbiljno...ti shtap pa sesirche kao ono sivo sto nosim :lol:
ima i sa 70 godina da brejkujem sve u sesn`es` :lol:

a kafane ce nas tek videti...kafanske pevacice i sankerice :giggle:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Naravno da nece i naravno da ces se ponasati u skladu sa svojim tadasnjim razmisljanjem. Uostalom, mozda ti otkaze srce ako budes pila Guaranu! :roflmao:
Mislim, ni ja necu vise piti rakiju...vec cu je trljati na ledja zbog reume. Fejs it.
By Swanheart
eeeeee ma ja sam jedno veliko dete u dushi u shta smo se obe uverile ovih godina druzenja...

ma shta god bilo...ima da dochekamo zajedno starost uz prisecanja iz mladosti...

eto kako ce dve lezbe dochekati starost. :friends:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
eto kako ce dve lezbe dochekati starost. :friends:
E sad si im rekla! I kakve to price iz mladosti? Valjda cemo imati svoje price iz starosti...
Reci...sedimo u nekom parkice, ja hranim golubove, ti drkas novo ultra moderno teleportaciono sredstvo prevoza, prolazi neka bakica*, a nas dve...

*komentari po prolasku bakice bice izreceni ako i samo ako ne budem imala istu takvu pored sebe. Tako.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!