Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by the1whowished
Ja bas razmisljam o starosti... Ne znam, nekako... taj deo zivota ne treba da bude nesto unapred otpisano kao jadno i trosno... Ako se samo ja budem pitala (a najozbiljnija sam), po penzionisanju cu se preseliti na selo, gajicu vinovu lozu iz fazona... mozda neku sitnu zivinu...volela bih da imam i nekog konja.
Originally posted by Zonche
Baka wished![]()
Sad sam te zamislio kao bakicu joj kako si slatka!
Originally posted by SwanheartSta, i dalje da se ganjam po kafanama? Pa 'ajde... 'Ajde, sa tobom moze. Sa tobom sve i uvek.
a sebe u starosti kako zamisljam...
pa recimo na kafi sa The1whowished kako pod stare dane smekamo neke bakute
kako pijemo neko vino ili pivo i slusamo u nekoj kafani cigansku muziku citirajuci neke recenice od upoznavanja pa do tadashnjeg dana.
![]()
Originally posted by SwanheartE sad si im rekla! I kakve to price iz mladosti? Valjda cemo imati svoje price iz starosti...
eto kako ce dve lezbe dochekati starost.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!