Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by Egon

sex sam za sebe ne znachi nishta ... to je samo jedna od stvari koje otvaraju mnoga druga vrata i pitanja u odnosu dvoje ljudi ... mozda cje procji nekoliko godina pa cjesh shvatiti to, mozda necje, nije ni vazhno ...

gay ljude ( dakle nisu pingvini ili Volgonci, to su ljudi) povezuje zhelja za ljubavlju i bliskosti koja rezultira sexom, a to opet rezultira nechim mnogo vecjim i jachim shto je potpuno ISTO kao kod heteroseksualaca ...

ja tu ne vidim ni jednu razliku tu ....
:up: To je razmišljanje zrele osobe, u svakom smislu, a pre svega emotivno zrele osobe.

Ne brini, naićićeš na slične sebi kad-tad, samo treba dugo tražiti. Na žalost, više ima "onih" drugih koji u životu nisu voleli nikoga sem sebe i svoj qrac.

Moja teorija je da su ti ljudi jako nezadovoljni svojim životom, poslom, okruženjem itd i onda se teše da su makar dobri u pronalaženju sexualnih partnera i tako ceo život lutaju od kreveta do kreveta (naravno, ne bitno da li se radi o gay ili str8 ljudima).
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Tot
Kada su u pitanju slučajevi koje navodiš, ma koliko to tebi brutalno izgledalo - taj pristup je barem iskren. Ljudi ti tačno kažu ono što žele i znaš na čemu si. Ta situacija je jednostavna. Komplikovanije su one situacije kada ti u startu nije jasno šta neko hoće
Potpuno tacno...
:up:

Meni nije jasno kako neko moze uopste da dodje u tako neku 'awkward' poziciju?!

Mislim...bar se meni nikada nije desilo
jer
kada dodje do toga da se vidimo tete-a-tete vec znam ko je i sta je ta osoba
By Tresh-grl
otkad je tzv. gay scena postala berza mesa ?
oduvek je bila
Korisnikov avatar
By Zoe
Eh, pa naravno da je iskrenost bitna, i da je mnogo bolje da ti neko kaze ako zeli samo sex sa tobom, etc.,etc., ali to je druga tema; ovde se govori o tome da je vecina takvih koji samo to zele, ne dovodi se u pitanje iskrenost.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by ns.happy
pa gay ljude uglavnom povezuje upravo zelja za seksom sa istim polom, to je ono sto nas sve ovde okuplja, i po tome se razlikujemo od heteroseksualaca. ako ti se prica o pecanju, ides na forum za pecarose, kapiras... a to sto si ti naleteo na 4 jako zagorela momka, jbg, i to je nesto sto si evo kreativno iskoristio da otvoris ovu temu... ko zna, mozda ti neko posalje u2u da te utesi, pa se to pretvori u nesto vise...
cheers! :cvetduga:

ja samo ne bih rekla da je to cista zelja za seksom...pre nekim oblikom kontakta za sebi slicnima na temu orjentacije....ali da se ne lazemo oko toga sta je nama svima ovde prva stvar koja nam je zajednicka....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Zoe
Eh, pa naravno da je iskrenost bitna, i da je mnogo bolje da ti neko kaze ako zeli samo sex sa tobom, etc.,etc., ali to je druga tema; ovde se govori o tome da je vecina takvih koji samo to zele, ne dovodi se u pitanje iskrenost.

u redu, slazem se, ali mislim da je opet pala neosnovana i momentalna osuda takvih ljudi (naravno, kao i svuda ima kretena). to je glavni razlog mog oftopika
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, kakva osuda! :neto:

Ne osudjujem ja, a verovatno ni Egon (autor teme), nego kazem kakvo je cinjenicno stanje bez ikakvih premisa.
Gde ja da osudjujem nekog.....
Komentarisem stanje i konstatujem da li se meni dopada ili ne, ali nema tu osude.
Korisnikov avatar
By Egon
pazi ... najlakshe mi je bilo da bacim drvlje i kamenje na sav mogucji blud i nemoral koji se javlja u medjuljudskim odnosima, a da na sebe stavim mantiju i da se samoproglasim sveticom ....

naravno da nisam ... josh cje da ispadne da volim to da radim u mraku i da zhmurim dok se ljubim ....

ne ... to nije poenta ... mada mi se chak i chini da se ovde ne pravi razlika izmedju lascivnog razgovora i nechije nepristojnosti i idiotluka ...

Priznajem ... da je sasvim mogucje da svoju stidljivost i sramezhljivost maskiram ochajnom potrebom za romansom i nekim sentishem jer ...
mozda bih da mogu i ja tako kao oni ... besramno i amputirano od bilo kakvih emocija ... ali ne mogu ...

ali znam da tako onda mogu da prozhivim zhivot bez saznanja da je tu odmah iza ugla, neko iza mene u redu u banci ili trafici ... neko ko cheka semafor sa suprotne strane ulice ... bash ta osoba koju cju
ludachki da volim da razvijam njegove vrline i da se smejem manama ...

nisam pokrenuo topic iz ochaja. "jadan mali Egon, on bi tako da se zaljubi"
Mogu i da prozhivim ceo svoj zhivot i da volim samo muziku, pechurke, jedrenjake, pse i marmeladu.

ali ... onaj ko hocje da prozhivi zhivot skakajucji iz kreveta u krevet ... go 4 it ...ali ne u moj
meni je zhao tih ljudi, ne osudjujem ih, prosto mi ih je zhao ...

i to "vreme" tj "nedostatak istog" koji Tot spominje ... to je takva zamka i stereotip u koji upadaju ljudi da je to nestvarno ... ne radi se uospte o gubitku vremena vec o gubitku senzibiliteta i osecjaja za druge. Taj nedostatak vremena je nametnut.

ali opet i opet ... ne mogu da poverujem i da se nachudim da je nekome apetit za zadovoljavanje primarnih potreba (jedno obichno, jebanje) jachi nego osecjaj da nadju nekog sa kim cje potpuno emotivno da se ispune ?

mada ... mogu da se chudim do sutra, ima ih na tone ...
Korisnikov avatar
By Zoe
Egone, same here :right:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa ništa, samo niz loših dejtova. ko zna kakvih sve još frikova ima "out there" i ko zna koliko ćeš se još puta ovako iznenaditi.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Video si se sa pogresnim (za tebe) ljudima, i to ti se desilo 4 puta za redom, pa si se istripovao. Svako bi.

Oni su zeleli sex, ti vezu. Sa njihove tacke gledista je potpuno normalno to da su te pitali da li si a/p, i koliki ti je q... Sa tvoje tacke gledista, to je bilo :flaming:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ok egone, ali zasto odbijas da poverujes da i taj ''freak'' ima iste zelje, mozda i on zeli da se zaljubi, mozda i on umire za romansom i sentisem, ali ti nisi neko sa kim bi to radio, jer sa tobom zeli samo seks...
kakvu si ti sliku njemu poslao o sebi, kada te je pitao koliki ti je? mozda je sve to stvar pogresnog tumacenja signala koje primamo od nekog...
sa druge strane, ne treba da zalis nikoga, svako je srecan sa svojim odlukama, i zivi svoj zivot kako najbolje ume. zamisli da smo svi isti... dosadno...
Korisnikov avatar
By svichky
pa ja sam se recimo na pocetku iskreno zgrazavao na to pitanje koliki ti je i da li si akt i pas, jer mi je to bilo potpuno cudno u tom smislu da za mene je prelazilo granicu koju dvoje ljudi kad se upoznaju uspostavljaju, jer mi je u neku ruku to bio totalno stran nacin komunikacije...medjutim vremenom sam se privikao na to i ne smatram da ima bilo sta lose u tome...
svako je individua za sebe, i svako krece od onoga sto je za njega primarno u jednom odnosu, vezi...tako da verujem da ukoliko to zaista zelis i potrudis se mozes naci nekoga ko deli slican pogled kao i ti...a i u potpunosti se slazem da ako nista drugo takav pristup, kao kod tih tipova je iskren ako nista drugo...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ovo je neki moj pogled na tvoju situaciju, nije pokušaj da ti solim pamet, samo onako, razmišljanje.
Priznajem ... da je sasvim mogucje da svoju stidljivost i sramezhljivost maskiram ochajnom potrebom za romansom i nekim sentishem jer ...
mozda bih da mogu i ja tako kao oni ... besramno i amputirano od bilo kakvih emocija ... ali ne mogu ...
Ih, besramno. U seksu bez emocija nema ničega čega se treba stideti. Il' ti odgovara il' ti ne odgovara. Tebi ne odgovara. Meni ne smeta. Mogu. Ali je bolji seks sa emocijama, to se slažem, ali je za razvoj emocija potrebno vreme, dakle, i u vezi, prvi seksualni odnosi nisu praćeni pravim emocijama za koje treba vreme, samim tim, ni seks u vezi, u to prvo vreme, ne razlikuje se od kres šeme, osim što ima tendenciju poboljšanja kako emocije rastu i razvijaju se.
Sem naravno, ako nemaš nameru da se podaš momku tek 3 meseca od početka veze, kad budeš potpuno siguran da on taj tvoj dar (!) neće shvatiti zdravo za gotovo.
ali ... onaj ko hocje da prozhivi zhivot skakajucji iz kreveta u krevet ... go 4 it ...ali ne u moj
meni je zhao tih ljudi, ne osudjujem ih, prosto mi ih je zhao ...
Predrasuda. Kako ti na osnovu jednog razgovora i jednog ili dva pitanja procenjuješ nečiju motivaciju i životne ciljeve? Ako misliš da si u pravu, jer "vidiš kakvi su ljudi oko tebe", to ti je samo još jedna zabluda više.
I nemoj nikoga da žališ, prosto ne verujem da ti ljudi osećaju potrebu da ih ti žališ, oni barem donekle dobijaju ono što im treba, razmisli o tome. A i govori o tome da o sebi misliš kao o nečem boljemzbog toga što si malo "staromodan", jer da bi nekoga žalio moraš da imaš svest da je tebi bolje njego njemu, da si ti ili tvoja situacija bolja od njegove, a ja naprosto mislim da to nije tačno.
i to "vreme" tj "nedostatak istog" koji Tot spominje ... to je takva zamka i stereotip u koji upadaju ljudi da je to nestvarno ... ne radi se uospte o gubitku vremena vec o gubitku senzibiliteta i osecjaja za druge. Taj nedostatak vremena je nametnut.
Pa sad, ne škodi da budeš praktičan, ako već planiraš vezu, red bi bilo da se neke stvari raščiste odmah, kao što je seks, na primer. Naravno, pod pretpostavkom da ti je seks bitan, meni jeste, tebi nije, tako da razumem zašto ti je razgovor o svemu tome bio mučan.
ali opet i opet ... ne mogu da poverujem i da se nachudim da je nekome apetit za zadovoljavanje primarnih potreba (jedno obichno, jebanje) jachi nego osecjaj da nadju nekog sa kim cje potpuno emotivno da se ispune ?
I vrhunac zablude, ovo je ono osnovno u čemu mislim da ti grešiš. Ja čak mislim da većina traži to emotivno ispunjenje ali ne može da ga nađe jer ne nalazi kompatibilnog partnera. Što je i logično i tu postoje dve glavne struje, jedna je ona koja ne beži od seksa i zadovoljavanja primarnih potreba, priznajući njihov značaj i istovremeno traži partnera koji ne samo da će da zadovolji te "primarne potrebe", već i one sekundarne (koje su kod tebe očigledno primarne) i postoje oni drugi koji hoće sve, koji hoće odmah i koji se zatvaraju u asketizam dok ne nađu sebi srodnog. I jedno i drugo je po meni legitimno.

I za kraj, da stavim jedan citat koji me je na ovoj temi posebno oduševio:
Originally posted by ns.happy
ok egone, ali zasto odbijas da poverujes da i taj ''freak'' ima iste zelje, mozda i on zeli da se zaljubi, mozda i on umire za romansom i sentisem, ali ti nisi neko sa kim bi to radio, jer sa tobom zeli samo seks...
kakvu si ti sliku njemu poslao o sebi, kada te je pitao koliki ti je? mozda je sve to stvar pogresnog tumacenja signala koje primamo od nekog...
sa druge strane, ne treba da zalis nikoga, svako je srecan sa svojim odlukama, i zivi svoj zivot kako najbolje ume. zamisli da smo svi isti... dosadno...
Ono što sam ja hteo da napišem, samo kraće i efikasnije. :up: happy!
Korisnikov avatar
By Egon
kao sto naziv topica govori sam za sebe, nemam shta da dodam ...

ne uklapam se u postojecju sliku stvari ...
By RACABG

pa da te uklopimo na brzaka.

1. sta si : aktivan , pasivan ili uni
2. koliki ti je (smanji ona dva santimetrasto dodajesh)
3. jesi li Gay ili si od onih Bi mushko Bi zensko
4. da se ne natezemo dash picke

:smeh:
Korisnikov avatar
By Egon
:lol:

Make tea, not Love .... :)
Korisnikov avatar
By Sunce

I ne treba da se uklapaš u "postojeću sliku stvari". Meni je logično i prirodno ono što ti smeta, dugo su me slična pitanja rastuživala. Na kraju sam prihvatio drugačije ljude i mišljenja, neprestajući da tragam za onim što želim. Ličila mi je ponekad čitava priča na onu sa zemljom ludaka, u kojoj su carica i car morali da popiju napitak da bi zaista bili vladari ludih. No, to su bile moje dečije bolesti. Naravno da praktični ljudi nisu ludaci, nekome je presudno a ili p, da li imaš slobodnu gajbu ili ne, da li si visok ili ne. To treba prihvatiti i ići dalje. Meni je logična tvoja priča - šetaš gradom i upoznaš nekoga, dopadne ti se, pričate i zaljubiš se. Ili, upozneš nekoga na netu, sastaneš se sa njim i pričate o mnogim stvarima, i onda se možda desi magija. Zvuči jednostavno, kao na filmu? A zapravo je to najteže!
Korisnikov avatar
By EYA
posto je uglavnom sve receno i osvetljeno iz vise uglova, ja samo da dodam da se magija moze desiti i osetiti i preko neta. zapravo, ako vec na internetu trazite nekog s kim bi romansu zapoceli, ne razumem zasto uopste idete na live sastanke sa nekim za koga niste osetili nista preko neta (chat, e-mail, interne porukice... a postoji i fixni telefon, kao i sms dopisivanje - sto sve mogu biti adekvatne zamene za spiku koja bi isla u slucaju da ste se zaljubili u nekog prilikom upoznavanja na zurci, preko prijatelja i sl.).
cak i ako vam je bitan izgled, to se moze razmenom slika resiti.
a opet, kad postoji mogucnost da se odmah i uzivo upoznate, sto da se i to ne uradi, ali to ne treba da bude nista vece razocarenje, nego da ste uputili nekom jedan e-mail, u kom bi stavili do znanja vasu teznju za romantikom i otvorili teme o kojima inace zelite da razgovarate, a zatim dobili odgovor: bas lepo, a jesi li A ili P?
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Sunce

I ne treba da se uklapaš u "postojeću sliku stvari". Meni je logično i prirodno ono što ti smeta, dugo su me slična pitanja rastuživala. Na kraju sam prihvatio drugačije ljude i mišljenja, neprestajući da tragam za onim što želim. Ličila mi je ponekad čitava priča na onu sa zemljom ludaka, u kojoj su carica i car morali da popiju napitak da bi zaista bili vladari ludih. No, to su bile moje dečje bolesti. Naravno da praktični ljudi nisu ludaci, nekome je presudno a ili p, da li imaš slobodnu gajbu ili ne, da li si visok ili ne. To treba prihvatiti i ići dalje. Meni je logična tvoja priča - šetaš gradom i upoznaš nekoga, dopadne ti se, pričate i zaljubiš se. Ili, upozneš nekoga na netu, sastaneš se sa njim i pričate o mnogim stvarima, i onda se možda desi magija. Zvuči jednostavno, kao na filmu? A zapravo je to najteže!
Mice jedne!
:mazi:
Korisnikov avatar
By Dina
Ne znam tacno koliko je to nesvakidasnje, pa ce ti odmoci u nalazenju ljubavi u gay svetu... Ali gledano sire mislim da ljudi koji se strogo drze svojih prinicipa a koji se ne uklapaju u postojece cesto ostaju sami. Meni je uvek nerealno kad neko kaze svakom ce se pojaviti princ ili princeza - da je tako ne bi bilo samih ljudi u tridesetim, cetrdesetim i dalje... A ja ih znam prilicno i to su uglavnom, ako ne i svi oni koji su imali visoke principe i bili nespremni da ih i malo spuste. Nije lose biti ni sam, samo da covek na to racuna ;) Takodje ljubav moze poceti na razlicite nacine... Pao mi je na pamet jedan par iz moje okoline koji su u uspesnom braku, imaju i decu. A pre mnogo godina krenulo je kao avantura, zavrsili su u krevetu prvi put kad su se videli, zatim se vidjali tako sto su varali svoje partnere. Da bi tek posle par meseci raskinuli te veze... Da su se pridrzavali strogo pravila - nista na prvom sastanku, ruzno je varati partnere pa i to ne sme... ne bi verovatno bilo ni njihovog braka, ni dece...
Korisnikov avatar
By ns.happy
veliki wilde je rekao da je princip za intelektualca priznavanje poraza.
Korisnikov avatar
By Preston
Originally posted by Dina
... Ali gledano sire mislim da ljudi koji se strogo drze svojih prinicipa a koji se ne uklapaju u postojece cesto ostaju sami...
... Da su se pridrzavali strogo pravila - nista na prvom sastanku, ruzno je varati partnere pa i to ne sme... ne bi verovatno bilo ni njihovog braka, ni dece...
U mom slučaju sasvim tačno. Ja sam zbog strogog pridržavanja pravila izgubio najboljeg dečka kog sam ikad upoznao. Možda se i naučim fleksibilnosti nekad, recimo oko 50-te :)

Tema je dosta dobro obrađena nemam šta pametno dodati. Prosto, budi to što jesi, traži to što želiš, ali se nauči menjati i nadograđivati. I ne odustaj posle 4 loša dejta :D Ni posle 40 :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
"-A sta volish?"
" Volim ... volim ... jagode i shlag, volim"
" Ma neee .. mislim u krevetu ... jel si aktivan ili pasivan"
(na sta meni inache se okrecje utroba kad chujem to pitanje)

A i ti, ko da si izasao iz nekog filma sa Holmarka...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by A.F.K.A.OB
:rotflmao:

Jao afka ti si kralj :jumphug:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by ForeverYoung

:up: To je razmišljanje zrele osobe, u svakom smislu, a pre svega emotivno zrele osobe.
LOL
Eto, ne valja stalno skrolovati preko tvojih postova, ponekad čovek i nešto pametno pročita :radosnice:
(na sta meni inache se okrecje utroba kad chujem to pitanje)
Evo, šta god da si ti, ja ću da budem ono suprotno :D , da bismo izbegli utrobnoneugodna pitanja, a sve zbog ovog dole:
:lol:
Vrhunski, u sred srede :)
Korisnikov avatar
By Egon
mislim da sam previshe slushao Joni Mitchel veche akd sam pokrenuo topic ...

shta cju ... volim da budem drama queen ....
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Preston
Originally posted by Dina
... Ali gledano sire mislim da ljudi koji se strogo drze svojih prinicipa a koji se ne uklapaju u postojece cesto ostaju sami...
... Da su se pridrzavali strogo pravila - nista na prvom sastanku, ruzno je varati partnere pa i to ne sme... ne bi verovatno bilo ni njihovog braka, ni dece...
U mom slučaju sasvim tačno. Ja sam zbog strogog pridržavanja pravila izgubio najboljeg dečka kog sam ikad upoznao. Možda se i naučim fleksibilnosti nekad, recimo oko 50-te :)
Ja isto sam vise puta u proslosti izgubila neke vredne ljudi zbog nekih mojih pravila. Kada bih ponovo zivela, mozda bih mnogo puta sasvim drugacije uradila. Ali zivot je valjda tu da se uce lekcije, ne mogu da se vratim u proslost ali mogu da ne postupam tako u sadasnjosti ili buducnosti. Ono sto mene nekad zna da iznervira sto ljudi nece ni da razmotre svoja pravila. Vide da su ih pogresno vodila, da im zivot nije bas nesto ali se i dalje pridrzavaju toga umesto da bar razmotre da nesto promene.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!