- 11 Sep 2007, 13:53
To je razmišljanje zrele osobe, u svakom smislu, a pre svega emotivno zrele osobe.
Ne brini, naićićeš na slične sebi kad-tad, samo treba dugo tražiti. Na žalost, više ima "onih" drugih koji u životu nisu voleli nikoga sem sebe i svoj qrac.
Moja teorija je da su ti ljudi jako nezadovoljni svojim životom, poslom, okruženjem itd i onda se teše da su makar dobri u pronalaženju sexualnih partnera i tako ceo život lutaju od kreveta do kreveta (naravno, ne bitno da li se radi o gay ili str8 ljudima).
Originally posted by Egon
sex sam za sebe ne znachi nishta ... to je samo jedna od stvari koje otvaraju mnoga druga vrata i pitanja u odnosu dvoje ljudi ... mozda cje procji nekoliko godina pa cjesh shvatiti to, mozda necje, nije ni vazhno ...
gay ljude ( dakle nisu pingvini ili Volgonci, to su ljudi) povezuje zhelja za ljubavlju i bliskosti koja rezultira sexom, a to opet rezultira nechim mnogo vecjim i jachim shto je potpuno ISTO kao kod heteroseksualaca ...
ja tu ne vidim ni jednu razliku tu ....

Ne brini, naićićeš na slične sebi kad-tad, samo treba dugo tražiti. Na žalost, više ima "onih" drugih koji u životu nisu voleli nikoga sem sebe i svoj qrac.
Moja teorija je da su ti ljudi jako nezadovoljni svojim životom, poslom, okruženjem itd i onda se teše da su makar dobri u pronalaženju sexualnih partnera i tako ceo život lutaju od kreveta do kreveta (naravno, ne bitno da li se radi o gay ili str8 ljudima).