Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 2007

Federer
3
8%
Nadal
1
3%
Roddick
Nema glasova
0%
Djokovic
16
42%
JJ
7
18%
Ana
6
16%
Serena
1
3%
Venus
2
5%
Henin
2
5%
Sharapova
Nema glasova
0%
drugi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By anche
pre nego prepustim olako jos neki deo evo i ovo... rekla bih da je serana... po ocima naravno :beba:

Slika
Korisnikov avatar
By IriS
pa i po sisama, ovo definitivno nije Venus :D

edit: po očima :beba:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Lunja
Definitivno je Serena. :D

edit: Pogledaj ti te andjeoske oci...

Slika
Korisnikov avatar
By anche
e pa lunjo... vidis da ni tebi ne nedostaje kompetencije :wink2:

jeste pogled (joj) je fenomenalan :blenta:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by pčelica
Chela ide dalje!
Originally posted by Sunce
Ovo nije slučajno, verovatno zna da glukoza, kojom se hrane nervne ćelije, može najbrže da dospe u mozak ukoliko se izvor zadrži u usnoj duplji.

Mhm.
Ja više mislim da se tu radi o nekom
obliku JJ-ine koncentracije, pošto fiziološki
nema osnove za ovakvo zapažanje.
(ugljeni hidrati u banani su najvećim delom u obliku
fruktoze, a kol'ko mene pamćenje služi- prvo se ona
mora konvertovati u glikozu, da bi se apsorbovala-
što se sve dešava na nivou tankog creva. :nerd: )
I koncentracija je u pitanju, ali i fiziologija!!! Dakle, razlaze se skrob do glukoze, a onda brzo do mozga.

Henin je zasluženo pobedila Serenu!

Da li ste slušali vesti na eurosportu? Prikazali su Novaka kako dolazi do mreže uz onaj pobedonosni vrisak koji je ispustio na publiku. Rekli su nešto kao: "Izvinjavamo se što smo rekli za Novaka da je Hrvat." Nisam dobro čuo i razumeo šta su hteli zapravo da kažu.
Korisnikov avatar
By Doxar
Ovo nije slučajno, verovatno zna da glukoza, kojom se hrane nervne ćelije, može najbrže da dospe u mozak ukoliko se izvor zadrži u usnoj duplji.

Mhm.
Ne bih se bash slozio da nema fizioloske osnove, samo je pitanje koliki je kapacitet tog procesa u usnoj duplji, verovatno vrlo mali.
U banani ima definitivno vise skroba nego drugih secera (iskopah to na http://www.dnevnik.co.yu/arhiva/24-02-2 ... /lekar.htm). A, kako se u pljuvacki nalazi ptijalin amilaza koja razlaze skrob do maltoze, a takodje i maltaza koja razlaze stvorenu maltozu do glukoze sasvim je moguce da se glukoza apsorbuje i u ustima. Tim pre sto je odlicno prokrvljen pre svega ispodjezicni predeo. Jedino mi je tu problem tip epitela i svakako mnogo manje receptora za glukozu u odnosu na creva, ali opet, kontam da se duzim zadrzavanjem u ustima odredjana, manja kolicina moze apsorbovati.
No, da ne davim vise s ovim, ipak je ovde tema o tenisu.

Meni se bas i ne svidja sto je Nadal zglajznuo. Ako Nole pobedi u 1/4f, sto valjda ne bi trebalo da dodje u pitanje, mislim da bi definitivno bolje i srcanije odigrao protiv Nadala nego protiv nekog drugog. A i ovaj Ferer je uporan kao bik, sto moze poprilicno namuciti Noleta u odnosu kako je igrao do sad.

A Justine kapa dole. Tri cetvrtfinala, tri pobede. Devojka zna znanje. Ipak je potrebno malo vise kreativnosti, razmisljanja i menjanja ritma u odnosu na silovanje loptice i udaranje svake iz sve snage. Barem za Enan. Ali i to treba znati.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Lunja
Definitivno je Serena. :D

edit: Pogledaj ti te andjeoske oci...

Slika
Ma koje oci, vidi ti te :sise:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by anche
Slika
:love:
Korisnikov avatar
By Oziris
I, hocemo li gledati polufinala Ana i Ceca, Juca i Jeca? :-D
Korisnikov avatar
By IriS
ju, kako mi perverzno zvuči tepanje Kuznjecovoj :uplasen:

nadam se da će pomenuta bit' eliminisana :D
Korisnikov avatar
By zboO
nadamo se, nadamo se

:tenis:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Nadam se da ćemo noćas od 1h gledati veoma zanimljiv tenis....pravi profesionalni...i naravno da će Jelena biti za nijansu uspešnija...

Slika
Korisnikov avatar
By zboO
da da, i dalje se nadamo

:tenis:
Korisnikov avatar
By anche
meni vise lici na ruslanu... sta cu... cula sam je kako govori i sve seksi misli su nestale :placko:
Korisnikov avatar
By Delete
Ja vas uopste ne razumem, kako mozete samo da se lozite na JJ pored tako mnogo drugih doooobrih teniserki...
Korisnikov avatar
By zboO
ja se lozim na Noleta

:domino:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Doxar

Mhm.
Ne bih se bash slozio da nema fizioloske osnove, samo je pitanje koliki je kapacitet tog procesa u usnoj duplji, verovatno vrlo mali.
U banani ima definitivno vise skroba nego drugih secera (iskopah to na http://www.dnevnik.co.yu/arhiva/24-02-2 ... /lekar.htm). A, kako se u pljuvacki nalazi ptijalin amilaza koja razlaze skrob do maltoze, a takodje i maltaza koja razlaze stvorenu maltozu do glukoze sasvim je moguce da se glukoza apsorbuje i u ustima. Tim pre sto je odlicno prokrvljen pre svega ispodjezicni predeo. Jedino mi je tu problem tip epitela i svakako mnogo manje receptora za glukozu u odnosu na creva, ali opet, kontam da se duzim zadrzavanjem u ustima odredjana, manja kolicina moze apsorbovati.
Da ne gnjavimo više. Jedan od najbrzih nacina da glukoza dodje do mozga jeste upravo iz usne duplje. Postoji put glukoze direktno do nervnog sistema. Aman, položio ja fiziologiju sa 10!

Jao, ko o čemu forumaši o guzama. Ako, ako, to je lepo. :kissass: Meni je Venus mnogo bolje građena od Serene i neverovatno je kako je snažna sa tako vitkom linijom. Ako joj krene prvi servir, Jelena je gotova!

:ledeni:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa ni Haas nije loš!
Korisnikov avatar
By Sunce
Jankovic has the advantage heading into the quarter final clash leading the head-to-heads 3-2 and having won their last three meetings including two earlier this year.

The Serb, who has yet to look entirely convincing this year at Flushing Meadows, will be chasing a Tour leading 67th victory of the season but Williams, on home ground, also has motivation, seeking revenge for the two defeats, in Charleston and at the French Open Jankovic inflicted earlier this year.

"I just want to win everything," Jankovic said. "I just don't care. Nothing else is in my mind except winning. That's all I care about.

"Whoever I match up against, except for Justine for some reason, I cannot, you know, say that I'm winning against her.

"That's the only one I have been struggling against. But she's a number one player in the world and I cannot complain."

Williams, seeded 12th in New York, is enjoying a resurgence since returning from injury earlier in the year and looks comfortable at the USTA National Tennis Center where she won back to back titles in 2000 and 2001.

Although she only played one tournament since her triumph at the All England Club, in San Diego where she reached the quarter finals before being beaten by __, it did not take long for Williams to settle on to the hard courts and she is yet to drop a set.

"I'm always looking to improve," Williams said. "I never felt I was playing well at Wimbledon until I finally realised.

"So I'm trying not to be so hard on myself, and obviously do the right thing and come in. I think the courts are playing slower, to be honest.

"She [Jankovic] is a good competitor. She played well [at the French Open] and deserved to win. I've definitely improved since then and gotten healthier.

"I feel a lot better and gotten stronger. It's a progression, and ultimately the best competitor will win and one of you won't."

The winner between Jankovic and Williams will face world number one and last year's beaten finalist Justine Henin in the semi finals.

Pippa Davis / Eurosport
By pčelica

Da se ogradim, ne znam procentualno zastupljenost
skrob vs fruktoza & galaktoza.
No, u banani je ionako zastupljen nesvarljivi skrob, koji
se fermentuje tek u debelom crevu (izvor: knjiga Higijene), tako
da opet ta teorija nije održiva.

Mene vala ne daviš, ja uživam, ispala
sam skroz iz 'vakvih diskusija.
'oćem još!
Korisnikov avatar
By Doxar
Nole sutra igra u istom terminu kao Jeca nocas, znaci od 1h.

Ove godine, interesantno Moya-Nole 2:0 u mecevima (2:1 sveukupno), s tim da je jedan mec bio na sljaci, a drugi pre 20 dana na betonu, mada je Nole bio tad u ekstazi zbog osvajanja Montreala, pa prakticno nije ni bio na terenu.
Bice sigurno vrlo motivisan zbog ovih poraza i nadam se, najvise zbog toga, da nece opet mec ici preko 3 sata igre.

A, pre toga Jeca:molise:

@pcelica: Nisam jos stigao do higijene, moji izvori su iz biohemije. Mada prvi put cujem da postoji svarljivi i nesvarljivi skrob(zar nije to vrlo prost molekul od milion komada glukoze upakovanih jedna za drugom). Dobro imaju razlicitu prostornu organizaciju razgranatih i nerazgranatih lanaca, ali opet jedine dve veze u njemu su alfa 1,4 i alfa 1,6 glikozidna, a postoje enzimi koji cepaju i jednu i drugu. Nije mi jasno zaista:neznam:
By pčelica
JJ krećeeeee uskorooooo!!!
:fige:

Fuf.
@pcelica: Nisam jos stigao do higijene, moji izvori su iz biohemije. Mada prvi put cujem da postoji svarljivi i nesvarljivi skrob(zar nije to vrlo prost molekul od milion komada glukoze upakovanih jedna za drugom).

Yup, nije bez razloga Higijena majka
života.
:smeh:
Od brzine oslobađanja glikoze pod dejstvom
pankreasne amilaze ( ;) ) se razlikuju
brzo svarljivi skrob (20 min), sporo svarljivi (120 min)
i nesvarljivi skrob (> 120 min)
Korisnikov avatar
By spliff
josh malo pa tje JJ :love:

vishe bih voleo da polufionale bude jeca i ceca nego ceca i veca

:gatara:
Korisnikov avatar
By zboO
@ 'chela i doxar

skroooz sam se napal'la chitajuci vas

:dude: :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
al' sam se napal'la, bash sam se napal'la :D
By pčelica
Originally posted by zbunjena
@ 'chela i doxar

skroooz sam se napal'la chitajuci vas

:dude: :lol:

Bejbi!
:dude:
:sweet:

...pa pusti me da bidnem obrazovana & pametna!

...tj pusti me da copy pastujem izguglovano.
Korisnikov avatar
By zboO
@ spliff

za zarolamo mi po jednu, dok se oni ovako izguglovano sexaju a?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by zbunjena
@ spliff

za zarolamo mi po jednu, dok se oni ovako izguglovano sexaju a?
Primate me u drustvo? :)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!