Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
da ti pojasnim stvari oko adsl a:
1000 portova = 32mb/s kapacitet koji teorijski moze da se dobije
1000 portova = 1000 korisnika u prevodu 1000 korisnika seruje 32mb/s
to je bilo ranije a to je i sada, sve ostalo je propaganda, jos uvek svi kupujemo od telecoma pod ovim uslovima, tek u oktobru ce se nesto promeniti i uci jos jedan operater.
Originally posted by SixtoDobra stvar kod rapida je shto nije 'nestabilan' kao torrenti, ne morash da gledash kol'ko ima seedera i leechera, da kukash zbog bednih brzina i proklinjesh provajdera shto filtrira p2p, nisi u obavezi da uploadujesh, shto je sada postalo i tezha rabota, ne morash da se plashish shpijuniranja americhkih kompanija...
Sto da bacas pare, sve se to moze naci i mimo rapida, dont worry!
Originally posted by REIUpravo to.Originally posted by SixtoDobra stvar kod rapida je shto nije 'nestabilan' kao torrenti, ne morash da gledash kol'ko ima seedera i leechera, da kukash zbog bednih brzina i proklinjesh provajdera shto filtrira p2p, nisi u obavezi da uploadujesh, shto je sada postalo i tezha rabota, ne morash da se plashish shpijuniranja americhkih kompanija...
Sto da bacas pare, sve se to moze naci i mimo rapida, dont worry!
Al' ako platishali 3k din za 6 meseci je sasvim ok cena.
Originally posted by demianE pa jeste
ja uopste ne osecam da mi je uduplana brzina na ovom sugavom neobeeju...![]()
Originally posted by MoaMoze da se pristupi lokalu, ali se na hub-u o tome raspravljalo... posto je moj download zapravo neciji upload, ovi surf paketi sbb-a su zivo sranje... to je mozda dobro resenje za moju kevu, koja skida postu, gleda sajtove, znaci samo surfuje, a sta ce da se radi sa torentima? Demonoid bi me zbanovao za dva dana kad bih uzeo surf paketOriginally posted by KiborgNe sasvim tacno,mozes pristupiti sa SURF paketom lokalu,jedino sto ce se tebi to obracunavati u celokupan link,a ostalima koji imaju home pakete u lokal...Ja sam uzela 1 megabit,ide ok,zadovoljna sam
A budući da ja gomilu stvari skidam upravo sa lokala, to povećanje mi ne znači ništa. Nažalost, moraću da ostanem na mojih 256/128, ali jedina nezgodna stvar je što mi nekad secka youtube, da se odričem lokala zbog toga - neću![]()
Jedino da Telekom poveća upstream, pa da SBB uradi to isto, e onda bih razmislio, ovako, it's all the same to me.
Originally posted by Lakiboy_nstreba samo se svi nadamo da ce povecati i upload, 1:16 bi stvarno bilo jako lose (i ovo sada ne valja)
Mene zanima ono sto je mislim Andjela spomionjala da do kraja godina treba banwidth da se uveca 4 puta i da bi mogli da ocekujemo jos jedno uduplavanje protoka do kraja godine.
Jel to potvrdjeno ili je ne zvanicna informacija?
Meni to zvuci previse dobro da bi bilo istinito![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!