Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

By Sixto
E taman sam se pred dupliranje opskrbio accountom na demonoidu!

Sad sam teeeeeeska tetka gusarka!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja se razmisljam da uzmem acount na rapid share sad kad imam pristojnu download brzinu.
6 meseci=3000 din.
Korisnikov avatar
By andjela
evo odgovora od mog provajdera.
da ti pojasnim stvari oko adsl a:

1000 portova = 32mb/s kapacitet koji teorijski moze da se dobije

1000 portova = 1000 korisnika u prevodu 1000 korisnika seruje 32mb/s

to je bilo ranije a to je i sada, sve ostalo je propaganda, jos uvek svi kupujemo od telecoma pod ovim uslovima, tek u oktobru ce se nesto promeniti i uci jos jedan operater.
By Sixto
Sto da bacas pare, sve se to moze naci i mimo rapida, dont worry!
Korisnikov avatar
By ns.happy
fuck eunet! duplirao download, a upload ostao isti... teraju me da budem pijavica! :duh:
Korisnikov avatar
By andjela
pa download se samo duplira

postali smo drzava sa najjadnijim adslom...
Korisnikov avatar
By ns.happy
da li je istina da ce do kraja godine jos jednom da dupliraju?
By Sixto
Telekom? Ma to sve treba zapaliti, pa kasikaru baciti i sve poravnati sa zemljom!
Posle dici neki sportski centar, da se deca kosaraju il plivaju!

Pa kad nam Draskovic drzi misa ko daljinac nije ni cudo na kom smo tehnoloskom nivou! Njima brzina ne treba, oni to ne koriste!
Korisnikov avatar
By andjela
da... ako i dalje ostane isti upload...
By Sixto
Kod mog provajdera ima opcija 1:1 al je zato skuplja duplo od ove!
Jebo im ja mater!
Korisnikov avatar
By andjela
adsl?

kod adsl nije isti down/up. onda to nije a(sinhroni)dsl nego dsl
Korisnikov avatar
By nEne
ja uopste ne osecam da mi je uduplana brzina na ovom sugavom neobeeju... :zacepi:
By Sixto
Obrisao si post pederu! :P
Korisnikov avatar
By nEne
da, haha, skinuo sam .xls dokument i bolje pogledao ponudu, pa sam obrisao post :D :djavo: (uostalom, sto me nisi citirao :P )

sranje ponuda! a i bilo je previse dobro da bi bilo istinito...
By Sixto
Krivo mi je sto nemaju te HUBove ili vec kako se to zove na SBB da skidam stosta, al bice lakse kad se podupla pa makar i sa istim uploadom!
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Sixto
Dobra stvar kod rapida je shto nije 'nestabilan' kao torrenti, ne morash da gledash kol'ko ima seedera i leechera, da kukash zbog bednih brzina i proklinjesh provajdera shto filtrira p2p, nisi u obavezi da uploadujesh, shto je sada postalo i tezha rabota, ne morash da se plashish shpijuniranja americhkih kompanija...
Al' ako platish :) ali 3k din za 6 meseci je sasvim ok cena.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by REI
Dobra stvar kod rapida je shto nije 'nestabilan' kao torrenti, ne morash da gledash kol'ko ima seedera i leechera, da kukash zbog bednih brzina i proklinjesh provajdera shto filtrira p2p, nisi u obavezi da uploadujesh, shto je sada postalo i tezha rabota, ne morash da se plashish shpijuniranja americhkih kompanija...
Al' ako platish :) ali 3k din za 6 meseci je sasvim ok cena.
Upravo to.
Ja sam spreman da platim za kvalitetan i stabilan download.
Nemam ni vremena ni zivaca da se zajebavam sa torentima sa sederima, lichersima + to spijuniranje ko sta downloduje i slicne stvari.
Na rapid share nadjem link-skinem sta mi treba i to je to. :sudija:
Plus mogu account da podelim sa nekim pa da zajednicki koristimo i zajednicki platimo.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by demian
ja uopste ne osecam da mi je uduplana brzina na ovom sugavom neobeeju... :zacepi:
E pa jeste :sudija:
Ja sam na neobee i osetim razliku kada otvaram stranice + download se vrti oko 50 umesto predjasnih oko 25 kb/s.
Imao sam skoro problema sa modemom i u neobee su mi dali besplatno novi modem bez ikakvih problema.Jos nekoliko puta su mi izasli u susret kad mi firma nije na vreme platila nalog pa su me bili iskljucili.Nazvao sam ih odmah i objasnio da mi net treba za posao i da ce biti placeno u toku dana i ukljucili su mi u roku od minute opet i to na poverenje.
Ja sam zadovoljan sa njihovom uslugom. :hail:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by REI
) ali 3k din
:roflmao: jako si me nasmejao hehehehe
Korisnikov avatar
By andjela
Krivo mi je sto nemaju te HUBove ili vec kako se to zove na SBB da skidam stosta, al bice lakse kad se podupla pa makar i sa istim uploadom!
pa ako si na wirelessu imas li pristup nswireless/bgwireless ?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by andjela
...
tek u oktobru ce se nesto promeniti i uci jos jedan operater.
o čemu priča taj čovek? :wtf:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
liberalizacije tržišta (tj. privatizacije Telekoma) neće biti najranije do 2010. godine (po novom nacrtu strategije za razvoj IT-a u Srbiji), a pre toga niko neće moći da ponudi alternativne linkove ka inostranstvu osim Telekoma. Verat ne računam, jer ih ionako koriste samo za svoje potrebe, a ne verujem da će iko imati para da postavi potrebnu infrastrukturu.

to što SBB i Beotel razmišljaju o eventualnom uvođenju fiksne telefonije ili eventualna pojava nekih WiMax operatera apsolutno neće uticati na raspoloživost Internet usluga, jer neće doći do povećanja linkova ka inostranstvu. a bez toga neće biti ni kvalitetnijeg pristupa Internetu.
Korisnikov avatar
By andjela
telekom nema monopol na linkove iz inostranstva.
svako ko hoce da dovuce link iz inostranstva ima pravo na to (ako ima dovoljno novca za takav poduhvat)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mene zanima ono sto je mislim Andjela spomionjala da do kraja godina treba banwidth da se uveca 4 puta i da bi mogli da ocekujemo jos jedno uduplavanje protoka do kraja godine.

Jel to potvrdjeno ili je ne zvanicna informacija?
Meni to zvuci previse dobro da bi bilo istinito :komp:
By Dragonite
Originally posted by Moa
Originally posted by Kiborg

A budući da ja gomilu stvari skidam upravo sa lokala, to povećanje mi ne znači ništa. Nažalost, moraću da ostanem na mojih 256/128, ali jedina nezgodna stvar je što mi nekad secka youtube, da se odričem lokala zbog toga - neću :)
Jedino da Telekom poveća upstream, pa da SBB uradi to isto, e onda bih razmislio, ovako, it's all the same to me.
Ne sasvim tacno,mozes pristupiti sa SURF paketom lokalu,jedino sto ce se tebi to obracunavati u celokupan link,a ostalima koji imaju home pakete u lokal...Ja sam uzela 1 megabit,ide ok,zadovoljna sam
Moze da se pristupi lokalu, ali se na hub-u o tome raspravljalo... posto je moj download zapravo neciji upload, ovi surf paketi sbb-a su zivo sranje... to je mozda dobro resenje za moju kevu, koja skida postu, gleda sajtove, znaci samo surfuje, a sta ce da se radi sa torentima? Demonoid bi me zbanovao za dva dana kad bih uzeo surf paket :nerd: . Preporucuje se da se ne uzimaju surf paketi ako se hoce neki ozbiljniji download :salut:

Kod sbb-a ne valjda sto su, brate mili, skupi i placas pojacan lokal ko sv. petar kajganu. Da ima neki pristojan paket ispod 2000 kinti, odmah bih uzeo :)
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by Lakiboy_ns
Mene zanima ono sto je mislim Andjela spomionjala da do kraja godina treba banwidth da se uveca 4 puta i da bi mogli da ocekujemo jos jedno uduplavanje protoka do kraja godine.

Jel to potvrdjeno ili je ne zvanicna informacija?
Meni to zvuci previse dobro da bi bilo istinito :komp:
treba samo se svi nadamo da ce povecati i upload, 1:16 bi stvarno bilo jako lose (i ovo sada ne valja)
By fazza
Od 1. oktobra i ,,Radijus vektor'' KDS duplira brzinu pristupa Internetu.

Naravno, opet sa kashnjenjem od mesec dana...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!