Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mix82
JU! Izvinjavam se za ves na slici! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By stefan19
Dakle, danas sam odlucio da razgovaram sa Mattom i da konacno stavim tacku na I. Nisam vise mogao. Non stop mislim na njega. Ne mogu da se koncentrisem na ucenje, i odlucio sam da definitivno zavrsim sa tim. Posto je bio zauzet, ja sam odlucio da ne cekam vec da mu posaljem mail. U mailu sam objavio raskid, i iskreno se nadao da se on nece ni uzbuuditi oko toga, i da cu ja konacno nastaviti da zivim normalno, medjutim on mi odgovara uz izvinjenje, i stavlja me u jos goru situaciju. Kad sam videm mail, cuka mi prolupala. Evo u stvari postavicu moj i njegov mail. Ja mu nisam jos odgovorio, ali vise ni sam nisam siguran sta zelim. U stvari zelim da budem sa njim tako jaaako, ali se bojim da se ne zaljubim i da me ne povredi...
Da li sam ja suvise obazriv? Molim za svaki iskren savet i utehu :smrc:
Hvala

Moj Mail:
Hi Matt,
So how is your weekend? Had fun in OC? I was at the beach on Sat for almost
whole day, and than I studied latter on.
Well, it kind of sucks we missed to hang out, but I'm glad you had fun
anyways...
So what was the bar you were talking about in a text message? Guess it's a
lot of fun ah?
Well, it seems I'm not able to go out to bars yet, but I try to have fun at other
places like cafe shops, beach etc. Well, maybe they're not as cool as bars,
but sometimes, a good mood and a good company is all you need for fun and
laughter.
I'm not really sure if you want to meet anymore or not since you were
kind of busy lately. I texted you, but you didn't answer to my message... Well, that's cool, but when I'm with someone, I really like to be a bit closer, and spend a bit more than just a night in the bed.
I aint saying it's bad, it's just not what makes me happy, and is not what i am looking for. You're obviously not looking to share some more time with me either, so I guess we'll gonna have to be nothing more than friends. I like you, and think you're a really cool guy, so I hope we'll still be cool. Have to hit the gym now, but will talk to you latter. Have fun!

Mattov mail nazad:

Well I know your mad at me but please dont be..i do like you and appologize for being very busy lately. It is hard lately since all my friends have wanted to go to clubs etc and your not 21 yet. I am not playing games with you since I do like you but dont expect too much from me just yet. I move very slowly..very..for a specific reason from past situations..im kind of mad at u for saying that i dont want to meet with you anymore..that is not fair..i had plenty of time during the week and your the one who was busy and said only on fri etc..well that wasnt good for me so who is wrong there..not all about your schedule either..I do have alot going on so cant always give you the attention that you might need either..well, now we are both mad with each other ;) haha..we can talk later about it..i do have a busy life too you know..i havent written you off and I dont sleep with people and forget about them..thats not me..i am a nice person and I dont care what people say or think about that..hmm..we can talk more about that..if you want..dont be selfish either..muah!!! smile for a change and dont get mad at me or else ha..ttyl/M
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by stefan19
U stvari zelim da budem sa njim tako jaaako, ali se bojim da se ne zaljubim i da me ne povredi...
Da li sam ja suvise obazriv? Mattov mail nazad:
...
Nisam citala Mattov mail ali po meni je vec ovo sto si rekao dovoljno - jesi (suvise obazriv).
Korisnikov avatar
By jukie
Odlično :bouncy:

a sada lepo sedi i spremaj ispite
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by jukie
Odlično :bouncy:

a sada lepo sedi i spremaj ispite
Hahaha... Jao sto si brezobrazan bre... :slinavko:
Korisnikov avatar
By maribia
e ja sam sve procitala - covek lepo kaze da je imao losa iskustva u zivotu i da nece da brza u lepljenju i vezivanju. ako ti je stalo do njega (kako kazes da jeste) prebaci se u njegovu brzinu, ako ti je opet stalo vise do sebe (sto je svakako zdravija varijanta) prebaci se na sebe.
Korisnikov avatar
By Rada Ivanovic
Dragi stefane, mlad si jos i ima vremena za nove ljubavi i veze.
Moj savet ti je da, ako si jos uvek zaljubljen u tog decka, ispostujes njegovu odluku, da ne pravis gluposti i ne povlacis ishitrene poteze, da bi mu ostao u lepoj uspomeni.
Kada se sretnete na ulici ili u disku da se lepo pozdravite i secate lepih uspomena.
Odboluj taj gubitak, pusti suze neka teku, iscisti dusu i nastavi dalje.
Mozda vec tu negde u blizini ceka na tebe nova ljubav.
:love:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Pa dragi moj stefane19, kako reče Wilde, "srca su i stvorena da pucaju". I dobro je dok je tako. Niko ne može da ti položi garanciju da te neće povrediti, tako da se plašim da tu nema puno mudrolije: ili ćeš se otvoriti za tu vrstu rizika, ili ćeš sedeti sam kod kuće. Uostalom, malo tuge i bola "pročišćava dušu" -- budući da si pravoslavan sigurno deliš ovaj stav -- a i to su sasvim normalne emocije, koje je društvo proskribovalo kao nepoželjne i uposlilo čitavu jednu nauku -- psihologiju -- da hronično interveniše kada se pojave.

Da, bićeš povređen, ali bez toga nećeš ni osetiti "drugu stranu". A to je osiromašenje života. Ne dozvoli da te strahovi kontrolišu, nego hrabro napred. I ne misli o ishodima, ne prejudiciraj stvari: budućnost ne znaš i ne možeš znati. Još jednom, samo za tebe: "Za sada napredujemo. Za posle ćemo da vidimo". Napoleon.

P.S. Doduše, ja bih svakako raskinuo: razlog bi bio upravo taj mail. Ne sadržaj, nego stil. To nije nivo ni najgoreg herc-romana u sredini ženskog časopisa. He should really try not to sound like the latest novel...:djavo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!