Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

US Open 2007

Federer
3
8%
Nadal
1
3%
Roddick
Nema glasova
0%
Djokovic
16
42%
JJ
7
18%
Ana
6
16%
Serena
1
3%
Venus
2
5%
Henin
2
5%
Sharapova
Nema glasova
0%
drugi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Konacno pochinje mec! :yay:

RTS1!
Korisnikov avatar
By zboO
juhuuu

:jerry: (zamisljajmo da umesto jerry, pishe Ana, Ana, Ana)

:lol:
Korisnikov avatar
By zboO
kao..nije da sam baksuz, ali ako ovako nastavi oduvace je Venus.

:jbg:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ajde cuti tu baksuzU! :P

Vraca se Ana polako :tamoamo:
Korisnikov avatar
By zboO
i tako...nego Tinki kada cemo na neko shminkanje, you and me i ceo set make up-a?! :lol: :lol: :lol:

vec je oduvava :placko:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ Zbun - whenever you want ;) :mirnatetko:

on:

a nijjeeeeeee, nista jos nije gotovo.... :fige:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
uuuuuuuuuuuu breeee.. izgleda da je zbun (baksuz :roll: ) bila u pravu :sigh:
Korisnikov avatar
By zboO
jedan srbos manje....bedaaa

:farewell:
By High Maintenance
Puche Ana
Skoro da nije pruzila otpor...Generalno losija igra, los procenat prvog servisa, uz to da je Venus forsirala njen backhand....sa ovakvom igrom nije imala sansu....Steta...Jedna manje
Korisnikov avatar
By leobg
:( Nadam se da ce J.J. da je osveti, a J.J, ima sanse da bude druga na WTA listi posle US open-a.
Korisnikov avatar
By IriS
menio su obe igrale očajno, samo Ana malo očajnije.
Venus je bila bolja u winerima 24:18 i u net poenima 9/12 a Ana 2/9 ( :kesa: )... sve ostalo je bilo skoro identično.
ako Venus ovako bude igrala protiv Jelene (koja će nadam se proći u četvrtfinale), oduvaće je Jeca :fige:
By High Maintenance
Kada sam video zreb, pomislio sam da ce Ana tesko pobediti Venus,a ako bi joj uspelo da bi pocistila i Jelenu...Sa druge strane,kao sto rekoh siguiran sam da bi JJ opet izgubila od Ane,ali mislim da ona ima mnogo mnogo vece sanse da pobedi Venus,nego sto je to mogla Ana :D
Konfuzno :smeh:
Korisnikov avatar
By leobg
E o tome sam i ja razmisljao, konfuzija, ali totalna.
Korisnikov avatar
By leobg
Kako je grozno kad radis, a Nole igra oko tri ako se ne varam. Necu moci da ga gledam, milica moja.
Korisnikov avatar
By Kruela_de_Vil
Annnnnna! :placko: Sad ce morati JJ da se osveti za tebe. :(
Ubih se od psovanja za vreme meca. Definitivno nije bio Anin dan.... Ali, od svih teniserki sveta jos uvek je najvise volim!

P.S. Venus ladno moze da igra u dublu sa nekim slabijim muskarcem!
Korisnikov avatar
By maribia
Originally posted by Kruela_de_Vil
P.S. Venus ladno moze da igra u dublu sa nekim slabijim muskarcem!
aha... to se inace zove miks dubl. venus moze sve ;)
Korisnikov avatar
By Sunce
Crna gazela, venera Venus je bila fenomenalna! Zao mi je sto je Ana izgubila, ali posle ovog meča definitivno mora da radi na boljem kretanju. Jelena je dva puta ove godine dobila Venus i nadam se da ce je opet pobediti! :molise: Verovatno je recept kako pobediti Venus savrsen ritern, savrseno kretanje i duboke lopte. Tu je Jelena carica!
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by High Maintenance
Kada sam video zreb, pomislio sam da ce Ana tesko pobediti Venus,a ako bi joj uspelo da bi pocistila i Jelenu...Sa druge strane,kao sto rekoh siguiran sam da bi JJ opet izgubila od Ane,ali mislim da ona ima mnogo mnogo vece sanse da pobedi Venus,nego sto je to mogla Ana :D
Konfuzno :smeh:
nije konfuzno, ovo je potpuno tačno.
Jelena ima kompleks dve teniserke koje se zovu Ana Ivanović i Justine Henin... kad to reši u svojoj glavi, Jelena će biti no.1. sve ostale može da počisti sa terena.

a Ana ima drugi problem, ja bih ga nazvala, problem sa svojom sentimentalnošću... preterani emotivac. šta joj se desilo na Rolland Garosu, "smrzla" se u finalu zbog veličine takmičenja, na Wimbledonu, isto tako u polufinalu.
drugo, Venus joj je bila idol kad je počinjala, pa ima neki respekt prema njoj, a umesto da teži da prevazidje idola, ona se ukopa. ja mislim da kad bi videla Moniku Seleš sa druge strane mrežice, makar i kao sudiju, ona bi se onesvestila (pošto je zbog nje počela da trenira tenis).

:doh:
potpuno sam prsla.
ne pamtim kad sam se ovoliko nanervirala zbog nekog sportskog dogadjaja... biće da sam previše očekivala, što znači da sam bila nerealna, pa me sve to dodatno iznerviralo :lol:
Korisnikov avatar
By Lunja
Btw, Venus je igrala SJAJNO. Sve joj je na max nivou, servis, forhend, backhand, kretanje, igra na mrezi... Svaka cast! Mogla bi jos jedan GS da osvoji ove godine, deluje mi da je u formi kao na Wimbledonu. :up:

Sto bi komentator sa RTSa rekao: 'Venus ima i brzinu i visinu, duge noge, duge ruke, a tu je i reket.' :lood: Mislim, yeah right, ima i dug reket.

trivia______________________________
Venus i Serena igraju sa pozlacenim reketima koji kostaju $500, cijom prodajom se sticu sredstva za humanitarne svrhe. :up:
Korisnikov avatar
By Delete
:cupakosu:

Ovako losu Aninu igru nisam ocekivala.
Ovako los teniski mec, nisam ocekivala.
Uz sve moje neocekivanje, Ana je izgubila i mnogo mi je zao zbog toga. Mora da poradi na kretanju, sve drugo je u ovom trenutku manje kriticno od tog famoznog kretanja.
By жњ
zene smaraju :zev2:

kad igra djole? :apprentice:
Korisnikov avatar
By Delete
Cini mi se da neko rece da igra oko 3.
By жњ
Originally posted by Delete
Cini mi se da neko rece da igra oko 3.

bome, kako je krenula ova noc, docekacu ga :snob:
By High Maintenance
Nole expresno pocistio Del Potra sa terena.Svaka cast, igrao je odlicno.

JJ opet uz dosta muke, izgubljen set i dosta preokreta dolazi do pobede 64 46 61...Ako bude ovako igrala, nema izgleda da pobedi Venus.
Korisnikov avatar
By Sunce
:kolo: Jelena je uspela! Kako se samo savršeno kretala :B . Biće preteško protiv Venus!
Korisnikov avatar
By Oziris
Hahahah, jooooj i ja sam provristala od smeha na komentar "a tu je i reket" :lol:

E, ako Venus bude losa na mrezi kao sa Anom juce, jos je Jeci i najveca sansa da je pobedi drop-ovima i kratkim loptama...

Btw, morala bi da se "sabere" i pocne da igra na "svom" nivou, a ne da se ovako muci sa gorima od sebe... Ako tako bude igrala protiv Venus, i ona ce da napusti teren bez deljenja autograma, pognute glave kao Ana...
Korisnikov avatar
By svichky
i anci i venus su bile ispod svog nivoa samo sto je venus za nijansu bila konstantnija, barem sto se tice servisa, naravno bolje se kretala a i manje neiznudjenih gresaka...ali sto se tice venus, mislim najslabije izdanje ali i najjaca protivnica...jelena protiv venus...hmmm, pa mislim da gubi, osim ako znacajno ne poboljsa svoju igru u odnosu na onu iz meca sa bammer...jojjj, serena protiv henin, e nadam se da ce serena da joj naplati onaj poraz i na wimbledonu i rg, mala smrdusa justine, ufffff...
Korisnikov avatar
By Lunja
U donjoj polovini z. zreba dominira podmladak.
ARTHUR ASHE STADIUM 11:00 AM

1. Victoria Azarenka (BLR) v. Svetlana Kuznetsova (RUS)[4]

2. Tomas Berdych (CZE)[9] v. Andy Roddick (USA)[5]

3. Tommy Haas (GER)[10] v. James Blake (USA)[6]

ARTHUR ASHE STADIUM 7:00 PM

1. Anna Chakvetadze (RUS)[6] v. Tamira Paszek (AUT)

2. Roger Federer (SUI)[1] v. Feliciano Lopez (ESP)

LOUIS ARMSTRONG STADIUM 11:00 AM

1. Agnes Szavay (HUN) v. Julia Vakulenko (UKR)

2. Shahar Peer (ISR)[18] v. Agnieszka Radwanska (POL)[30]

3. Julien Benneteau (FRA)/Nicolas Mahut (FRA) v. Robert Kendrick (USA)/Sam Querrey (USA)

4. Nikolay Davydenko (RUS)[4] v. Hyung-Taik Lee (KOR)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!