Originally posted by High Maintenance
Kada sam video zreb, pomislio sam da ce Ana tesko pobediti Venus,a ako bi joj uspelo da bi pocistila i Jelenu...Sa druge strane,kao sto rekoh siguiran sam da bi JJ opet izgubila od Ane,ali mislim da ona ima mnogo mnogo vece sanse da pobedi Venus,nego sto je to mogla Ana
Konfuzno
nije konfuzno, ovo je potpuno tačno.
Jelena ima kompleks dve teniserke koje se zovu Ana Ivanović i Justine Henin... kad to reši u svojoj glavi, Jelena će biti no.1. sve ostale može da počisti sa terena.
a Ana ima drugi problem, ja bih ga nazvala, problem sa svojom sentimentalnošću... preterani emotivac. šta joj se desilo na Rolland Garosu, "smrzla" se u finalu zbog veličine takmičenja, na Wimbledonu, isto tako u polufinalu.
drugo, Venus joj je bila idol kad je počinjala, pa ima neki respekt prema njoj, a umesto da teži da prevazidje idola, ona se ukopa. ja mislim da kad bi videla Moniku Seleš sa druge strane mrežice, makar i kao sudiju, ona bi se onesvestila (pošto je zbog nje počela da trenira tenis).
potpuno sam prsla.
ne pamtim kad sam se ovoliko nanervirala zbog nekog sportskog dogadjaja... biće da sam previše očekivala, što znači da sam bila nerealna, pa me sve to dodatno iznerviralo