hello svima.
Nacitah se svacega ovde, ako je neko probao sve moguce nacine mrsavljenja od brzih dijeta, preko onih koje traju mesecima, kljukanja svim reklamiranim i nereklamiranim proizvodima, redukovanjem ishrane u saradnji sa nutricionistom, sve do vezbanja - onda sam to ja. I jel pomoglo, jel pomaze, tesko, nesto vise nesto manje.
Sve dok sam bila nezadovoljna sobom, mlada i luda, i mislila da je to kako izgledam strasno bitno, i mucila sebe i svoje telo pa bila jos vise nesrecna, dobila sam samo opadanje kose, bledilo, vrtoglavice, listanje noktiju i naravno dobijanje na tezini posle raznih dijeta, krema i "cudotvornih" pilula.
E onda sam valjda , bice da je tako, jednog dana porasla i shvatila da cu ja biti uvek ja bez obzira na moj fizicki izgled i da oni koji ne shvataju koliko sam divna osoba sa sve viskom kilograma ne zasluzuju da mi budu prijatelji. Tada kad sam postala svesna svojih kvaliteta i prihvatila sebe ovakvu kakva jesam ujedno postala zadovoljna sobom promenile su se i neke druge stvari.
Sad se setam do mile volje, istrcim kad osetim potrebu, motam ponekad sobni bicikl, zato sto imam zelju a ne zato sto moram, unela male izmene u jelovnik i pocela sam da se topim strasno polako sto mi ne smeta.
Ustvari potpuno mi je sve jedno hocu li se stopiti ili ne, ali stvorila sam sebi neke zdravije navike pa je topljenje neizbezno
A da moja tezina je u poslednjih 5 godina varirala stalno od 64 do 94-5kg i ja sam uvek imala iste prijatelje, isti stav, slicne obaveze...zasto se onda muciti glupim dijetama zarad fizicke lepote, naravno osim ako je zdravlje u pitanju
Dosta sam pricala, udavila sam vas