Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By hlaefdige
zadovoljna sam kilazom, ali ne i stepenom zategnutosti....

...nemam vise vremena da vezbam i onda se desi ovo grozno raspadanje....naravno, masne naslage se po naglom prestanku fizickih aktivnosti formiraju bas tamo gde je rad misica bio najaktivniji...rezultat! dupe se razvalilo a na mestu plocica su jastucici.....grozaaaaa
Korisnikov avatar
By Daliborka
Debeljuskasta sam, ali ne mogu da se odreknem gurmanluka.
Sta da radim, debela sam , ali sam srecna.
:klap:
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
OK, na trcanje sam krenuo SAMO zbog stomaka, i nakon aktivnog treninga od tri meseca (ali bez i malo posustajanja!), ne da sam srsao... :dancingfever: nego sam se prepolovio! :tushe:

Cak je nastao mali trip oko toga sto su neki imali utisak da je meni kilaza nastavila da opada i kada sam stao sa istim, ali... kao sto sam napisao - samo je trip bio u pitanju...

Dakle, preporucujem trcanje u SVAKOM MOGUCEM SMISLU!
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
ja sam na pochetku drugog srednje imao nekih 80 kg
u toku godine sam smrshao oko 20 kg
sada imam 58-59 sa visinom od 180
kako?
jednostavno NISHTA nisam jeo
Korisnikov avatar
By Kiborg
Baš sad gledam, pre mesec dana sam imao 77, sad imam 74-75kg :D Nije mi jasno to jedno kilo, čas ga ima, čas ga nema, a merim se pod istim uslovima, mora da je neki bug u vagi :D

/dobro dođe ova tema, da se beleži napredak :D /
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Claires_Horrors
kako?
180cm i 80kg nije strashno...

ali 58.. ijao.

najnizhe na shta sam ja pao sa svojih 187 je bilo 65 i to je stvarno bilo skandalozno koliko sam bio mrshav..

sad imam 80 i bash kao shto je hlaeflidblabla(mrzi me da chitam nik), tamo gde su nekad bile plochice, sad je.. meh.

krecjem opet u teretanu, tak' da cje se to srediti za mesec dana.
Korisnikov avatar
By LittleRed
ja sam od danas na dijeti!!!
po ko zna koji put, i to na onoj UN navodno
bas me interesuje koliko ce ovog puta da potraje :sladoled:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by Sutekh
kako?
180cm i 80kg nije strashno...

ali 58.. ijao.

najnizhe na shta sam ja pao sa svojih 187 je bilo 65 i to je stvarno bilo skandalozno koliko sam bio mrshav..

sad imam 80 i bash kao shto je hlaeflidblabla(mrzi me da chitam nik), tamo gde su nekad bile plochice, sad je.. meh.

krecjem opet u teretanu, tak' da cje se to srediti za mesec dana.
Tada sam dosta bio nizi pa je ipak bilo strashno
Korisnikov avatar
By Deksi
kako?

Isti slucaj kod mene,samo sto sam ja sa 80 smrsao na 63 a visok sam 185.
Izgladnjivanje uglavnom i malo pomoci uz speed i cox....to je to.
By Tresh-grl
Originally posted by Deksi
kako?

Isti slucaj kod mene,samo sto sam ja sa 80 smrsao na 63 a visok sam 185.
Izgladnjivanje uglavnom i malo pomoci uz speed i cox....to je to.
Anoreksijo slatka ti si se osusio u zadnjih 5,6 meseci....
Korisnikov avatar
By bakalar
Hm, procitao sam svih 7 str...

Elem, neko rece da jede laneno ulje ?

Citiram: "Nezasicene mozemo naci u ribi (tuna i losos), bademima, zumancetu jajeta (samo, tu ima i dosta holesterola, da ne bude zabune), prirodni kikiriki puter, laneno ulje (ovo poslednje je moje omiljeno, ukus je odvratan, ali jako je lako za uzimanje. Jedna kasika i miran sam za taj dan).Dokazano je da samo uzimanje 3g nezasicenih masti dnevno bez promena u ostalim aspektima dijete promeni tendenciju tela da skladisti masti, u tendenciju da ih sagoreva."

Eh, sada kada sam se raspitao rekli su mi da se laneno ulje uzima kao laksalativno sredstvo pa reko jel se to neko zeza ili ... ?

p.s. sta bi sa svim onim ljuidima koji su mrsavili ? :colorado:
Korisnikov avatar
By Mortis
Jeste, laneno ulje se koristi kao laksativno sredstvo, ako patis od zatvora i ako uzmes vecu kolicinu, 2-3 kasike. Ako te dve stvari nisu slucaj, onda nece imati taj efekat.

Sto se tice ljudi koji mrsave, pretpostavljam da su se vratili na staro... samo 2% programa mrsavljenja je uspesno jer ljudi ne biraju efektivne metode i-ili se istih ne drze... Statisticki, rak je izleciviji od gojaznosti.

Dobro me podseti, vec mesec dana ne vidim svoje trbusnjake, i ja moram da smrsam malo.
Korisnikov avatar
By leobg
Sto se tice mrsavljenja, najbolji recept je da vam zivot postane toliko haotican i stresan, da vam se i ne jede. Evo ja sam za pet meseci smrsao 10 kg. Dva kg. mesecno :) Cak mi se i stomacic istopio, ali su mi zato noge kao kod nekog rascerupanog pileta.
By Dionysus
171 цм, 56 кг.
циљ - 53 или мање...
Оно чудо на Крстарици каже овако:
Indeks punoće tela BMI = 19,2 kg/m2 (normalna težina).
Površina tela BSA = 1,65 m2.
Vaša idealna težina je 61 kg.
Indeks punoće tela (body mass index - BMI) ukazuje na to koji deo vaše telesne težine čine masnoće.
Za dobru liniju održavajte vaš BMI između 18,5 i 25.
ПС. 61 кг?
Да ли су они нормални???
Korisnikov avatar
By horus.
Ironija, ali mozes biti mrsava i gojazna istovremeno...
Ako ti je misicna masa jako malena (nedostatak fizicke aktivnoti u kombinaciji sa brzim metabolizom, jelte, ) mozes sebe dovesti u situaciju da dobijes holesterol...
Inace, Indeks punoće tela BMI se izracunava tako sto se hipoteticki guess-uje da ti je skladan odnos (misic-salo), otuda je taj metod izracunavanja skroz bzvz-an za ljude koji se ne bave nekom fizickom aktivnoscu...
Po tom testu ja bih trebao imati 87kg., na moju visinu od 193cm., ali naravno, to mi nikako ne odgovara (salo) i zbog toga imam 80kg...
Korisnikov avatar
By tintily
hello svima.
Nacitah se svacega ovde, ako je neko probao sve moguce nacine mrsavljenja od brzih dijeta, preko onih koje traju mesecima, kljukanja svim reklamiranim i nereklamiranim proizvodima, redukovanjem ishrane u saradnji sa nutricionistom, sve do vezbanja - onda sam to ja. I jel pomoglo, jel pomaze, tesko, nesto vise nesto manje.
Sve dok sam bila nezadovoljna sobom, mlada i luda, i mislila da je to kako izgledam strasno bitno, i mucila sebe i svoje telo pa bila jos vise nesrecna, dobila sam samo opadanje kose, bledilo, vrtoglavice, listanje noktiju i naravno dobijanje na tezini posle raznih dijeta, krema i "cudotvornih" pilula.
E onda sam valjda , bice da je tako, jednog dana porasla i shvatila da cu ja biti uvek ja bez obzira na moj fizicki izgled i da oni koji ne shvataju koliko sam divna osoba sa sve viskom kilograma ne zasluzuju da mi budu prijatelji. Tada kad sam postala svesna svojih kvaliteta i prihvatila sebe ovakvu kakva jesam ujedno postala zadovoljna sobom promenile su se i neke druge stvari.

Sad se setam do mile volje, istrcim kad osetim potrebu, motam ponekad sobni bicikl, zato sto imam zelju a ne zato sto moram, unela male izmene u jelovnik i pocela sam da se topim strasno polako sto mi ne smeta.

Ustvari potpuno mi je sve jedno hocu li se stopiti ili ne, ali stvorila sam sebi neke zdravije navike pa je topljenje neizbezno :)

A da moja tezina je u poslednjih 5 godina varirala stalno od 64 do 94-5kg i ja sam uvek imala iste prijatelje, isti stav, slicne obaveze...zasto se onda muciti glupim dijetama zarad fizicke lepote, naravno osim ako je zdravlje u pitanju
Dosta sam pricala, udavila sam vas
By Dionysus
Ниси нас удавила.
Мени је на пример то битно. И мислим да је јако потребно да ми тело изгледа што боље, јер ми фаца и није нешто... имам ружне зубе, на пример... па, онда да радим на себи бар на ономе на чему могу.
Што се тиће физичке активности, бар оне редовне, то никао не могу, 5 дана недељно школа, викенд радим... + похађам предавања центра за таленте.. + имам озбиљну и стабилну везу и виђам се са девојком скоро сваки дан... не стижем да се наспавам, а камоли да идем у теретану... Мада, волим да одем кад имам времена... и да имам те справе код куће или бар ближе, вежбала бих редовно, ставрно бих...
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Korigovao sam svoju ishranu. Prestao da jedem kasno, smanjio kolicinu slatkisa i visoko kaloricne hrane. Jedem vise puta dnevno po malo. I eto rezultata. 57kg, visina 170cm. Krvna slika odlicna. A pre 6 meseci 65kg. Jos mozda 1-2 kg manje i to je to. Mada moj deckonja malo histerise kako je 57 idealno, ali dobro zna da kada ja nesto odlucim nema pomoci. :)
Korisnikov avatar
By V25
Krećem u zatezanje sutra, prvenstveno u svrhe psihoterapije:misici:
Korisnikov avatar
By Scorpy
Hm, to mi je jedna od New Years Resolution...Krstarica mi kazhe da imam normalnu tezhinu, ali mislim da ipak treba smanjiti kolichinu onog shto me odrzhava da ne potonem... No dobro, aktivirao sam se od prvog januara, na proletje bicikl, i tako :)

...i deeeeefinitivno MANJE slatkisha! "Bye, bye, my darlings!" :(
Korisnikov avatar
By LittleRed
cim se probudim idem kod nutricioniste !
and the diet starts now!
(mislim da cu se najteze, ipak, odreci piva...)
Korisnikov avatar
By carpe diem
Ja sam verovatno knjiski primer nezdravih dijeta i zivota. potpuno neumerena u svemu. u stanju sam da ne jedem nista po nekoliko meseci ili bas ni u cemu da se ne sankcionisem po nekoliko meseci (obicno za vreme praznika, jel). Jako sam trapava i smotana tako da mi ostaje da se igram jedino sa kucnim biciklom. I tako danas opet pocinjem sa svojom dijetom, ni malo pametnija ali sa velikom zeljom da glupe farmerice prestanu da me stezu.
Moji roditelji, saradnice i prijateljice su svi smrsali sa ovom dijetom i zadrzali se na zeljenoj kilazi. sama je nisam probala jer ne jedem meso ali iz primera bliskih ljudi najtoplije preporucujem...

http://www.24sata.com/index.php?cmd=sho ... t_id=27960
Korisnikov avatar
By Scorpy
Originally posted by carpe diem
sama je nisam probala jer ne jedem meso
:hail:
Korisnikov avatar
By carpe diem
Originally posted by Scorpy
Originally posted by carpe diem
sama je nisam probala jer ne jedem meso
:hail:
nije kao sto zvuci...nisam jedna od od onih nature lover i sli... nije mi nikada prijalo meso i primetila sam da otkada ga ne jedem (poslednjih 5 godina) nemam vise alergija a pre toga sam se puno patila...prosto, cini mi se da mom organizmu tako prija :volinevoli:
Korisnikov avatar
By tintily
ne pomaze ni zeleni , ni onak neki zmaj ili kako se vec zove ... ni svi ostali slicni
By Tresh-grl
Prestanite da jedete jbt i smrsacete...u krajnjem slucaju droga uvek pomaze...speed i koka :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!