Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jednostavno pitanje (dobro, kako za koga...) ..Da li biste bili sa osobom sa kojom imate super komunikaciju,ali vas ta osoba fizicki ne privlaci...?
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne bih ni razmisljao o tome ako me apsolutno fiz. ne privlaci
Korisnikov avatar
By coka
fizicka privlacnost igra jako veliku ulogu... s moje strane jako su male sanse za takvu vezu... nazalost...
Korisnikov avatar
By Manon
nikad

Jedini put koji me vodi u vezu je osecaj koji je nezamisliv bez obostrane fizicke privlacnosti.
Kada fizicke privlacnosti nema, tada je ipak meguce ostvariti druge oblike komunikacije kojima nam takve osobe ipak ostaju dovoljno blizu za "super komunikaciju"
Korisnikov avatar
By frivolus
hmm.. ne.

takva osoba mi postaje drug[arica]. u najboljem slucaju.
By Sixto
Ne, jer na kraju krajeva, kad nekoga smeknes na ulici, kaficu, poslu ne vidis hodajuce karaktere i blistave intelekte vac lepu ili ruznu ambalazu!
A s obzirom da sam esteta tj vizuelac ne prolazi bez tog!
Korisnikov avatar
By zboO
ne..i skrooz je glupo da objasnjavam, ne privlachi me...TACKA.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mislim da je suvisno da ista dodajem ovde...
Korisnikov avatar
By Skyen
jedino ako bi da se udajes
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne!

kao sto ne bih mogla da budem u vezi sa nekim ko mi je samo lep
By Çâðê_DUP
Originally posted by Zaljubljena
Jednostavno pitanje (dobro, kako za koga...) ..Da li biste bili sa osobom sa kojom imate super komunikaciju,ali vas ta osoba fizicki ne privlaci...?
Ne. Mora i jedno i drugo.
Korisnikov avatar
By decko
Mislim da je zanimljivije pitanje da l' bi neko bio s nekim ko ga samo fizicki privlaci a gotovo da i nemaju komunikaciju, tj. nemaju dodirnih tacaka i na totalno razlicitim talasnim duzinama su...? :hmm:

Enivej, u oba slucaja - tesko, posto takve veze nikud ne vode i brzo se zavrse.
Korisnikov avatar
By Kruela_de_Vil
Originally posted by Sixto
Ne, jer na kraju krajeva, kad nekoga smeknes na ulici, kaficu, poslu ne vidis hodajuce karaktere i blistave intelekte vac lepu ili ruznu ambalazu!
A s obzirom da sam esteta tj vizuelac ne prolazi bez tog!
Upravo. U potpunosti se slazem!

Biti ili ne biti sa osobom s` kojom imate super komunikacij? Iskreno, ne. Mora postojati neka "hemija" izmedju ljudi, jer u protivnom to moze prerasti u drugarsko vatanje. Krajnje infantilno i smesno...

Intelekt i atrakcija po meni moraju ici zajedno. Ako nesto fali, veza se, u vecini slucajeva, zavrsava tragi-komicno.
DODATO: Ako te data osoba ne privlaci, a pri tome ne poseduje ni dozu harizmaticnosti (barem po tebi), takva veza nema buducnosti. Po meni.:cigareta:
By Snow_Crystal
Pokusam da nadjem bar nesto sto mi se svidi ali ako bas bas ne uspem onda ebga cim nema hemije nema ni veze.... :hipnotizer:
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam pokusala, ali nije se slavno zavrsilo..... cak sta vise...
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by hlaefdige
ne!

kao sto ne bih mogla da budem u vezi sa nekim ko mi je samo lep
:up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa s obzirom da imate super komunikaciju, mora biti da te privlaci - nekako. mozda ces posle nekog duzeg vremena poceti da vidis nesto sto nisi videla ranije....

mada, nije isto kad uzmes ekstazi i aspirin....
Korisnikov avatar
By Dina
I kod mene bi bio slican odgovor kao kod Mr Deeja... Ne mogu bas tacno da odgovorim na pitanje - mene retko neko privlaci fizicki, jos redje sa nekim imam super komunikaciju. Desavalo se da me neko privlaci fizicki a komunikacija katastrofa i posle nekog vremena (kratkog) zelim samo da pobegnem. A super komunikacija mi je neka vrsta hemije i uvek se poveze i sa fizickim na neki nacin.
Korisnikov avatar
By vjestica
Originally posted by Zaljubljena
Uh...meni je pitanje tesko...Stalno tvrdim da mi fizicki izgled nije bitan ali se par puta pokazalo da i te kako jeste...Ne trazim previse ali je nekome i moje malo i te kako previse... :lood:
Bila sam sa osobom koja me fizicki nije privukla ali emotivno i intelektualno jeste-bilo je ok.
Takodje sam bila i sa osobama koje su me fizicki privukle ali se nikako nismo kapirale-to je takodje bilo ok ali je kratko trajalo.
Trazim sredinu(jer savrsenstvo ne postoji!)...bitna mi je hemija,to sto osetim u trenutku,pogled,leptirici u stomaku,trenutak kad se najezis od necijeg dodira,osmeh...
:friends:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by vjestica
Trazim sredinu(jer savrsenstvo ne postoji!)...bitna mi je hemija,to sto osetim u trenutku,pogled,leptirici u stomaku,trenutak kad se najezis od necijeg dodira,osmeh...
:friends:

E, vidis meni tako nesto ne moze da se desi ako me devojka fizicki ne privlaci...
By Swanheart
naravno da ne...misssiiiiim necu ni da objasnjavam dalje.
Korisnikov avatar
By Oziris
E, ovakve teme oko fizicke privlacnosti uvek budu pogresno protumacene pa tako ispadne da je vecina uzasno povrsna jer ne bi bila sa njima fizicki neprivlacnim osobama! Fizicka privlacnost odredjene osobe moze da bude izuzetno subjektivna stvar... Postoje osobe koje su mi objektivno lepe, ali ne izazivaju u meni ama bas nista osim eto te konstatacije njihove fizicke lepote, a ima i onih koje vecina ne bi ni konstatovala jer objektivno ne spadaju u "billboard" lepe osobe, a njihov govor tela, pogled, osmeh, boja glasa, stav je nesto neodoljivo seksipilno i jako jako privlacno!
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Oziris
E, ovakve teme oko fizicke privlacnosti uvek budu pogresno protumacene pa tako ispadne da je vecina uzasno povrsna jer ne bi bila sa njima fizicki neprivlacnim osobama! Fizicka privlacnost odredjene osobe moze da bude izuzetno subjektivna stvar... Postoje osobe koje su mi objektivno lepe, ali ne izazivaju u meni ama bas nista osim eto te konstatacije njihove fizicke lepote, a ima i onih koje vecina ne bi ni konstatovala jer objektivno ne spadaju u "billboard" lepe osobe, a njihov govor tela, pogled, osmeh, boja glasa, stav je nesto neodoljivo seksipilno i jako jako privlacno!
seko ja te u potpunosti razumem:carica:
Korisnikov avatar
By Henry Etta
naravno... par puta... i sa takvima sam imao najbolje veze...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!