- 23 Avg 2007, 21:49
Jednostavno pitanje (dobro, kako za koga...) ..Da li biste bili sa osobom sa kojom imate super komunikaciju,ali vas ta osoba fizicki ne privlaci...?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ZaljubljenaNe. Mora i jedno i drugo.
Jednostavno pitanje (dobro, kako za koga...) ..Da li biste bili sa osobom sa kojom imate super komunikaciju,ali vas ta osoba fizicki ne privlaci...?
Originally posted by SixtoUpravo. U potpunosti se slazem!
Ne, jer na kraju krajeva, kad nekoga smeknes na ulici, kaficu, poslu ne vidis hodajuce karaktere i blistave intelekte vac lepu ili ruznu ambalazu!
A s obzirom da sam esteta tj vizuelac ne prolazi bez tog!
Originally posted by ZaljubljenaUh...meni je pitanje tesko...Stalno tvrdim da mi fizicki izgled nije bitan ali se par puta pokazalo da i te kako jeste...Ne trazim previse ali je nekome i moje malo i te kako previse...
Originally posted by vjestica
Trazim sredinu(jer savrsenstvo ne postoji!)...bitna mi je hemija,to sto osetim u trenutku,pogled,leptirici u stomaku,trenutak kad se najezis od necijeg dodira,osmeh...
![]()
Originally posted by Ozirisseko ja te u potpunosti razumem:carica:
E, ovakve teme oko fizicke privlacnosti uvek budu pogresno protumacene pa tako ispadne da je vecina uzasno povrsna jer ne bi bila sa njima fizicki neprivlacnim osobama! Fizicka privlacnost odredjene osobe moze da bude izuzetno subjektivna stvar... Postoje osobe koje su mi objektivno lepe, ali ne izazivaju u meni ama bas nista osim eto te konstatacije njihove fizicke lepote, a ima i onih koje vecina ne bi ni konstatovala jer objektivno ne spadaju u "billboard" lepe osobe, a njihov govor tela, pogled, osmeh, boja glasa, stav je nesto neodoljivo seksipilno i jako jako privlacno!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!