Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
marcelito je nastupao oko 14h i mislim da je u pitanju samo tezga...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@ ns.happy-bio sam sa dechkom pa nisam smeo da gledam cute-prodavce :blush:
Ali sam ih video par onako nehotice :D
A video sam i brdo gayova koji rade po buticima.
Kako se svi samo uvale u najbolje butike da rade majka ih rodila :D
Korisnikov avatar
By ns.happy
joj, ma svi su divni... ali vrh mi je bio kada sam video pedere iz zare kako shopinguju u ny... hehe
a ti odkako setas tu piletinu kao da su ti ga odsekli, pa sta ako gledas prodavce... papucaru ;) :zen:
uh, da se samo poznamo, ala bi napravio skandal... mislim da bi mali popizdeo hihi
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happy
joj, ma svi su divni... ali vrh mi je bio kada sam video pedere iz zare kako shopinguju u ny... hehe
a ti odkako setas tu piletinu kao da su ti ga odsekli, pa sta ako gledas prodavce... papucaru ;) :zen:
uh, da se samo poznamo, ala bi napravio skandal... mislim da bi mali popizdeo hihi
Pa dobro ja kupujem isto i u Zari i u New Yorkeru moze se i tu naci interesantnih stvari ako umes da ih prepoznas.

A sto se tiche toga da bi mi napravio skandal verujem ti posto delujes shokantno i skandalozno :lol:

I nisam papucar samo ga volim mnogo pa ne zelim da ga povredim :obraz:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
To nije bila uvreda. :crveni:
Samo sam poceo da koristim izraze iz tabloida u svakodnevnom govoru...sokantno, skandalozno, ne dopustivo :lol:

Da preformulisem daklem delujes skandalozno originalno
:crveni:
Korisnikov avatar
By ns.happy
:yes: jesam, drugarice, legenda sam, sto kaze z.brunclik... ;) hihi...
oh, pa hvala na komplimentu...
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by ns.happy

neko je i demonstrirao protiv slovenackog kapitala...

Slika
:smeh:

ont: Merkator je jedno vrlo prijatno iznenadjenje!

OMG prodaju se i caffe noir, RA-RE, Fred Perry, GUESS by Marciano, ... sot se do sada nije moglo naci u NSu i to me raduje!!

samo nisam siguran da ovo nije mozda prevelik zalogaj za NS... ne verujem da ce to sve imati ko da kupuje ovde... BG da, NS :kakodane:
Korisnikov avatar
By ns.happy
jao pa beogradjani ce morati da dolaze onda ovamo... :zastava:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Vazi, cim poprave sine u Cortanovcima eto mene... :lol:
By Sixto
Mercator je za mene iskreno malo razocarenje, puno pompe ali slaba vajda!
Vecina zakupaca brendovi koji imaju prodavnice u Ns odvajkada!

Sad idem napolje a kad se vrnem onda cu natenane da elaboriram moj danasnji odlazak, naravno u asortiman ne ulazim jer se ukusi razlikuju!
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Sixto
Mercator je za mene iskreno malo razocarenje, puno pompe ali slaba vajda!
Vecina zakupaca brendovi koji imaju prodavnice u Ns odvajkada!
vecina??? :muva:

u ns su radnje imali:
beneton, champion, legend, tom tailor i esprit

do sada NISMO imali
3M, tailly weil (ili kako se vec pise), celio, intersport, buona sera (ako se sećam imena dobro), urban republic, aveniju mode (tj sve marke koje se prodaju u njoj), alpinu, dexi toys ... NYer...

takodje necu da ulazim u to da li mi se ove radnje svidjaju ili ne al cinjenica je da ih do sada bilo nije u NSu.

sigurno sam dosta toga zaboravio te me slobodno dopuni-ispravi.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Slazem se :sudija:
Ima samo nekoliko robnih marki u M centru koje su dosad vec imale svoje prodavnice u gradu.
Vecina radnji su brendovi koji prvi put otvaraju svoje prodavnice.

Meni je dovoljno sto ima New Yorker, Avenue i Inter Sport da budem zadovoljan posto te tri prodavnice same pokrivaju ceo dijafazon garderobe i jeftini trendy casual i poslovnu varijantu i sportsku varijantu. :shake:

A meni trebaju sve tri varijante :D
By Sixto
Avenija mode sadrzi dosta brendova koji su se mogli naci u ns vec!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ali su sad objedinjeni na jednom mestu pa je prakticnije za shoping :sudija:

Meni se svidja M centar isto kao i Bazzar isto kao i nadam se New Nork.
Zivela novosadska shoping gay scena :lol:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
TH, i sta jos???
By Sixto
Mura, Max Mara, Triumph, Polzela, Jagger, Replay...

Prostor Mercatora je slabo iskoriscen, kojekavi solarijumi, radnja sa lusterima, neki satro orijent shop, odela neke marke 'mala privreda, koja nisu za pod obrisati, radnja sa par cinija bombona :doh: restoran koji usmrdi pola treceg sprata, knjizara na parkingu :wtf: svi kafici unutar objekta koncentrisani na jednom mestu jedan do drugog... dok fale radnja sa Gorenjem, Intersport sramotno mali, nedostaje postena radnja s donjim vesom...
Uglavnom kolosalno najavljivan, a prostor pokupovali osrednji butici sa prosecnom robom, Njujorker je varijanta Terranove, guzva, otimacina, gazenje samo sto garderoba nije toliki kich...
Znaju to slovenci bolje, ovo je sve zbrzano!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pa to i jeste poenta Merkatora.
To sto ga mi dozivljavamo ekskluzivno, ne znaci da on to jeste.
Doduse, za jedan hipermarket, mozda bi se cak i moglo reci da je ekskluzivan.
A gde si ti video trzni centar sa velikim svetskim brendovima u istom sklopu sa samoposlugom? :puzzle:
By Sixto
Vala bas, tu si i u pravu!

Al ja ga samo uporedjujem sa beogradskim koji je cini mi se smisljenjije radjen! Neverovatno je kolika je zgrada gledano spolja, a kad udjes unutra koliko je kubatura oskudna, malo sve deluje usko, pasarele i hodnici maleni, kao da im je magacinski prostor veci deo zgrade!

Al kad sam video Mladinsku knjigu u cosku zgrade kojoj izlog gleda na parking i jedva da ima prirodnog svetla umalo nisam pao na dupe!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Sixto mislim da su ga pravili tebi po meri i uvazili svaku tvoju zelju ti bi ga na kraju opet ispljuvao kao i sve ostalo tako da..... :pivce: chill dude :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja se uvek pogubim u beogradskom, i vrtim se pola sata u krug jer mi ej sve isto.
Sranje, u svakom slucaju. Ljudi tu dolaze zato sto misle da je fensi piti kafu u trznom centru ispred samoposluge. :wtf:
By Sixto
Originally posted by Lakiboy_ns
Sixto mislim da su ga pravili tebi po meri i uvazili svaku tvoju zelju ti bi ga na kraju opet ispljuvao kao i sve ostalo tako da..... :pivce: chill dude :D
Jao sreco moja, da su mene pitali ne bi ni dovodio ta govna koja potcenjuju kupca vec bi imao Nike Town na mestu parkinga, prekoputa Pozorista!
Ovako kupujemo drach, za relativno velike pare i mislimo da smo uvatili boga za muda!
Slika
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Mura, Max Mara, Triumph, Polzela, Jagger, Replay...
Mura bila preko puta Bazara, tamo između Nacionalne štedionice i Novosadske banke, pa su ih negde preselili (nisam se trudio da pamtim adresu), Max Mara na Spensu, Triumph (ako je u pitanju ženski veš) takođe bio, Jagger (ovaj naš kragujevački, za drugi ni ne znam) u prizemlju Apolo centra, a Replay na Spensu i u centru, a od nedavno još jednom u centru.
svi kafici unutar objekta koncentrisani na jednom mestu jedan do drugog...
pa valjda su tako organizovali lokale. često i budu "sortirani" po delatnostima, pogotovo što to diktira i broj zakupljenih kvadrata.
Originally posted by A.F.K.A.OB
A gde si ti video trzni centar sa velikim svetskim brendovima u istom sklopu sa samoposlugom? :puzzle:
pa recimo u Hrvatskoj, Mađarskoj i Austriji. po nekoliko komada.
Korisnikov avatar
By ns.happy
taj preskupi jagger u apolo centru je bio kragujevacki???? :redaljka: uzas!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, to je domaća firma. Todor, Legend, Jagger...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Izvinjavam se, onda sam se ja pogresno izrazio.

Ne "poznati brendovi", nego "ekskluzivni".
I HM je poznat brend, pa su stvari jeftine (poput NY, Zara, SPF i slicnih).

Da se razumemo, ja sve to nosim, daleko bilo da kupujem samo skupe stvari, ali nemojte ljudi da se seljanisete, da zelite da budete vidjeni u hipemarketu...
Korisnikov avatar
By ns.happy
todor jako volim ali su se jako iskvarili u poslednje vreme, nisam nasao nista sto je shareno, veselo... sve je uzasno!
legend, onako, osciliraju...
jegger, nisam imao pojma... znam samo da ih vise nema u apolo centru...
Korisnikov avatar
By ns.happy
lezbejak, priznaj da imas shanel kostim u ormanu... :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!