Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by ns.happyPa dobro ja kupujem isto i u Zari i u New Yorkeru moze se i tu naci interesantnih stvari ako umes da ih prepoznas.
joj, ma svi su divni... ali vrh mi je bio kada sam video pedere iz zare kako shopinguju u ny... hehe
a ti odkako setas tu piletinu kao da su ti ga odsekli, pa sta ako gledas prodavce... papucaru![]()
![]()
uh, da se samo poznamo, ala bi napravio skandal... mislim da bi mali popizdeo hihi
Originally posted by ns.happy
neko je i demonstrirao protiv slovenackog kapitala...
![]()
Originally posted by Sixtovecina???
Mercator je za mene iskreno malo razocarenje, puno pompe ali slaba vajda!
Vecina zakupaca brendovi koji imaju prodavnice u Ns odvajkada!
Originally posted by SixtoAli su sad objedinjeni na jednom mestu pa je prakticnije za shoping
Avenija mode sadrzi dosta brendova koji su se mogli naci u ns vec!
Originally posted by Lakiboy_nsJao sreco moja, da su mene pitali ne bi ni dovodio ta govna koja potcenjuju kupca vec bi imao Nike Town na mestu parkinga, prekoputa Pozorista!
Sixto mislim da su ga pravili tebi po meri i uvazili svaku tvoju zelju ti bi ga na kraju opet ispljuvao kao i sve ostalo tako da.....chill dude
![]()
Originally posted by SixtoMura bila preko puta Bazara, tamo između Nacionalne štedionice i Novosadske banke, pa su ih negde preselili (nisam se trudio da pamtim adresu), Max Mara na Spensu, Triumph (ako je u pitanju ženski veš) takođe bio, Jagger (ovaj naš kragujevački, za drugi ni ne znam) u prizemlju Apolo centra, a Replay na Spensu i u centru, a od nedavno još jednom u centru.
Mura, Max Mara, Triumph, Polzela, Jagger, Replay...
svi kafici unutar objekta koncentrisani na jednom mestu jedan do drugog...pa valjda su tako organizovali lokale. često i budu "sortirani" po delatnostima, pogotovo što to diktira i broj zakupljenih kvadrata.
Originally posted by A.F.K.A.OBpa recimo u Hrvatskoj, Mađarskoj i Austriji. po nekoliko komada.
A gde si ti video trzni centar sa velikim svetskim brendovima u istom sklopu sa samoposlugom?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!