Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by unic0rnFuuuuuuuuuuuuuuuj.
ne bi te povalio ni da mu se ponudish na srebrnoj tacni s jabukom u ustima i bananom u zadnjici sa sve garnirungom od papaje, manga i ostalih egzotichnih vocki prekrivenih shlagom a preko toga posutih marcipanom.
Originally posted by StripiheheOriginally posted by unic0rnFuuuuuuuuuuuuuuuj.
ne bi te povalio ni da mu se ponudish na srebrnoj tacni s jabukom u ustima i bananom u zadnjici sa sve garnirungom od papaje, manga i ostalih egzotichnih vocki prekrivenih shlagom a preko toga posutih marcipanom.
Ne volim marcipan![]()
Originally posted by MetalHeartedBoyTo je jednostavno rečeno - glupo. Dopadaš mu se ili ne, zbog čega tvojem egu prija više da budeš prvi koji će to da kaže? Na kraju se sve svede na isto - NISI MU SE DOPAO, bez obzira na to da li si ti to prvo rekao njemu, a ne on tebi. Plus, možda ti neko ne bi odgovorio da mu se sviđaš, iako mu se sviđaš, nego bi ti u inat rekao da mu se ne sviđaš.
Ja,kako bih se osigurao,uvek prvi kazem 'nisi moj tip' ili 'ne svidjash mi se'(chak iako mi se svidja),ako on kaze neshto tipa 'shteta,ti se meni dopadash',onda ja kazem 'i ti meni'![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!