Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
kakva lazh!
mladunac ide na romeo da pusti mrlji poruku i proveri
:vezan:
By Slakica
Pa poshto si postavio pitanje, a mnogi dali recept, evo i ja.
Meni se dosta outa desilo, i zhiv sam, jednostavno kazhem, ok, nisam njegov tip, pa shta netje biti ni on moj tip, jednostavno i lako, netju da trchim ni zakim, ponudjen ko pochashtjen, ako je i bila kres varijanta ok, josh jedna recka i kraj. ma ko njega j..e, neka uzhiva u tipovima koliko hotje, ima i ko mene hotje,
treba biti :carica: i zhiveti ounim plutjima.
Tebi jedan veeeeliki buket :cvece: .
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by unic0rn
ne bi te povalio ni da mu se ponudish na srebrnoj tacni s jabukom u ustima i bananom u zadnjici sa sve garnirungom od papaje, manga i ostalih egzotichnih vocki prekrivenih shlagom a preko toga posutih marcipanom.
Fuuuuuuuuuuuuuuuj.
Ne volim marcipan :bljak:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Stripi
Originally posted by unic0rn
ne bi te povalio ni da mu se ponudish na srebrnoj tacni s jabukom u ustima i bananom u zadnjici sa sve garnirungom od papaje, manga i ostalih egzotichnih vocki prekrivenih shlagom a preko toga posutih marcipanom.
Fuuuuuuuuuuuuuuuj.
Ne volim marcipan :bljak:
hehe
:zid: :) :)

Pa kazem ok, sta sad,
sve najlepse:saksofon:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
ja kazem.....slusaj devojcice, pa nisam ja tip:grin: :grin: :grin: :grin:
By Snow_Crystal
Ili pokusam da ostanemo prijatelji ako mi odgovara kao osoba a ako ne ebga zivot tece dalje... :zvezda:
By Dionysus
:andjelak: Pa, sad, ja sam ,ono, kao, femmica i ja ne prilazim prva, mislim ne to da ja kao tvrdim pazar ili nesto, prosto bi mi bilo neprijatno da ja prva zapocnem bilo kakv kontakt (nebitno drugarski ili za muvanje ili sta god). Tako da su svi sa kojima sam bila uvek prilazili meni. Fizicki zgled mi nije presudan i smatram da svako zasluzuje priliku da pokaze koliko vredi. Jedina stvar koju meonako bas ne privlaci jesu izrazito muskobanjaste devojke. Mislim, nemam ja nista protiv njih za druzenje, zezanje, sve ostalo, ali prosto, ne privlace me seksulno i to je sve.
Da me neko direktno odbije, pa osecala bih se prilicno lose i mislim da bih krivila sebe sto nisam dovoljno lepa/opustena/pametna/sta god da je suprotna strana navela kao argument. Mislim, osecala bih se lose, ne toliko zbog te osobe, ja brzo zaboravljam ljude koji su mi se svidjali a sa kojima nisam bila i obicno ne ostajem u daljem kontaktu sa istima, jer bi me to podsecalo na moje nedostatke.
Kada sam raskinula jednu duzu vezu, svidela mi se fizicki jedna devojka, mislim to sto je izrazito zenstvena i ne znam, rba stvarno vrh izgleda. E, sad njoj se kao svidjaju buchice or sth. I nisam ja nista preduzela naravno, ali sam jednom liku ispricala da mi se ona svidja, pa je on rastrubio jednoj likusi koja ju je kao nesto muvala, koja je posle kao krenula mene nesto da pickar preko neta, a pritom jos rekla i toj devojci. Zaboravila sam ja doticnu posle manje od 5 dana, nije u tome problem, vec u onom osecaju da znas da neko misli da ti ne vredis, iako nije sacekao ni da te upozna.
I zato ja nikada ne muvam. (izmedju ostalog)
A nikoga ne bih odbila zbog fizickog izgleda, krajnje mi je to glupo i povrsno.
Korisnikov avatar
By IceBerg
hehehhe... to moze da kaze prvi pet minuta... ma ko njega pita bitno je da je on moj... i mora biti kako ja hocu... kad - tad :elektro:
Korisnikov avatar
By Sky123
still waiting for it to happen:zongler: :nesiguran: :cekam: ...
Korisnikov avatar
By m..
Nadjem nekog kome odgovaram :p
Korisnikov avatar
By helios
uopste se ne uzbudjujem previse..
nema covek ukusa, sta da mu radim..
Korisnikov avatar
By radoznala
zasto se kaze nisi moj tip? to znaci (po mome poimanju) kao, nisi ruzan, nista ti ne fali, imas noge, ruke, ali mi se ne svidjas... zasto jednostavno ne bude jednostavno?
e da, meni je to jednom receno i skroz sam ok prezivela, sta vise, super je sad... moalo je u pocetku bilo :doktor:
:kiss: @ :sladoled: :vogue:
Korisnikov avatar
By djesi
ustanem nasmesim se i odem,ok ako nisam njen tip pa nije samo ona.
By RACABG
odmah se isecem ziletom , zato sada podsecam na venecijaner :)
By Sixto
PA pre svega ne moraju da mi kazu jer namirisem pri prvom pruzanju ruke ili po nacinu pisanja, a kad mi to neko kaze, boze moj, nastavimo pricu, kulturno je zavrsimo, ostavim konobaru baksis i svako svojim sorom krene!
Korisnikov avatar
By BellyButton
Joj, znam da je grozno - ali umem da posle takve izjave bocnem tipa nekom neumesnom (najcesce nebitnom) opaskom...
Na pr. : "pishesh NE uz glagol..."
Jbg - pomalo sam sujetan... Shame on me... :no:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Ja,kako bih se osigurao,uvek prvi kazem 'nisi moj tip' ili 'ne svidjash mi se'(chak iako mi se svidja),ako on kaze neshto tipa 'shteta,ti se meni dopadash',onda ja kazem 'i ti meni' :D
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hahaha. bas si okrutan. :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by MetalHeartedBoy
Ja,kako bih se osigurao,uvek prvi kazem 'nisi moj tip' ili 'ne svidjash mi se'(chak iako mi se svidja),ako on kaze neshto tipa 'shteta,ti se meni dopadash',onda ja kazem 'i ti meni' :D
To je jednostavno rečeno - glupo. Dopadaš mu se ili ne, zbog čega tvojem egu prija više da budeš prvi koji će to da kaže? Na kraju se sve svede na isto - NISI MU SE DOPAO, bez obzira na to da li si ti to prvo rekao njemu, a ne on tebi. Plus, možda ti neko ne bi odgovorio da mu se sviđaš, iako mu se sviđaš, nego bi ti u inat rekao da mu se ne sviđaš.
Razmisli koliko si simpatičnih momaka kojima si se dopao propustio zbog toga :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By svichky
to se desilo svakome barem hiljadu puta verovatno...jednostavno prihvatis to da se neces dopasti svakome jer lepota je diskutabilna stvar i stvar licnog ukusa...sto jednom ruzno to drugom lepo...ja bih jednostavno produzioooo...sve je u oku posmatraca...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
... pa je ponekad dobro iskopati oci tom posmatracu. ;)
Korisnikov avatar
By Manon
nikad mi se to nije desilo

oni prilaze, ja biram, mozda zato

(eventualno dajem diskretne signale kad mi se neko dopada. Sve dalje ako ide, ide spntano ...)
Korisnikov avatar
By ns.happy
manon, auuuuu... ala ce tebe zaboleti kad te klepi... :sekirica:
Korisnikov avatar
By queeria
napravim vudu lutkicu dotičnog i bodem ga iglama, ovako :vudu:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
daj i meni jednu. :) i par igala. :)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!