Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LunjaPa sta onda hoces?!
Hvala ti, mila, imam livescore.![]()
Originally posted by LunjaA to.
@ mila
detalje sa meca Djokovic - Moja. Licnu impresiju. Fascinaciju. Viziju. Razum i osecajnost. Ljubav & modu.
Originally posted by High MaintenanceJa verujem da je Novak namerno izgubio. Ili zbog toga da bi se odmorio, ili da bi izbegao polufinale sa Federerom. Novak je gubio snagu na Grand Slam takmicenjima, i ovo je sada odlicno za njega. Pa ako ga Rodik prestigne na listi i postane ponovo 3., to je dobro sa Novaka jer ce onda na US open-u igrati polufinale sa Nadalom, a ne sa Federerom.
Ne znam sta je bilo u pitanju kod Novaka.
Ne mogu da se odlucim da li je delovao nezainteresovano ili nervozno...Nije se trudio ni da potrci...udarci su bili slabi i neprecizni...Na trenutak sam pomislio da je jednostavno odlucio da izgubi.Sve u svemu jako cudan mech...
Nisam imao pojma da je i Ana izgubila...Sada mi je ovo veche i officially sranje.
Originally posted by Marvin
koji se ona uopšte pojavljuju na svim tim pripremnim? Daj
Nije valjda razlog one kazne i te fore?
lepo uzmi izaberi i odigraj.Tako je! Justin godisnje odigra max 15 turnira (prosle je odigrala 13 valjda). Ne igra ako nije spremna. #1
Originally posted by SunceOvde si nesto pobrkao. Ako je Novak #4, u polufinalu moze da igra I sa Federerom I sa Nadalom. Tj, ili - ili.
Pa ako ga Rodik prestigne na listi i postane ponovo 3., to je dobro sa Novaka jer ce onda na US open-u igrati polufinale sa Nadalom, a ne sa Federerom.
Taj ili ima malu kitu ili mu se ne dize, pa mu je No. 1 u tenisu sve u zivotu.
ne pogani temu!![]()
Originally posted by LunjaDobro, dobro, strucnjace teniskiOriginally posted by SunceOvde si nesto pobrkao. Ako je Novak #4, u polufinalu moze da igra I sa Federerom I sa Nadalom. Tj, ili - ili.
Pa ako ga Rodik prestigne na listi i postane ponovo 3., to je dobro sa Novaka jer ce onda na US open-u igrati polufinale sa Nadalom, a ne sa Federerom.
A kako stvari stoji, Roddick ne moze nikako da prestigne Noleta jer upravo ON brani titulu u Sinsinatiju. Jedini koji moze da bude #3 je Davidenko, ako osvoji turnir. Ali ce Nole i dalje biti u top 4, a to znaci da ce Nadala ili Mirkinog decka imati tek u polufinalu.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!