Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By High Maintenance
Jel' ovo neka repriza mecha iz '06. ili '05.????
Neverovatno kako nezainteresovano igra...Bolje da nisam ni gledao ovo muchenje...
Korisnikov avatar
By Lunja
Yan pobedila Anu 63 61

Nole ispade, Nadal predao...

Meni je neverovatno da ispadaju u PRVOM kolu (tj drugom, posto su u prvom slobodni) svi ti "top seeds"! :regan:

Kuznjecova ce ponovo prestici Anu sledece nedelje i to ce valjda ostati do US Opena. :sigh:

Valjda ce biti u top formi u NY. :fige:

U Torontu je Henin otvoren put maltene do finala i time ce da se zacementira na #1 poziciji.
Korisnikov avatar
By Lunja
I dajte malo komentara za nas pacenike koji nemamo Sport Klub.
By High Maintenance
Ne znam sta je bilo u pitanju kod Novaka.
Ne mogu da se odlucim da li je delovao nezainteresovano ili nervozno...Nije se trudio ni da potrci...udarci su bili slabi i neprecizni...Na trenutak sam pomislio da je jednostavno odlucio da izgubi.Sve u svemu jako cudan mech...

Nisam imao pojma da je i Ana izgubila...Sada mi je ovo veche i officially sranje.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ lunja - trenutno :

davidenko / ginepri 6:2; u II setu 5:6 i 15:15 ... zadovoljan? :trep:
Korisnikov avatar
By Lunja
Hvala ti, mila, imam livescore. :P

@ high m. there, there, ovo je repriza proslogodisnjih rezultata. Federer je tako ispao u 2. ili 3. kolu od Mareja, skoro sve top 10 teniserke su poodustajale bile u Montrealu...

Spremaju se za US! Bolje 1 US nego 5 drugih turnira. :D
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Lunja
Hvala ti, mila, imam livescore. :P

Pa sta onda hoces?! :plavuso:
By High Maintenance
Nadam se da ce bar da napadnu US open kako treba :D
Ovo veceras je bilo muchno gledati, nadam se da se nece ponoviti :drama:
Korisnikov avatar
By Lunja
@ mila

detalje sa meca Djokovic - Moja. Licnu impresiju. Fascinaciju. Viziju. Razum i osecajnost. Ljubav & modu.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ljubav i modu :lol:

Sve je to lepo da se čuvaju za US open... super to... ali koji se ona uopšte pojavljuju na svim tim pripremnim? Daj lepo uzmi izaberi i odigraj.
Nije valjda razlog one kazne i te fore?
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ mila

detalje sa meca Djokovic - Moja. Licnu impresiju. Fascinaciju. Viziju. Razum i osecajnost. Ljubav & modu.
A to.

Nisam gledala mec :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by High Maintenance
Ne znam sta je bilo u pitanju kod Novaka.
Ne mogu da se odlucim da li je delovao nezainteresovano ili nervozno...Nije se trudio ni da potrci...udarci su bili slabi i neprecizni...Na trenutak sam pomislio da je jednostavno odlucio da izgubi.Sve u svemu jako cudan mech...

Nisam imao pojma da je i Ana izgubila...Sada mi je ovo veche i officially sranje.
Ja verujem da je Novak namerno izgubio. Ili zbog toga da bi se odmorio, ili da bi izbegao polufinale sa Federerom. Novak je gubio snagu na Grand Slam takmicenjima, i ovo je sada odlicno za njega. Pa ako ga Rodik prestigne na listi i postane ponovo 3., to je dobro sa Novaka jer ce onda na US open-u igrati polufinale sa Nadalom, a ne sa Federerom.
Inace, Nole je tako elegantno izgubio, mislim da bi Federer na njegovom mestu sekao vene. Inace, taj Federer mi je zaista bio mucan u Montrealu. Pa, jebote, cestitaj Novaku i reci naglas pred svima da je bio bolji! Taj ili ima malu kitu ili mu se ne dize, pa mu je No. 1 u tenisu sve u zivotu.

Zao mi je zbog Ane. Ona je trebala da brani poene u Torontu! Sada se molimo za JJ! :jankovicka:
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Marvin
koji se ona uopšte pojavljuju na svim tim pripremnim? Daj
Nije valjda razlog one kazne i te fore?
:hail: To se i ja pitam. Bolje da ne igra na turniru, nego da se blamira. Tj, bolje da se malo odmori ili da pocne sa ozbiljnim pripremama za GS.

Kazna je kad otkazes turnir posle ne znam kog roka, a nemas objasnjenje, kao sto je to uradila (ko bi drugi) Sarapova prosle godine pa su je kaznili sa 50 'iljada $. :D

Moze mec da se otkaze na fin nacin - imam stomacni virus, temperaturu, glavobolju, :pms: ....

lepo uzmi izaberi i odigraj.
Tako je! Justin godisnje odigra max 15 turnira (prosle je odigrala 13 valjda). Ne igra ako nije spremna. #1 :carica: Kod nje retko ima kikseva. Ove godine ima samo 4 poraza, a ni jednom nije ispala pre polufinala. wtg, girl!
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by Sunce
Pa ako ga Rodik prestigne na listi i postane ponovo 3., to je dobro sa Novaka jer ce onda na US open-u igrati polufinale sa Nadalom, a ne sa Federerom.
Ovde si nesto pobrkao. Ako je Novak #4, u polufinalu moze da igra I sa Federerom I sa Nadalom. Tj, ili - ili.
A kako stvari stoji, Roddick ne moze nikako da prestigne Noleta jer upravo ON brani titulu u Sinsinatiju. Jedini koji moze da bude #3 je Davidenko, ako osvoji turnir. Ali ce Nole i dalje biti u top 4, a to znaci da ce Nadala ili Mirkinog decka imati tek u polufinalu. :)
Taj ili ima malu kitu ili mu se ne dize, pa mu je No. 1 u tenisu sve u zivotu.
:lol:
Ma, Mirka ga smorila.
:jankovicka:
ne pogani temu!
:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa ako ga Rodik prestigne na listi i postane ponovo 3., to je dobro sa Novaka jer ce onda na US open-u igrati polufinale sa Nadalom, a ne sa Federerom.
Ovde si nesto pobrkao. Ako je Novak #4, u polufinalu moze da igra I sa Federerom I sa Nadalom. Tj, ili - ili.
A kako stvari stoji, Roddick ne moze nikako da prestigne Noleta jer upravo ON brani titulu u Sinsinatiju. Jedini koji moze da bude #3 je Davidenko, ako osvoji turnir. Ali ce Nole i dalje biti u top 4, a to znaci da ce Nadala ili Mirkinog decka imati tek u polufinalu. :)
Dobro, dobro, strucnjace teniski :) Ja mislim da je dobro sto Nole izbegava ponovni susret sa Federerom. Dok se ovaj bude umarao sa onanisanjem tenisa, a ne penisa, Djole ce se odmarati. Pa posle ce da place za falusnom kuglom! Jadnicak-placljivi-Federer-nesudjeni-pederer!
Korisnikov avatar
By Lunja
:lol:

I ja mislim da je dobro sto ce da se odmori pred US.

:friends:

Tamo treba kako zna i ume da stigne do polufinala (brani samo proslogodisnje 3. kolo), a posle... pa, da se prekrstim - onako pravoslavno. +

:D
Korisnikov avatar
By Sunce
Toronto:

Jankovic - Pelletier 6-0, 6-1 :peva:

http://uk.eurosport.yahoo.com/16082007/ ... talls.html:

Serb Djokovic, who beat Andy Roddick, Nadal and Federer to win the Canada Masters last weekend, was brought back to earth with a bump by former world number one Moya, going down 6-4 6-1.

Moya broke once to win the first set. World number three Djokovic had a break point in the opening game of the second set but Moya saved it and broke three times to clinch victory and set up a clash with Argentina's Juan Martin Del Potro.

"I felt a bit tired and didn't have enough time to prepare for this tournament," Djokovic said.

"I arrived two nights ago, but I played doubles yesterday. I played 10 days there then I had this travelling. Basically I didn't have a day off. It's not easy.

"I'm still getting into professional tennis, playing every tournament, basically to the end of the last two, three days."
Korisnikov avatar
By LOVEERGIRL
jel ovde neko IGRA tenis ??
bar rekreativno ?
Korisnikov avatar
By Marvin
Loveergirl vrati se kojih 2750 postova u nazad i samo će ti se kasti.

(u jebote 2750 postova. ajme:povez: )
Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena pobedila Bammer 6-2, 6-3; a onda i Razzano 7-5, 6-2! :jumphug: i plasirala se u polufinale! A tamo je čeka Golovin!
Korisnikov avatar
By Lunja
Golovinka i Kuznjecova su igrale OCAJNO. JJ solidno, ne onako dobro kao protiv Ane, ali deluje da je to dovoljno da se savlada Tatiana.

:fige:

Mislim da ce to biti prvo polufinale sutra, verovatno 19h po nasem.
...
By superboy4boy
Pa sto se tenisa tice ja bih rado Noleta u krevet, ako se na to misli? :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jelena se super kretala, to zaista dobro radi. Dva poena je savrseno, ali savrseno odigrala, stizala je sve. Voleo bih da moze brze da osvaja poene, kao Ana, jacim udarcima.

Upravo gledam, Yan pobedjuje Bartoli... :mirnatetko:

Kako bih voleo da Jelena pobedi Henin. Mislim da joj je ovo sjajna prilika - Henin nije u top formi. :kosa:
By High Maintenance
Jelena je igrala solidno...mada mislim da i nije zelela preterano da se "trosi"..Mislim da ce doci do finala,ali nekako mi deluje u losijoj formi nego u ranijim susretima sa Henin,tako da ovaj put ,ako dodje do tog finala, nemam velika ocekivanja...
Korisnikov avatar
By Lunja
Henin nije u top formi.
Henin je UVEK u top formi. :misici:
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!